Yes Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Yes Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 6.500 €

Welkom lieve bruidsparen! Wat leuk, jullie gaan trouwen!

Ik ben Jessica van Yes Events.

Yes Events staat voor professionele ondersteuning bij de organisatie van jullie bruiloft of ander evenement!
Ik begeleid jullie graag in de complete organisatie van jullie bruiloft. Het is mijn passie om samen met jullie, jullie ideeen om te zetten naar jullie mooiste dag!

Je kunt mij echter ook inzetten om voor jullie de cermoniemeester van de dag te zijn. Ik zal de dag van de bruiloft dan de complete regie houden en ervoor zorgdragen dat alles tot in de puntjes is geregeld en het een zorgeloze,ontspannen dag zal zijn.

Familie en vrienden ook volledig mee willen laten genieten van jullie trouwdag? Schakel mij dan in als jullie ceremoniemeester!

Ook voor de styling van jullie locatie kun je mij inschakelen. Ik denk graag met jullie mee om van jullie dag de mooiste dag te maken; want ook op jullie mooiste dag wil je dat alles klopt!

Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting en we onder het genot van een drankje jullie wensen bespreken. 

Lieve groet

Jessica Benedict

Just say YES!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
6.500 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij acceptatie van de offerte wordt er 50% van het offertebedrag in rekening gebracht. 2 weken voor de bruiloft zal het volledige bedrag betaald moeten zijn.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Yes Events

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
jeannette21_10
Door Jeannette Haverkamp
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb regelmatig met Jessica samengewerkt. Meerdere prachtige styleshoots georganiseerd maar ook geweldige bruiloften mogen verzorgen. Jessica is punctioneel, oplettend, zeer creatief en vrolijk! Met haar styling maakt zij elk huwelijk tot een sprookje. In de toekomst hoop ik nog vaak te mogen samenwerken want zij is een toppertje!

Misbruik rapporteren
sandyriemers
Door Sandy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als professional heb ik de eer gehad om met Jessica van Yes Events samen te mogen werken op een bruiloft waar zij de planning, organisatie & styling voor heeft verzorgd. Je kunt haar echt alles uit handen geven. Jessica communiceert duidelijk, schakelt snel, weet goed door te vragen, luistert naar je wensen en denkt mee. Daarnaast heeft ze qua styling oog voor detail! Wil jij dat op je bruiloft alles klopt en je ontspannen naar je bruiloft kunt toeleven neem dan contact op met Jessica!

Misbruik rapporteren
daniellebos-vanvliet
Door Daniëlle
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jessica heeft veel voor ons betekend tijdens onze voorbereidingen van de bruiloft en tijdens de bruiloft, waar we echt ontzettend blij mee zijn! Ze heeft zelf veel leuke ideeën die ons ook echt hebben geholpen keuzes te maken voor de grote dag en ze begrijpt eigenlijk al heel snel wat je wil. Het ook nog zo neerzetten en stylen zoals jij in je hoofd hebt vinden wij echt een kunst! Het contact en de afspraken die we hebben gehad met elkaar voelde fijn en ongedwongen. En natuurlijk hebben we een hoop gelachen tijdens alle voorbereidingen. Nogmaals bedankt!!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3222 KC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact