5
10-10-23
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij met Frederiek. Wij hadden er voor gekozen om vooral op de dag zelf begeleiding te hebben en dat heeft ze fantastisch gedaan! Zelf in het proces ervoor nam ze de tijd en als ik vragen had, kon ik altijd terecht. Zonder Frederiek en haar deskundigheid had de dag er heel anders uitgezien en mede dankzei haar was het nu helemaal perfect. Ze dacht zelf aan dingen waar ik niet aan gedacht zou hebben. Zoals het boeket waar laat je die tussendoor zodat deze wel op de juiste momenten op de foto's stond. Ook was er opeens een extra gast en zonder moeite regelde Frederiek dat gewoon even. 

Lieve Frederiek, nogmaals ontzettend bedankt dat je deel uit maakte van onze mooie dag en voor al je hulp en advies!

Heel veel liefs,

Jordy en Anna

anna_besancon
Door anna_besancon
5
19-09-23
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super begeleiding gehad van Frederiek. Haar ervaring heeft ervoor gezorgd dat er werkelijk aan alles is gedacht, het was echt af! Fijne begeleiding tijdens het voortraject, en tijdens de bruiloft alles in vertrouwen los kunnen laten. Een warme aanbeveling waard!

vlietvanbas
Door vlietvanbas
1
29-08-23
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

De naam weddingplanner is niet correct laat het woordje planner maar weg.  je kan beter en goede vriend vragen op de dag zelf . Geen aan rader 

shaimaaabdellatif01
Door shaimaaabdellatif01
5
10-06-22
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Frederiek,

Wat zijn wij dankbaar voor het vinden van zo'n vrouw als jij. Dankzij jouw aansturing, hulp en begeleiding hebben wij echt de dag van ons leven gehad. Zoals op elke bruiloft lopen er altijd dingen anders dan gepland. Wij hebben hier echter niets van gemerkt. Achteraf hoorden wij pas van anderen wat er anders is gelopen en hoe jij dit hebt opgelost. Heerlijk. Ik gun iedereen een Frederiek! 

Met de aanloop naar de bruiloft toe heb jij ons regelmatig "bij de les" gehouden. "Heb je al ringen? Heb je een bloemist gevonden?" Hierdoor overzag ik de organisatie weer en konden wij verder met plannen. 

Weet je nog dat wij belden en jij vroeg of we de ringen al hadden geregeld? (2 maanden voor de bruiloft). Nee dus, of we dan wel heeeeel snel daarachter aan wilden gaan! Hahahaha. Echt, zonder jou was het niet gelukt om zó te kunnen ontspannen (na de ceremonie dan, want daarvoor was ik één bonk zenuwen). Ook de ceremoniemeester gaf aan zich heel ontspannen te voelen tijdens de bruiloft, dankzij jouw hulp, jouw werk en input. 

Duizend maal dank, voor alles. 

Ps. De ruimten zagen er top gestyled uit. 

sissalove
Door sissalove
5
26-01-21
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Frederiek heeft al vaker een huwelijk georganiseerd in het Wereldmuseum. Dit keer met een extra uitdaging, namelijk Covid-19. Frederiek is een echte professional met een groot netwerk. Ze denkt graag met het bruidspaar mee.

Op de dag zelf is ze het aanspreekpunt voor onze partymanager, zodat de gasten en het bruidspaar alleen maar kunnen genieten. Ze is een vriendelijke en vrolijke persoonlijkheid en zorgt ervoor dat de dag tot in de puntjes goed verloopt.

monique.goedegebure
Door monique.goedegebure
5
24-01-20
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn vorig jaar op 15 juni getrouwd en Frederiek heeft alles voor ons tot in de puntjes geregeld. Hierdoor hebben wij een geweldige dag mogen beleven waar we nog vaak aan terug denken. Het was helemaal top!

Met vriendelijke groet,

Mark & Suzan den Boer

mwdenboer
Door mwdenboer
5
20-10-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Frederiek heeft ontzettende goede ideeen gehad en heeft geholpen om onze bruiloft tot een topdag te maken. Frederiek regelde de kleine dingen waar je zelf niet snel aan denkt. Zodoende hebben we een ontspannen dag gehad en ook de aanloop naar de dag toe was relax. Ze voelde goed aan wat wij wilden, echt super fijn dat Frederiek ons zo goed heeft geholpen.

marcelenkristel
Door marcelenkristel
5
13-10-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor iemand die graag alle touwtjes zelf in handen houd en het liefst nog zelf in de keuken was gaan staan om te zorgen dan het gaat zoals ik het wil vond ik het erg moeilijk om de styling van de bruiloft uit handen te geven. Ik (lees; wij) waren dan ook super blij toen we ons eerste gesprek met Frederiek hadden. Iemand die weet waar ze het over heeft, een vrouw met passie voor het vak. Dit maakte het zoveel makkelijker om het los te laten. Ze gaf ons tips en stof tot nadenken zodat onze dag vlekkeloos zou verlopen. We hebben ons op de dag zelf nergens zorgen over hoeven maken en onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Niet alleen kregen we van onze gasten veel complimenten over de dag zelf maar ook voor het werk dat Frederiek en Romy hebben verricht. Je bent een topper!

ilsekant
Door ilsekant
5
10-10-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het is alweer 4,5 jaar geleden dat wij zijn getrouwd, maar nog steeds denken wij met een grote glimlach op ons gezicht terug aan onze mooiste dag. Frederiek heeft ons in contact gebracht met allemaal fijne leveranciers met wie wij gelijk een klik voelde. Ze kon goed inschatten wat wij zochten in onze leveranciers. Tijdens de maanden van voorbereidingen is er heel wat heen en weer gebeld, dit nam heel veel stress weg. Op de dag zelf zorgde zij ervoor dat alles perfect geregeld werd, waardoor wij, onze familie en vriendin echt konden genieten! We hebben onze dag heel bewust meegemaakt, omdat we wisten dat Frederiek alle zou regelen. Dus twijfel niet, maak een afspraak en ervaar zelf dat Frederiek een TOP-weddingplanner is. 

larissa_koops
Door larissa_koops
5
08-10-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Frederiek is zeer betrokken persoon  zoals wij ervaren hebben in de gesprekken die wij met haar hebben gehad. Zij denkt aan de kleine dingen waar je als bruidspaar nog niet aan gedacht hebt.. Creatief in het bedenken van oplossingen bij onverwachte situaties. De styling was precies zoals verwacht. Dank je wel voor je professionaliteit.

marlanda007
Door marlanda007
5
19-09-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf de eerste kennismaking voelde het al goed, Frederiek was oprecht betrokken en geïntresseerd in ons. Alles tot in de puntjes doorgenomen en besproken in de maanden voorafgaand aan de grote dag. De paar persoonlijke contactmomenten die wij hadden waren erg fijn en voelde vertrouwd, daarnaast konden wij haar altijd bereiken als er tussendoor nog wat speelde.

De dag zelf had niet beter kunnen verlopen, alles liep perfect in elkaar over. De styling was een dikke tien waard, er werd goed meegedacht en geadviseerd door Frederiek. Alles stond op de juiste momenten klaar, en wij werden goed begeleid en gestuurd om onze planning van de dag goed te laten verlopen. Deze dag gaan wij werkelijk nooit meer vergeten en dat is grotendeels te danken aan de professionaliteit en inzet van Frederiek en haar collega's!

sfvassen
Door sfvassen
5
05-09-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mooier kon het niet! Wij hebben een perfecte dag gehad. Naast lekker weer waren de locatie en het eten geweldig georganiseerd. Frederiek heeft er zeker voor gezorgd dat deze grote dag voor ons een droomdag is geworden. Tijdens de voorbereidingen was er een leuke en gezellige samenwerking en was vooral de communicatie erg goed. Op de dag zelf konden wij alles loslaten en konden ultiem genieten van de dag. Er was niks dat we anders wilden. De dag was gewoon perfect! Dankjewel!

santini.manuela
Door santini.manuela
5
19-08-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor een stel dat altijd alles tot in de puntjes regelt, is een bruiloft organiseren een grote uitdaging. Frederiek heeft ons geholpen bij het ontdekken en samenstellen van onze droomdag. En tijdens op de grote dag zelf hebben wij ons geen moment ergens zorgen om hoeven te maken; dat is relaxt! Topper! Dankjewel!

rvanosnabrugge
Door rvanosnabrugge