Done! By Dien

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd!! Het organiseren van jullie bruiloft is een heel leuk en nieuw avontuur. Maar waar moet je beginnen? En vraag je hulp aan een weddingplanner of doe je alles zelf?

Ik ben van mening dat je als weddingplanner niet plant maar juist organiseert wat je met het bruidspaar hebt besproken. Je voert dus alleen alle wensen van het bruidspaar uit zodat het bruidspaar zich nergens druk om hoeft te maken. Daarom noem ik mijzelf wedding organizer. Done! by Dien onderscheid zich door echt te werken op maat. Wil je alleen wat advies? Prima. Wil je dat ik alleen help met het draaiboek? Prima. Wil je dat ik alleen je ceremoniemeester ben? Prima. Maar natuurlijk mag je ook de gehele bruiloft bij mij onderbrengen. Ik help jullie graag op weg en ontzorg jullie waar jullie willen. Dat traject leggen we vast in het Done! by Dien-notitieboekje zodat je na de bruiloft ook nog een leuk dagboekje hebt waarin alle voorbereidingen genoteerd staan. Leuk voor later ;-)

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur mij een berichtje en we plannen een kosteloos kennismakingsgesprek in. Hebben we een match? Dan gaan we aan de slag om jullie droombruiloft te organiseren.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door ravitterzon
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op het laatste moment heeft Nadine ons nog uit de brand geholpen. Ondanks dat we haar pas later in het proces betrokken heeft ze gelijk alles super opgepakt! Ze heeft ons super goed geholpen met de laatste voorbereidingen en ons tips gegeven van dingen die wij anders zelf waren vergeten. Op de dag zelf heeft ze met haar super helikopterview ervoor gezorgd dat echt alles op rolletjes verliep. Wijzelf en ook onze gasten spreken met alleen maar lof over haar. Echt een topper die er voor zorgt dat jouw bruiloft van begin tot eind perfect zal worden!!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Jullie betalen voor mijn diensten achteraf. Mocht ik via een derde partij iets voor jullie inhuren en zij vragen een aanbetaling, dan zal ik die aan jullie doorberekenen. Als jullie het zelf fijn vinden om een aanbetaling te doen of vooruit te betalen dan is dat uiteraard wel mogelijk.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Kennismaken doe ik altijd op een dag en locatie naar jullie keuze. Bij de kennismaking ontvangen jullie van mij het Done! by Dien-notitieboekje waarin we het gehele traject gaan vastleggen. Ook maken we een leuke polaroid voor in het boekje als begin van jullie avontuur. Die foto's herhalen we elke keer dat we elkaar zien. Zo sparen jullie herinneringen tot aan de grote dag en kun je later nog eens teruglezen wat er allemaal kwam kijken bij de organisatie van jullie grote dag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden