Celebrate Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Celebrate Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 750 €

De persoon achter Celebrate Events is Annemarie. Voordat zij zich tot het werk als weddingplanner wendde heeft zij in een breed scala aan evenementen meegewerkt. Dit gaat om grote events zoals North Sea Jazz en de projectorganisatie voor het EK voetbal voor vrouwen. Met zulke grote klussen als ervaring heeft zij zich nu ook al enige tijd succesvol op het organiseren van bruiloften gestort, tevens volgt ze een opleiding tot weddingplanner zodat ze jullie nog beter kan helpen met jullie bruiloft.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
750 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij volledige organisatie: 30% bij het tot stand komen van de overeenkomst, 50% 4 weken voor de bruiloft, 20% na afloop. Bij Ceremoniemeesterschap: 50% bij het tot stand komen van de overeenkomst, 50% na afloop.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Celebrate Events

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
info11783
Door Mari
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb twee keer met Annemarie mogen werken, waarbij zij liet zien de touwtjes in handen te hebben en niets aan het toeval over liet. Tijdens een styled shoot zorgde zij ervoor dat alles vlekkeloos verliep vanaf de eerste ontmoetingen tot aan het eindresultaat.

Ook op haar eigen bruiloft was de hand van Annemarie te zien in de organisatie. Zowel voor de gasten als voor mij als videograaf was alles duidelijk en goed geregeld.

Echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
AnnemarieH
Door Annemarie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Celebrate Events is een professioneel bedrijf die exact de bruiloft weet neer te zetten zoals je het zelf wilt. Samen met ons als bruidspaar hebben we de juiste stijl gevonden, en heeft ze de beste leveranciers weten te vinden. Van de styling tot de leverancier van de tent, van de catering tot de band en van de fotograaf tot de zelfstandig trouwambtenaar. Doordat het een 'thuisbruiloft' was, in de boomgaard van de vader van de bruid, zat er veel werk in om alles netjes en op tijd georganiseerd te krijgen, maar alles was onder controle. Het draaiboek was duidelijk en tot in de puntjes uitgewerkt. Het werd werkelijk een droombruiloft!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2803 EB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact