23

Omschrijving van het bedrijf

Welkom lieve bruidsparen! Wat leuk, jullie gaan trouwen!

Ik ben Jessica van Yes Events.

Yes Events staat voor professionele ondersteuning bij de organisatie van jullie bruiloft of ander evenement!
Ik begeleid jullie graag in de complete organisatie van jullie bruiloft. Het is mijn passie om samen met jullie, jullie ideeen om te zetten naar jullie mooiste dag!

Je kunt mij echter ook inzetten om voor jullie de cermoniemeester van de dag te zijn. Ik zal de dag van de bruiloft dan de complete regie houden en ervoor zorgdragen dat alles tot in de puntjes is geregeld en het een zorgeloze,ontspannen dag zal zijn.

Familie en vrienden ook volledig mee willen laten genieten van jullie trouwdag? Schakel mij dan in als jullie ceremoniemeester!

Ook voor de styling van jullie locatie kun je mij inschakelen. Ik denk graag met jullie mee om van jullie dag de mooiste dag te maken; want ook op jullie mooiste dag wil je dat alles klopt!

Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting en we onder het genot van een drankje jullie wensen bespreken. 

Lieve groet

Jessica Benedict

Just say YES!

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Bij acceptatie van de offerte wordt er 50% van het offertebedrag in rekening gebracht. 2 weken voor de bruiloft zal het volledige bedrag betaald moeten zijn.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  € 65,00 uurtarief
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2007

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (6)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 6 reviews
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb regelmatig met Jessica samengewerkt. Meerdere prachtige styleshoots georganiseerd maar ook geweldige bruiloften mogen verzorgen. Jessica is punctioneel, oplettend, zeer creatief en vrolijk! Met haar styling maakt zij elk huwelijk tot een sprookje. In de toekomst hoop ik nog vaak te mogen samenwerken want zij is een toppertje!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als professional heb ik de eer gehad om met Jessica van Yes Events samen te mogen werken op een bruiloft waar zij de planning, organisatie & styling voor heeft verzorgd. Je kunt haar echt alles uit handen geven. Jessica communiceert duidelijk, schakelt snel, weet goed door te vragen, luistert naar je wensen en denkt mee. Daarnaast heeft ze qua styling oog voor detail! Wil jij dat op je bruiloft alles klopt en je ontspannen naar je bruiloft kunt toeleven neem dan contact op met Jessica!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jessica heeft veel voor ons betekend tijdens onze voorbereidingen van de bruiloft en tijdens de bruiloft, waar we echt ontzettend blij mee zijn! Ze heeft zelf veel leuke ideeën die ons ook echt hebben geholpen keuzes te maken voor de grote dag en ze begrijpt eigenlijk al heel snel wat je wil. Het ook nog zo neerzetten en stylen zoals jij in je hoofd hebt vinden wij echt een kunst! Het contact en de afspraken die we hebben gehad met elkaar voelde fijn en ongedwongen. En natuurlijk hebben we een hoop gelachen tijdens alle voorbereidingen. Nogmaals bedankt!!

Misbruik rapporteren
Door tatyana902
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

ij onze eerste kennismaking klikte het meteen! Jessica weet presies wat ze moet doen en helpt je je droombruiloft waar te maken. Niks was te veel! En vooral haalde ze de stress bij mij weg en gaf mij telkens weer een voldaan gevoel. Ze heeft de styling verzorgd en was ook onze ceremoniemeester. Het was in 1 woord fantastisch! Zo blij dat we Jessica hebben ingehuurd. Mede dankzij haar werden onze dromen wekelijkheid !

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben met Jessica gewerkt voor de aankleding van onze bruiloft in Italië. Jessica van Yes Events is een enthousiaste betrokken vrouw die goed luistert naar je wensen. Ze begrijpt door het geven van een paar woorden wat je smaak en stijl is. Ze bereidt zich goed voor op besprekingen en komt pro-actief met ideeën. Ze weet leuk om te gaan met beschikbare materialen op locaties waardoor niet meteen alles voor een hoofdprijs gekocht hoeft te worden. Uiteraard zijn er kosten voor aankleding maar ook daar wordt rekening gehouden met de wensen. Tijdens en rondom de ceremonie weet ze ook goed waar ze wel (en ook niet) moet zijn en staan. Als klein verbeterpuntje zouden we zeggen dat de afspraken soms nog iets duidelijker gecommuniceerd kunnen worden. Maar, de afgesproken taken gebeuren en gebeuren op tijd. Het is vooral het vooraf communiceren of terugkoppelen waar soms nog iets in verbeterd kan worden.

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Weddingplanner nodig in Zuid-Holland? Dit zijn de besten!
Weddingplanner nodig in Zuid-Holland? Dit zijn de besten!
Foto: Lott´s Fotografie
Een heerlijke Italiaanse real wedding op Sicilië!
Voordelen van een bruiloft in het buitenland!
Voordelen van een bruiloft in het buitenland!
Foto: Arteboda
De meest essentiële onderdelen voor de organisatie van je bruiloft, met deze lijst heb je alles onder controle!

Adres van Yes Events in Zuid-Holland:

Rijksstraatweg 133 c 3222 KC Hellevoetsluis
 • #Midden
 • #Exclusiviteit met leveranciers