Frederiek Klop Weddingplanner

  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Frederiek Klop helpt jullie om de meest unieke bruiloft te organiseren. Gedurende het hele process staat zij klaar voor jullie en denkt ze mee en lusitert ze naar jullie wensen!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Frederiek Klop

Bezoeker, laat een review achter over Frederiek Klop Weddingplanner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 8 reviews
Door mwdenboer
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn vorig jaar op 15 juni getrouwd en Frederiek heeft alles voor ons tot in de puntjes geregeld. Hierdoor hebben wij een geweldige dag mogen beleven waar we nog vaak aan terug denken. Het was helemaal top!

Met vriendelijke groet,

Mark & Suzan den Boer

Misbruik rapporteren
Door marcelenkristel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Frederiek heeft ontzettende goede ideeen gehad en heeft geholpen om onze bruiloft tot een topdag te maken. Frederiek regelde de kleine dingen waar je zelf niet snel aan denkt. Zodoende hebben we een ontspannen dag gehad en ook de aanloop naar de dag toe was relax. Ze voelde goed aan wat wij wilden, echt super fijn dat Frederiek ons zo goed heeft geholpen.

Misbruik rapporteren
Door ilsekant
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor iemand die graag alle touwtjes zelf in handen houd en het liefst nog zelf in de keuken was gaan staan om te zorgen dan het gaat zoals ik het wil vond ik het erg moeilijk om de styling van de bruiloft uit handen te geven. Ik (lees; wij) waren dan ook super blij toen we ons eerste gesprek met Frederiek hadden. Iemand die weet waar ze het over heeft, een vrouw met passie voor het vak. Dit maakte het zoveel makkelijker om het los te laten. Ze gaf ons tips en stof tot nadenken zodat onze dag vlekkeloos zou verlopen. We hebben ons op de dag zelf nergens zorgen over hoeven maken en onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Niet alleen kregen we van onze gasten veel complimenten over de dag zelf maar ook voor het werk dat Frederiek en Romy hebben verricht. Je bent een topper!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat de overeenkomst gesloten is, ontvangt het bruidspaar per periode een factuur. Ik hanteer een 50/40/10 regeling, de aanbetaling bedraagt 50%, er moet een maand voor de bruiloft een factuur van 40% voldaan worden en de resterende 10% wordt achteraf in rekening gebracht.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Ik werk op basis van een uurtarief. De totale kosten hangen o.a. af van het aantal uren.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Gun jezelf het gemak van een weddingplanner!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 3146 BK