Puur Trouwen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Puur Trouwen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Geen stress, alleen genieten!

Margriet is het gezicht achter Puur Trouwen. Ik kan jullie helpen met alle voorbereidingen van jullie grote dag, bij het vormgeven van de styling en ook op de bruiloft zelf zal ik voor jullie klaar staan als ceremoniemeester.

Maatwerk

Ik sta voor verzorgen & ontzorgen, van zowel jullie als bruidspaar, maar ook jullie gasten. Waar jullie behoefte hebben aan ondersteuning, help ik. Wat jullie veel te leuk vinden om zelf te doen, doen jullie heerlijk zelf!

Creativiteit, enthousiasme, persoonlijke aandacht, maar ook nuchter: dat zijn mijn kernwaarden. Ik zorg dat jullie zonder zorgen kunnen toeleven naar jullie grote dag! Dat de dag verloopt zoals jullie het hadden bedacht. En dat iedereen op jullie dag volledig kan genieten! Geen stress, alleen genieten

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een 1e deel van de betaling vindt gelijk plaats en kan gezien worden als opdrachtbevestiging, het 2e deel vindt rondom de trouwdag zelf plaats.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Puur Trouwen

4.2
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
(1)
Aanrader?
(1)
(1)
mirnavanderveen
Door Mirna
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Margriet was TE GEK en onze bruiloft GEWELDIG, door de juiste vragen te stellen, echt te luisteren naar onze antwoorden en op de dag zelf keihard samen te werken met leveranciers en onze beste vrienden was alles echt 1 groot feest. Ondanks de corona ook nog. Margriet wist subtiel maar grandioos bij te dragen aan een veilig KEI GAAF FEEST :)

Misbruik rapporteren
Wauw. Hier doe ik het voor! Dank je wel. Ik vond het ook een kei gave dag en dankbaar dat ik daar aan heb bij mogen dragen.
gerlienspijkerboer
Door Gerlien
3.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Margriet is een weddingplanner met hart voor haar werk! De afstemming tussen ons en haar ging altijd vlot. Als ceremoniemeester was ze een fijn vangnet en lette ze op de kleine dingen, zoals de koffie waar je zeld niet aan toe komt. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 8043XZ

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact