Frederiek Klop Weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Frederiek Klop Weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Frederiek Klop helpt jullie om de meest unieke bruiloft te organiseren. Gedurende het hele process staat zij klaar voor jullie en denkt ze mee en lusitert ze naar jullie wensen!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Frederiek Klop

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat de overeenkomst gesloten is, ontvangt het bruidspaar per periode een factuur. Ik hanteer een 50/40/10 regeling, de aanbetaling bedraagt 50%, er moet een maand voor de bruiloft een factuur van 40% voldaan worden en de resterende 10% wordt achteraf in rekening gebracht.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Frederiek Klop Weddingplanner

4.7
13 reviews
13 reviews
Professionaliteit
(12)
(1)
Prijs/kwaliteit
(12)
(1)
Aanrader?
(12)
(1)
anna_besancon
Door Anna
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij met Frederiek. Wij hadden er voor gekozen om vooral op de dag zelf begeleiding te hebben en dat heeft ze fantastisch gedaan! Zelf in het proces ervoor nam ze de tijd en als ik vragen had, kon ik altijd terecht. Zonder Frederiek en haar deskundigheid had de dag er heel anders uitgezien en mede dankzei haar was het nu helemaal perfect. Ze dacht zelf aan dingen waar ik niet aan gedacht zou hebben. Zoals het boeket waar laat je die tussendoor zodat deze wel op de juiste momenten op de foto's stond. Ook was er opeens een extra gast en zonder moeite regelde Frederiek dat gewoon even. Lieve Frederiek, nogmaals ontzettend bedankt dat je deel uit maakte van onze mooie dag en voor al je hulp en advies!

Heel veel liefs,

Jordy en Anna

Misbruik rapporteren
vlietvanbas
Door Bas
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super begeleiding gehad van Frederiek. Haar ervaring heeft ervoor gezorgd dat er werkelijk aan alles is gedacht, het was echt af! Fijne begeleiding tijdens het voortraject, en tijdens de bruiloft alles in vertrouwen los kunnen laten. Een warme aanbeveling waard!

Misbruik rapporteren
shaimaaabdellatif01
Door Shaimaa
1
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

De naam weddingplanner is niet correct laat het woordje planner maar weg.  je kan beter en goede vriend vragen op de dag zelf . Geen aan rader 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3146 BK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact