Naoomevents

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

ZORGELOOS GENIETEN VAN JE MOOISTE DAG

Dromen jullie van een intieme bruiloft vól van liefde, op een prachtige locatie of bijzondere locatie met veel mooie details? En zijn jullie op zoek naar een persoonlijke en energieke wedding planner? De kans is groot dat we een match zijn! 

Ik ben Naomi Grootscholten en het gezicht achter het weddingplanbureau NAOOMEVENTS. Ik help aanstaande bruidsparen bij het creëren van hun droombruiloft. Dit ben ik gaan doen, omdat ik het fantastisch vind om andere mensen te helpen bij het realiseren van hun dromen. 

De druk die bruidsparen voelen om de perfecte bruiloft te organiseren is er helaas nog steeds. Is alles perfect aan een bruiloft of moet alles perfect zijn? Ik denk van niet! Het is geen optreden. Ik wil bruidsparen het gevoel geven dat ze er te allen tijden bij horen, ook als hun bruiloft niet voldoet aan de laatste trends in trouwland. Ik sta namelijk voor écht trouwen, een bruiloft waar de liefde en het leven gevierd worden. En dat doel verlies ik nooit het oog! 

NAOOMEVENTS is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland. Ik zorg ervoor dat jullie niets vergeten! Omdat ik ben opgegroeid in het nieuwe tijdperk van trouwen kan ik jullie die frisse blik van buitenaf garanderen. Ik ben als weddingplanner jullie persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een stralende bruiloft en samen bewandelen jullie stap voor stap het pad naar deze prachtige bruiloft! 

Ik ben erg benieuwd naar al jullie plannen! Op de website van NAOOMEVENTS kunnen jullie nog meer informatie vinden. Als jullie enthousiast zijn, neem dan zeker even contact op! Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!  

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door RingsofLoveTrouwringenThuis
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Naomi is een getalendeerde weddingplanner én ceremoniemeester. Als Naomi jullie bruiloft (mede) organiseert, weet je zeker dat je goed zit. Ze geeft niet alleen hele goede adviezen, maar werkt ook met hele mooie leveranciers samen.

Daarnaast is het een mooie en lieve gastvrouw!

Misbruik rapporteren
Door liesie_s
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Naomi is een top wedding planner. 

Zij zorgt voor overzicht, heeft orginele ideeen, ze zorgt er voor dat alle leveranciers doen wat nodig is en daarnaast is zij een heel prettige persoonlijkheid en zeer doortastend. Kortom het geld meer dan waard. Zonder Naomi was onze logestiek ingewikkelde bruiloft nooit goed van de grond gekomen en hadden we nooit zulke kundige toeleveranciers ontmoet. Dank Naomi voor alle goede zorgen, je hebt ons huwelijk onvergetelijk gemaakt!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
NAOOMEVENTS staat voor écht trouwen en dat betekent het vieren van de liefde en van het leven!

Adres

Stad: 2678 NJ
Gerelateerde tags:
  • BWPN Beroepsorganisatie
  • Midden
  • BWPN Beroepsorganisatie