Done! By Dien

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Done! By Dien

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd!! Het organiseren van jullie bruiloft is een heel leuk en nieuw avontuur. Maar waar moet je beginnen? En vraag je hulp aan een weddingplanner of doe je alles zelf?

Done! by Dien onderscheid zich door écht te werken op maat. Wil je alleen wat advies of hulp bij het maken van het draaiboek? Dan plannen we een afspraak en kletsen we erop los. Zoek je alleen een ceremoniemeester voor de dag zelf? Heel graag! Want hoe fijn is het als al je dierbaren gewoon kunnen genieten van de dag en niets hoeven te regelen! Ben je niet zo’n ster in plannen of houd je er niet van om alles zelf uit te zoeken en te regelen? Ik help jullie heel graag op weg en ontzorg jullie waar jullie willen. Dat betekent dat jullie alle keuzes maken maar dat ik al het uitzoekwerk en regelwerk voor jullie doe. No stress dus! Dat traject leggen we vast in het Done! by Dien-notitieboekje zodat je na de bruiloft ook nog een leuk dagboekje hebt waarin alle voorbereidingen genoteerd staan. Dat is dan weer leuk voor later ;-) 

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur mij een berichtje en we plannen een kosteloos kennismakingsgesprek in. Hebben we een match? Dan gaan we aan de slag om jullie droombruiloft te organiseren.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Jullie betalen voor mijn dienst als ceremoniemeester achteraf. Als ik jullie weddingplanner mag zijn dan spreken we een betaalregeling af waarbij jullie een deel vooraf betalen en een deel na de bruiloft. Betalingen aan externe partijen die via mij lopen zal ik aan jullie in rekening brengen voordat ik de betaling moet voldoen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Done! By Dien

4.8
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(5)
(1)
Aanrader?
(6)
ewoutenjet
Door Ewout
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben voor de diensten van Nadine gekozen om een volledig ontzorgde dag te hebben, zonder dat we ons zelf ergens mee bezig zouden moeten houden of om druk zouden moeten maken. Bovendien was het de wens om onze ceremoniemeester uit de vriendengroep niet met deze rol op de dag zelf op te zadelen en haar te kunnen laten genieten van de dag. Het hele proces was zowel professioneel als prettig van begin tot eind: grondig doorspreken van de wensen en deze ook grondig en correct verwerken in een draaiboek, maar daarnaast ook de nodige gezelligheid. Wij hadden De Hooge Vuursche als locatie, waardoor we ook niet van locatie naar locatie hoefden te gaan. Het grote voordeel was dat wij rond lunchtijd op de locatie aan konden komen, en Nadine het nodige al met de locatie en met de bloemenleverancier had geregeld voordat wij er uberhaupt waren. Daarnaast was een heel groot voordeel: dat ik (warrige bruidegom) bijna niets hoefde te onthouden van het draaiboek, maar gedirigeerd werd naar de juiste plekken op de juiste tijdstippen, precies zoals ik dat wilde. Er was één leerpuntje voor beide partijen, één essentieel punt (eetzaal op tijd open voor de ouderen) was niet als essentieel gemarkeerd in het draaiboek, maar dit was binnen een mum van tijd opgelost en kon de pret zeker niet bederven!

Ondanks de coronamaatregelen (en de nodige afzeggingen) hebben wij een fantastische bruiloft gehad, mede debet aan de goede diensten van Nadine! En niet geheel onbelangrijk: ook de gasten waren zeer te spreken over Nadine (inclusief de naaste familie), en Nadine schuwde niet om even bij de photobooth op de foto te gaan met enkele aanwezige kinderen!

Misbruik rapporteren
ak.brummel
Door Anniek
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik was ceremoniemeester tot de grote dag van een vriendin van mij. Nadine heeft de taak op de dag zelf van mij overgenomen. In het voortraject was Nadine erg betrokken en heeft mee gedacht in hoe zaken aan te pakken. Wel liet Nadine voldoende ruimte over voor mij als andere ceremoniemeester. De communicatie was prettig en de lijnen waren kort. Hierdoor kon ik met veel vertrouwen de ceremoniemeester taken loslaten op de trouwdag zelf en dit overlaten aan Nadine. Het was een geweldige dag die ik dankzij Nadine echt als Gast van de bruid en bruidegom heb kunnen ervaren.

Misbruik rapporteren
Bedankt voor je lieve woorden! Het was echt een onwijs mooie dag en ik vond het heel erg leuk om je tot aan de grote dag te mogen begeleiden. Je hebt het super gedaan en heel goed los kunnen laten op de dag zelf. Fijn dat ik zo kon bijdragen aan deze mooie dag!
Suus
Door M
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het is zo fijn om Done! by Dien in te schakelen! Je denkt dat je alles al hebt geregeld, maar als je het samen met Nadine doorloopt zijn er altijd punten die je vergeet. Tijdens onze bruiloft heeft ze alles tot in de puntjes geregeld. Ik was van te voren best wel gespannen of alles goed zou komen, maar de lieve woorden die Nadine zei namen alle spanningen weg. Onwijs bedankt voor alles!!!!

Misbruik rapporteren
Wat lief! Ik heb jullie met liefde geholpen! Die spanning heeft niemand doorgehad hoor, je deed het fantastisch tijdens je entree! Geniet van de mooie herinneringen!
Bekijk meer

Adres

Stad: 2352 CD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact