The Travelling Wedding Planner

  • Prijs vanaf: 1,50 €

Wij zijn Nina & Susanna. Samen hebben wij "The Travelling Wedding Planner" opgericht; ons wedding planning bedrijf waarmee de mooiste bruiloften in binnen en buitenland organiseren.

Wij creëren en vieren jullie prachtig gestylde georganiseerde chaos. Chaos? Ja, chaos! 

Waar chaos bij ons staat voor een ongedwongen sfeer, samenzijn, onbezorgd genieten en  warme & oprechte gezelligheid, wat er ook nog eens prachtig uitziet. En dat dan door ons georganiseerd. 

Met humor & liefde, waar niks moet en alles mag, waar de mogelijkheden oneindig zijn maar waar we jullie wel met beide benen op de grond houden. Want niet alles is perfect,  gelukkig komen wij met onze planning heel dichtbij.

Willen jullie zonder zorgen genieten van de voorbereidingen van jullie trouwdag? (Geloof ons, dit kan echt.) Wij helpen jullie met alle liefde verder, binnen elk soort budget. Kijk snel naar wat wij allemaal voor jullie kunnen betekenen. Voor trouwadvies, volledige wedding planning of alleen op de dag zelf, styling en zelfs voor trouwen in het buitenland kunnen jullie bij ons aankloppen! 

Bezoeker, laat een review achter over The Travelling Wedding Planner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over The Travelling Wedding Planner

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Omdat elke bruiloft uniek is maken wij voor al onze opties een persoonlijke offerte waarin wij akkoord gaan met een prijsafspraak. Op onze website zijn alle vanaf prijzen te vinden om een indicatie te geven van de kosten. Voor onze diensten vragen wij altijd een commitment fee van €1000,-. Na deze fee is het mogelijk om het totaal bedrag in meerdere termijnen te betalen. Het gehele bedrag dient minimaal 2 weken voorafgaande aan het event te zijn betaald.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
Wij hebben opties binnen elk budget. Basis Wedding Planning vanaf €1.500,- en Wedding Planning Compleet vanaf €3.200,-

Adres

Stad: 1013 CZ