Done! By Dien

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd!! Het organiseren van jullie bruiloft is een heel leuk en nieuw avontuur. Maar waar moet je beginnen? En vraag je hulp aan een weddingplanner of doe je alles zelf?

Ik ben van mening dat je als weddingplanner niet plant maar juist organiseert wat je met het bruidspaar hebt besproken. Je voert dus alleen alle wensen van het bruidspaar uit zodat het bruidspaar zich nergens druk om hoeft te maken. Daarom noem ik mijzelf wedding organizer. Done! by Dien onderscheid zich door echt te werken op maat. Wil je alleen wat advies? Prima. Wil je dat ik alleen help met het draaiboek? Prima. Wil je dat ik alleen je ceremoniemeester ben? Prima. Maar natuurlijk mag je ook de gehele bruiloft bij mij onderbrengen. Ik help jullie graag op weg en ontzorg jullie waar jullie willen. Dat traject leggen we vast in het Done! by Dien-notitieboekje zodat je na de bruiloft ook nog een leuk dagboekje hebt waarin alle voorbereidingen genoteerd staan. Leuk voor later ;-)

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur mij een berichtje en we plannen een kosteloos kennismakingsgesprek in. Hebben we een match? Dan gaan we aan de slag om jullie droombruiloft te organiseren.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door rutger.j.pull
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zelf was ik ceremoniemeester op een bruiloft en is Nadine de drijvende kracht geweest in de week voor, en op de dag van de bruiloft.

Als ceremoniemeesters hebben we het contact gehouden met de gasten in de aanloop maar heeft Nadine het overgenomen op de dag zelf. Hierdoor konden wij wat meer genieten van de bruiloft.

Nadine is zeer professioneel. Het beeld wat me beste is bijgebleven is dat ze ons aan tafel zette met het contact van de locatie, en het draaiboek voor de dag doornam waarbij iedereens verantwoordelijkheden goed werden besproken, onduidelijkheden overlegd en laatste wijzigingen doorgegeven. ze houd grip op de planning zonder eraan vast te blijven klampen.

Misbruik rapporteren
Door leuvon
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We found Nadine 2 months before our big day and in such a relatively short period of time, she made the effort to get to know and grasp what was important for us. She remained calm under pressure, and managed last minute amends professionally, whilst reassuring us. She felt like a guest and we highly recommend Nadine. 

Thank you

Leuvon and Fauzia 

Misbruik rapporteren
Door ravitterzon
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op het laatste moment heeft Nadine ons nog uit de brand geholpen. Ondanks dat we haar pas later in het proces betrokken heeft ze gelijk alles super opgepakt! Ze heeft ons super goed geholpen met de laatste voorbereidingen en ons tips gegeven van dingen die wij anders zelf waren vergeten. Op de dag zelf heeft ze met haar super helikopterview ervoor gezorgd dat echt alles op rolletjes verliep. Wijzelf en ook onze gasten spreken met alleen maar lof over haar. Echt een topper die er voor zorgt dat jouw bruiloft van begin tot eind perfect zal worden!!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Jullie betalen voor mijn dienst als ceremoniemeester achteraf. Als ik jullie weddingplanner mag zijn dan spreken we een betaalregeling af waarbij jullie een deel vooraf betalen en een deel na de bruiloft. Betalingen aan externe partijen die via mij lopen zal ik aan jullie in rekening brengen voordat ik de betaling moet voldoen.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Kennismaken doe ik altijd op een dag en locatie naar jullie keuze. Bij de kennismaking ontvangen jullie van mij het Done! by Dien-notitieboekje waarin we het gehele traject gaan vastleggen. Ook maken we een leuke polaroid voor in het boekje als begin van jullie avontuur. Die foto's herhalen we elke keer dat we elkaar zien. Zo sparen jullie herinneringen tot aan de grote dag en kun je later nog eens teruglezen wat er allemaal kwam kijken bij de organisatie van jullie grote dag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: