Een trouwdag moet perfect en uniek zijn. De organisatie hiervoor is een hele klus.

Ik ben Wilma Ammersken-Baas en bied als weddingplanner verschillende pakketten aan die variëren van jullie op weg helpen om je eigen bruiloft te organiseren tot complete professionele ondersteuning in het organiseren van de gehele bruiloft. Ook een adviesgesprek, ceremoniemeesterschap en/of hulp bij de door jullie gewenste onderdelen van de organisatie van jullie trouwdag behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Met mijn enthousiasme, creativiteit, gevoel voor stijl en het netwerk dat ik heb opgebouwd zal ik jullie huwelijksdag zorgeloos en onvergetelijk maken!

Als weddingplanner kan ik alles voor jullie doen behalve….. JA zeggen!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

www.vertrouwdweddingplanning.nl 

Bezoeker, laat een review achter over Vertrouwd Wedding Planning en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Vertrouwd Wedding Planning

4.9 2 reviews
Door Marianne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wilma is super, ze heeft alles tot in de puntjes verzorgd op onze bruiloft maar ook zeker in de voorbereiding. Zeer prettig in contact, een fijn mens! 

Ik raad Vertrouwd Wedding Planning iedereen aan. Wij hoefden nergens rekening mee te houden, dat deed Wilma voor ons. Top!

Misbruik rapporteren
Door Wessel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hadden eerst twijfel bij een wedding planner, maar hebben gelukkig toch het besluit genomen om met Wilma in zee te gaan. Wat een top ervaring!! Aangezien wij allebei erge controlefreaks zijn is dit natuurlijk moeilijk op je trouwdag, maar we hebben alle twee geen moment stil gestaan bij de planning en hebben we volop kunnen genieten van onze dag. Ik heb zelfs niets eens op mijn horloge gekeken! Dit kwam doordat Wilma aan onze zijde stond, zonder haar was dit niet gelukt! Wij raden nu iedereen een weddingplanner aan aangezien ze je niet alleen ontzorgt op je dag, maar aan zoveel dingen denkt die je zelf vergeet! Wilma is JOUW weddingplanner

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 9695 EL