From the heart

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

From the heart

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 75 €

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Wat mooi en spannend.
De organisatie van een bruiloft is onwijs leuk en heel bijzonder. Maar ook een vak apart. Want jullie willen ongetwijfeld alleen het allerbeste op de dag waarop jullie de liefde vieren.

From the heart gelooft in de eigenheid van elk bruidspaar. Samen gaan we op zoek naar die ene perfecte vorm van de viering van jullie liefde. Jullie verhaal. Jullie bruiloft. From the heart.

From the heart begeleidt toekomstige bruidsparen van concept tot perfecte uitvoering. Of het nu gaat om een gehele bruiloft, alleen de coordinatie van de dag zelf of als buddy op afstand. Caroline van den Tempel heeft 10+ jaar ervaring  in het organiseren van (high end) events in cultureel Amsterdam. Ze heeft daarom een bijzonder netwerk van leveranciers die net een beetje anders zijn. Kunst is een grote bron van inspiratie en voedt de creativiteit die nodig is bij het organiseren van een onvergetelijke bruiloft.

Caroline is georganiseerd, onconventioneel, trouw en enthousiast. Ze staat voor maatwerk en schoonheid en alleen de allerhoogste kwaliteit.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
75 €
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over From the heart

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact