The Memory Factory

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Memory Factory

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Mijn doel als weddingplanner en ceremoniemeester is om jullie een onvergetelijke ontspannen dag te bezorgen door jullie te ontzorgen met de planning en organisatie van jullie droombruiloft. Zo kunnen jullie als verloofd stel optimaal genieten van alle voorpret en onbezorgd genieten op de trouwdag. No stress!

The Memory Factory biedt 4 diensten aan: 

  • NIEUW!: Instagramtraining No Stress Wedding Class. Gedurende 8 wedding classes deel ik al mijn kennis, ervaring en werkdocumenten met jou! Ik begeleid je stap voor stap naar jullie droombruiloft, zodat je vol zelfvertrouwen én met veel plezier een onvergetelijke bruiloft van A-Z kan organiseren. No stress, maar onbezorgd genieten op jullie mooiste dag!
  • Weddingplanner: ik ontzorg jullie van A-Z, zowel in het voortraject als op de dag zelf. Op basis van jullie wensen en alles wat jullie in het leven happy maakt, werk ik een trouwplan uit, die garant staat voor een unieke bruiloft die in het teken staat van jullie! We stemmen alles samen af en wanneer jullie 100% happy zijn met de daginvulling, ga ik de beste leveranciers erbij zoeken. Ik onderhandel met hen voor de scherpste prijs en ben het aanspreekpunt. Alle details verwerk ik in een draaiboek en op de dag zelf ben ik jullie ceremoniemeester.
  • Ceremoniemeester: ik ben het aanspreekpunt voor de leveranciers en de gasten en zorg dat alles op rolletjes verloopt, zodat jullie samen met al jullie gasten maximaal kunnen genieten van de dag. 
  • Advies op maat: ik geef trouwadvies op maat. Wanneer jullie liever zelf de touwtjes in handen houden maar hulp nodig hebben met een aantal onderdelen in het organisatieproces.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op factuur.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over The Memory Factory

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
kirstenbraas
Door Kirsten
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een goede ceremoniemeester (en weddingplanner)!  Wij zijn op 1 september 2018 getrouwd en Danitsja was op onze bruiloft de ceremoniemeester. Voorafgaand aan de bruiloft heeft Danitsja met ons meegedacht met ideeën en met de planning, ze heeft de ceremoniemeesterbrief gemaakt en ze heeft de laatste afstemming met de leveranciers gedaan.

Op de dag zelf was het erg fijn een professioneel ceremoniemeester te hebben! Altijd zijn er wel onverwachte zaken en Danitsja heeft dat soepel en zonder dat wij het merkten opgepakt en ons samen met de gasten een onvergetelijke en prachtige dag bezorgd! Danitsja, oprecht bedankt!

Kirsten en Erik

Misbruik rapporteren
maarten2018
Door Maarten
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hoe zorg je er voor dat de voorbereidingen, brainstorming, priorisering en uitvoering van een complex huwelijk perfect ondersteund worden? Wij kunnen je aanraden om Danitsja van The Memory Factory te vragen om jullie te assisteren. Vanaf het moment dat wij onze huwelijkslocatie moesten gaan uitzoeken tot de dag na ons huwelijk zijn wij enorm blij met al haar hulp, goed raad en professionaliteit.

Op zaterdag 28 juli 2018 zijn wij, Eline en Maarten, getrouwd bij Fort Vechten in Bunnik. Een dag met alles er op en er aan, veel leveranciers, veel gasten en een strakke planning om alles conform onze wensen te laten lopen. Daarnaast wilde we ook graag in de nabijheid van het Fort met een groep van 55 personen het gehele weekend op een camping verblijven voor oa een intiem diner op vrijdagavond en twee maal ontbijt via een foodtruck.

Danitsja is een hele positieve dame die de boel goed in de gaten heeft en houdt. Voorafgaand aan ons huwelijk wisten we elke maand wat de prio’s waren op onze to do lijst en hebben we veel overleg gehad bij verschillende feestlocaties alsmede bij ons thuis. Ze heeft ons zeer goed gelezen en aangevuld waar nodig, ook is ze altijd beschikbaar voor goede suggesties. Ten tijde van ons huwelijk, dat dus duurde van vrijdagmiddag t/m zondagmiddag, is ze voor iedereen het vaste aanspreekpunt geweest en heeft ze enorm meegeholpen om ons huwelijk onvergetelijk te maken door onze ceremoniemeester te zijn.

We bevelen The Memory Factory dus zeer aan! Danistja daarbij in het bijzonder. Willen jullie samen met al je gasten kunnen genieten van je huwelijksdag zonder al te veel geregel, dan is een weddingplanner absoluut een aanrader. Daarnaast is ons huwelijk precies geworden wat we voor ogen hadden mede dankzij de fantastische hulp van Danitsja bij de voorbereidingen.

Misbruik rapporteren
info+zakyou
Door Ronald
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Danitsja heeft ons erg geholpen bij het feilloos organiseren van onze bruiloft. Op de grote dag hebben wij geen zorgen gehad, alles verliep vlekkeloos. Vanaf het moment van aankleden tot het arriveren in ons hotel, alles tot in detail geregeld.

Wij hebben in de voorbereiding nauw contact met elkaar gehad. Zo ontstond er een gedetailleerd plan van hoe de dag moest lopen, inclusief strak tijdschema. Ook het contact met leveranciers en de onderhandelingen hiermee heeft Danitsja voor ons uit handen genomen. 

Helaas trouw je maar een keer, anders zouden we Danitsja zo weer inhuren als weddingplanner!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2804 PM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact