Frederiek Klop helpt jullie om de meest unieke bruiloft te organiseren. Gedurende het hele process staat zij klaar voor jullie en denkt ze mee en lusitert ze naar jullie wensen!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Frederiek Klop

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat de overeenkomst gesloten is, ontvangt het bruidspaar per periode een factuur. Ik hanteer een 50/40/10 regeling, de aanbetaling bedraagt 50%, er moet een maand voor de bruiloft een factuur van 40% voldaan worden en de resterende 10% wordt achteraf in rekening gebracht.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Frederiek Klop Weddingplanner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Frederiek Klop Weddingplanner

5.0
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
sissalove
Door Eva
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Frederiek,

Wat zijn wij dankbaar voor het vinden van zo'n vrouw als jij. Dankzij jouw aansturing, hulp en begeleiding hebben wij echt de dag van ons leven gehad. Zoals op elke bruiloft lopen er altijd dingen anders dan gepland. Wij hebben hier echter niets van gemerkt. Achteraf hoorden wij pas van anderen wat er anders is gelopen en hoe jij dit hebt opgelost. Heerlijk. Ik gun iedereen een Frederiek! 

Met de aanloop naar de bruiloft toe heb jij ons regelmatig "bij de les" gehouden. "Heb je al ringen? Heb je een bloemist gevonden?" Hierdoor overzag ik de organisatie weer en konden wij verder met plannen. 

Weet je nog dat wij belden en jij vroeg of we de ringen al hadden geregeld? (2 maanden voor de bruiloft). Nee dus, of we dan wel heeeeel snel daarachter aan wilden gaan! Hahahaha. Echt, zonder jou was het niet gelukt om zó te kunnen ontspannen (na de ceremonie dan, want daarvoor was ik één bonk zenuwen). Ook de ceremoniemeester gaf aan zich heel ontspannen te voelen tijdens de bruiloft, dankzij jouw hulp, jouw werk en input. 

Duizend maal dank, voor alles. 

Ps. De ruimten zagen er top gestyled uit. 

Misbruik rapporteren
monique.goedegebure
Door monique
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Frederiek heeft al vaker een huwelijk georganiseerd in het Wereldmuseum. Dit keer met een extra uitdaging, namelijk Covid-19. Frederiek is een echte professional met een groot netwerk. Ze denkt graag met het bruidspaar mee.

Op de dag zelf is ze het aanspreekpunt voor onze partymanager, zodat de gasten en het bruidspaar alleen maar kunnen genieten. Ze is een vriendelijke en vrolijke persoonlijkheid en zorgt ervoor dat de dag tot in de puntjes goed verloopt.

Misbruik rapporteren
mwdenboer
Door Mark
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn vorig jaar op 15 juni getrouwd en Frederiek heeft alles voor ons tot in de puntjes geregeld. Hierdoor hebben wij een geweldige dag mogen beleven waar we nog vaak aan terug denken. Het was helemaal top!

Met vriendelijke groet,

Mark & Suzan den Boer

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3146 BK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier