22

Omschrijving

The Memory Factory brengt jullie mooiste herinneringen tot leven op jullie bruiloft. Herinneringen waarbij, als je er aan terug denkt, er een lach op je gezicht verschijnt. Waar je vol enthousiasme over kan vertellen. Deze herinneringen vertellen jullie verhaal en kunnen terug komen in de vorm van een bijpassende locatie, muziek, entertainment, catering, vervoer, activiteiten of de styling. Daarmee creëren we een unieke dag, want deze herinneringen horen alleen bij jullie!

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hoop kijken. Ik kan jullie van A-Z ontzorgen. Dit betekent dat ik op basis van jullie wensen en mooiste herinneringen een concept uitwerk voor een unieke bruiloft die in het teken staat van jullie. We stemmen alles samen af en wanneer jullie 100% happy zijn met de daginvulling, ga ik de beste leveranciers erbij zoeken. Ik onderhandel met hen voor de scherpste prijs en ben het aanspreekpunt. Alle details verwerk ik in een draaiboek.

Je kunt je vriend(in) of familielid vragen als ceremoniemeester. Maar wil je dat al je gasten kunnen genieten van jullie trouwdag?  Schakel dan The Memory Factory als professioneel ceremoniemeester in. 

Houden jullie liever toch zelf de touwtjes in handen? Maar hebben jullie hulp nodig met een aantal onderdelen in het organisatieproces? Neem dan gerust contact met mij op, want ik geef ook trouwadvies op maat. 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Op factuur.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  Omdat elke bruiloft uniek is, maak ik een offerte op maat op basis van jullie wensen. Ik werk heel transparant met een vast uurtarief, dus jullie weten van te voren precies waar jullie aan toe zijn.

Reviews (3)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 3 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Danitsja heeft ons erg geholpen bij het feilloos organiseren van onze bruiloft. Op de grote dag hebben wij geen zorgen gehad, alles verliep vlekkeloos. Vanaf het moment van aankleden tot het arriveren in ons hotel, alles tot in detail geregeld.

Wij hebben in de voorbereiding nauw contact met elkaar gehad. Zo ontstond er een gedetailleerd plan van hoe de dag moest lopen, inclusief strak tijdschema. Ook het contact met leveranciers en de onderhandelingen hiermee heeft Danitsja voor ons uit handen genomen. 

Helaas trouw je maar een keer, anders zouden we Danitsja zo weer inhuren als weddingplanner!

Misbruik rapporteren
Door tessa1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Danitsja is de hele dag onze ceremoniemeester geweest. Tot in de puntjes verzorgd. Overal werd aan gedacht. Ook in het proces vooraf kwam ze met leuke unieke ideeen wat erg bij ons paste. Dit maakte onze dag nog persoonlijker. Aangezien wij gasten hadden met verschillende nationaliteiten moest er rekening mee gehouden worden dat bijv. de ceremonie vooraf vertaald werd. Hier heeft ze ons mee geholpen zodat het voor onszelf nog een verrassing bleef. Samen met Danitsja hebben we een draaiboek in elkaar gezet. Hierdoor hebben we tijdens onze dag heerlijk kunnen genieten en hebben we nergens naar om hoeven kijken. Wij waren heel blij met haar hulp en kennis en zouden haar zeker aanraden

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij het professionele optreden van Danitsja hebben wij op onze trouwdag nergens over na hoeven denken en konden we volop genieten van deze bijzondere dag! Danitsja denkt mee, heeft geweldige ideeen en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is! Dank je wel dat je onze bruiloft zo fantastisch begeleidt hebt!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Credits: Studio Damon
Een beachy Styled Shoot met de voetjes in het zand!
Hoe organiseer je in 5 stappen je bruiloft op het strand
Hoe organiseer je in 5 stappen je bruiloft op het strand
Foto: Shutterstock
Op deze manier wordt het leuk om de tafelschikking voor je bruiloft te maken!

Adres van The Memory Factory in Zuid-Holland:

Waterklaver 3 2804 PM Gouda
 • #Midden