BO MORTY Weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

BO MORTY Weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 40 €

Gefeliciteerd! Wat leuk dat je lief jou ten huwelijk heeft gevraagd, een fantastische tijd waarin jullie naar de grote dag toeleven. Bij het organiseren van jullie bruiloft komt er veel op jullie af, waar moet je beginnen en wat komt er allemaal bij kijken? Een weddingplanner kan jullie hier bij helpen.

BO MORTY als jullie weddingplanner

BO MORTY biedt volledige service op het gebied van weddingplanning. Hiermee zijn jullie verzekerd van een geslaagde huwelijksdag. Als weddingplanner neem ik jullie alles uit handen, natuurlijk in gezamenlijk overleg. Ik ga voor jullie op zoek naar de beste leveranciers, maak een passend draaiboek en beheer het budget. Wanneer de leveranciers zijn geboekt onderhoud ik de contacten met de leveranciers en zorg ervoor dat alles precies op elkaar aansluit. Ook op de dag zelf ben ik in de rol van ceremoniemeester aanwezig. Uiteraard weten jullie als geen ander wat jullie nodig hebben en wat jullie wensen zijn. BO MORTY staat voor duidelijk en transparant, alles gaat in goed overleg. Samen bepalen we wat jullie nodig hebben om er een onvergetelijke dag van te maken.

BO MORTY als jullie ceremoniemeester

Jullie vrienden niet bombarderen tot ceremoniemeester? Schakel dan een professionele ceremoniemeester in, ook hiervoor is BO MORTY er voor jullie. Ik zorg ervoor dat er niets ontbreekt jullie grote dag en ben het aanspreekpunt voor de gasten en leveranciers. Al een aantal weken voor de bruiloft begin ik met de organisatie hier van. 

''BO MORTY staat voor persoonlijk, betrokken en een oneindigheid aan mogelijkheden. Liefde en plezier staat centraal, elke bruiloft is uniek, voor welke stijl of locatie jullie ook kiezen''.

Nieuwschierig geworden? Ik maak graag vrijblijvend kennis met jullie. Contact met mij opnemen kan via info@bomorty.nl, WhatsApp/bellen 06 46554364 of kijk op www.bomorty.com voor meer informatie. 

Ook organiseert BO MORTY vrijgezellenfeesten, verlovingsfeesten, huwelijksreizen, jubilea en andere feesten en speciale momenten.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
40 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling via internetbankieren.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over BO MORTY Weddingplanner

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact