Naoomevents

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Naoomevents

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

ZORGELOOS GENIETEN VAN JE MOOISTE DAG

Dromen jullie van een intieme bruiloft vól van liefde, op een prachtige locatie of bijzondere locatie met veel mooie details? En zijn jullie op zoek naar een persoonlijke en energieke wedding planner? De kans is groot dat we een match zijn! 

Ik ben Naomi Grootscholten en het gezicht achter het weddingplanbureau NAOOMEVENTS. Ik help aanstaande bruidsparen bij het creëren van hun droombruiloft. Dit ben ik gaan doen, omdat ik het fantastisch vind om andere mensen te helpen bij het realiseren van hun dromen. 

De druk die bruidsparen voelen om de perfecte bruiloft te organiseren is er helaas nog steeds. Is alles perfect aan een bruiloft of moet alles perfect zijn? Ik denk van niet! Het is geen optreden. Ik wil bruidsparen het gevoel geven dat ze er te allen tijden bij horen, ook als hun bruiloft niet voldoet aan de laatste trends in trouwland. Ik sta namelijk voor écht trouwen, een bruiloft waar de liefde en het leven gevierd worden. En dat doel verlies ik nooit het oog! 

NAOOMEVENTS is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland. Ik zorg ervoor dat jullie niets vergeten! Omdat ik ben opgegroeid in het nieuwe tijdperk van trouwen kan ik jullie die frisse blik van buitenaf garanderen. Ik ben als weddingplanner jullie persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een stralende bruiloft en samen bewandelen jullie stap voor stap het pad naar deze prachtige bruiloft! 

Ik ben erg benieuwd naar al jullie plannen! Op de website van NAOOMEVENTS kunnen jullie nog meer informatie vinden. Als jullie enthousiast zijn, neem dan zeker even contact op! Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!  

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Naoomevents

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
nickkasius
Door anoek
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Naomi is een geweldige weddingplanner. In de aanloop naar onze bruiloft heeft zij ons goed begeleid met het maken van alle keuzes. Zij bewaarde ook het overzicht voor ons. Het ook een hele gezellige samenwerking. We kijken altijd uit na de afspraken met haar. Naomi, ontzettend bedankt voor alles. Je hebt werkelijk aan alles gedacht! Je bent een topper!

Misbruik rapporteren
simmermanmarloes
Door Marloes
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen wij besloten om te gaan trouwen dacht ik direct ik wil een weddingplanner en een ceremoniemeester. Ik wilde een dag waarop wij ons totaal niet druk hoefde te maken en waarop geen van onze familie/vrienden ceremoniemeester hoefden te zijn.Iedereen moest genieten van onze dag, en toen vonden wij Naomi van Naoomevents.Een schot in de roos, vanaf de eerste afspraak een directe klik en dat was wat we zochten.Naomi is een frisse meid met een onwijs goeie kijk op de weddingwereld! Ze heeft onwijs goede contacten en daar hebben wij goed gebruikt van gemaakt. Ze draagt leuke en hippe ideeën aan en regelt alles tot in de puntjes. Wij zijn erg blij dat Naomi ons heeft geholpen met het realiseren van onze droombruiloft.

Misbruik rapporteren
missversace_106
Door Silvana van Putten
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Naomi heeft ons geholpen met het plannen van de bruiloft, het draaiboek het contact opnemen met de levranciers en op de dag zelf is ze de hele dag aanwezig geweest. Je ziet dat ze plezier in haar werk heeft en werkt snel en nauwkeurig. Ze denkt aan dingen die zelf niet in je opkomen. Ze zat er bovenop en daardoor liep onze dag op rolletjes. Het was mede dankzij Naomi de mooiste dag van ons leven. Ik weet zeker dat als naomi er niet was geweest niet alles zo was gelopen. Ik had een speciale vraag mbt onze candytable en dat heeft ze zo prachtig gedaan. Ze schakelt snel want het moest allemaal op korte termijn geregeld worden. Ze heeft een passie voor haar vak en is altikd vrolijk en enthousiast. Toen ze bij ons thuis kwam wist ik dat alles goed zou komen. Niet twijfelen maar een afspraak met Naomi alles wordt dat voor je in de puntjes geregeld.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2678 NJ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact