REGELNICHTJES

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

REGELNICHTJES

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 65 €

Misschien weet je al van jongs af aan hoe jouw grote dag er uit moet komen te zien, maar nu het eenmaal zo ver is en je je eigen huwelijk moet plannen schieten er honderden vragen door je hoofd, want hoe pak je dat aan? Wat is er mogelijk en wat niet? Wat zijn de trends en hoe kan je die op een creatieve manier toepassen waardoor jouw huwelijk net even anders is dan al die andere huwelijken, en hoe veel kost dat allemaal? Er komt zo veel op je af dat je niet meer weet waar je moet beginnen.

Geen paniek! Trouwen is allereerst een geweldig feestje voor jou, je partner en je vrienden en familie. En ja, er moet een hoop geregeld worden, maar daar kunnen de Regelnichtjes je bij helpen!

De Regelnichtjes zijn geen standaard weddingplanners. Natuurlijk begeleiden we jullie als bruidspaar naar jullie grote dag en kunnen we jullie in elke stap van het voorbereidingstraject adviseren en ondersteunen, maar de Regelnichtjes hebben een missie!

Kijk op onze website voor meer informatie en mogelijkheden!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
65 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
In een vrijblijvend intake gesprek bespreken we wat jullie van REGELNICHTJES verwachten en hoe we jullie het beste kunnen ondersteunen bij deze grote dag. REGELNICHTJES levert altijd maatwerk, dus jullie ontvangen naar aanleiding van het intakegesprek een heldere en uitgebreide offerte op maat!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over REGELNICHTJES

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1057 KB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact