My Forever Wedding's

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Een weddingplanner is geen luxe, het is gewoon slim! Van begin tot eind maken wij bruiloftsplanning eenvoudig, efficiënt en vooral leuk! Met handige online planning tools kunnen wij samen jullie checklist aftevinken en alle detail van jullie bruiloft perfect plannen.  

Jullie leren kennen is het begin van een goede vriendschap! Bruiloften zijn persoonlijk en wij plannen graag een huwelijks​​dag die perfect bij jullie stijl en liefdesverhaal past. Of je nu een traditionele bruiloft wil of iets “out of the box,” zoals een Adventure bruiloft of een thema bruiloft alles is mogelijk!

Met leveranciers in Nederland en in het buitenland hebben wij een geweldige team opgebouwd waar wij erg trots op zijn! Ons partners staan voor jullie klaar om jullie bruiloft te plannen, ontwerpen, fotograferen, en alle kleine detail te regelen voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Een weddingplanner is veel meer dan alleen een planner. Wij zijn een vriendin, een luisterend oor en staan naast je ​tijdens het hele planningsproces. Zijn jullie opzoek naar en weddingplanner met passie, dan zijn jullie op het juiste adres! 

We love to do it all! :

Full-Service planning
Weddingday Management
Wedding Design
Adventure Wedding ‘s
Package Deal Wedding ‘s

 Voordelen:

Tweetalig, vloeiend in Engels & Nederlands
Online planning tools voor al ons bruidsparen
Wij denken graag “out of the box”
Werken graag met lokale leveranciers
Destination & Adventure Wedding ‘s
Love = Love iedereen is welkom!

Bezoeker, laat een review achter over My Forever Wedding's en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 2 reviews
Door nicole.stark01
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

"When preparing for my wedding, Nicole went above and beyond to be there and assist with every little detail! She dedicated so much time and energy in ensuring my day was personalized, and she had the most creative ideas! If you're looking for someone to plan your wedding, I totally recomend My Forever Wedding's

Misbruik rapporteren
Door triangledude
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nicole is een geweldige en creatieve wedding planner. Zij pakt haar werk professioneel op en zij is altijd erg vriendelijk en zeer geliefd. Internationaal is zij erg sterk en kan werken op elke gewenste locatie in Europa of in de wereld. Zij vertelde, dat zij van haar passie, haar beroep heeft gemaakt. Hoe leuk is dat dan! "

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij hanteren in de meeste gevallen een betalingen regeling 3 termijnen. Alles wordt afrekenen 2 weken voor jullie bruiloftsdatum.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Uren tarief van €75 en service op maat
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Creativiteit en design is ons grootste passie! Samen met ons weddingdesigners vinden wij het fantastische om vintage items te gebruiken. Het up-cyclen en hergebruik van styling items zorgen wij niet alleen voor een unieke trouwstijl maar vermindert ook ons carbon-footprint. Voor ons is liefde het alle belangrijkste, wij werken graag samen met alle bruidsparen. Wij denken graag "out of the box," en houden van een goede thema of adventure bruiloft!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad: 1421XR
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden