• Prijsklasse Midden
  • Website

ELSKER LIVET is de boutique weddingplanner. Aansluiten bij de kern van het bruidspaar en doen waar zij echt heel blij van worden, leidt tot het mooiste maatwerk. ELSKER LIVET houdt van bruiloften die groots èn authentiek zijn.

Als weddingplanner regel en organiseer ik bruiloften die een totale beleving vormen voor de bruidsparen en hun gasten. Ik help bruidsparen authentieke keuzes te maken, dat wat perfect past bij hun leven en hun liefde. Ik link hen met de beste leveranciers en passende locaties. Zo ontstaat het unieke verhaal van hun mooiste dag.

Ik ben Weddingplanner en ceremoniemeester. Ik breng rust, overzicht en kennis. Ik ontzorg bij regeldruk en stress. Of wanneer jullie agenda simpelweg te vol is om het zelf te organiseren, maar het wel goed geregeld moet zijn. Samen kijken we wat jullie fijn vinden om uit handen te geven. En samen bepalen we wat jullie belangrijke momenten zijn, en hoe we daar maximaal impact aan kunnen geven.

Als professioneel ceremoniemeester zorg ik dat alle onderdelen, leveranciers en locaties op elkaar afgestemd zijn. Ik ben gastvrouw voor jullie en jullie gasten. Ik zie de extra mogelijkheden op de dag en ondervang smoothly eventuele problemen.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door fionakuperus
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Margreet heeft als ceremoniemeester een fantastische bijdrage geleverd aan ons mooie huwelijksdag.
Door haar zorgvuldige manier van werken konden wij de organisatie van onze huwelijksdag geheel aan haar toevertrouwen.
Zo hield ze rekening met onze wensen (zoals een kleur en strandthema) en verzorgde prachtige decoratie geheel in stijl met onze wensen en ook binnen budget.
De communicatie met onze gasten over de dag zelf verliep ook heel prettig en duidelijk, waardoor iedereen op de hoogte was van alle praktische zaken.
Om de dag een extra persoonlijk tintje te geven, werden alle gasten zelf ook bij de voorbereiding betrokken (gelukswensen, cadeauwensen, etc.).
Margreet zorgde er op de dag zelf voor dat de organisatie soepel verliep en iedereen het naar zijn zin had. Dit deed zij op de achtergrond en wij konden als bruidspaar zorgeloos van elkaar en van de dag genieten.

Eigenschappen die wij als zeer positief ervaarden met enkele voorbeelden daarbij:
Klantvriendelijk (vertaling van onze wensen)
Plannen en organiseren (budget bewaken, praktische zaken regelen, communicatie met gasten, bruidspaar, trouwlocatie)
Zorgvuldig (alle partijen goed geïnformeerd, trouwlocatie vooraf controleren, budget bewaken)
Creatief (decoratie zeer verzorgd, gasten input gevraagd van tevoren voor persoonlijke ‘touch’)

Misbruik rapporteren
Door reclame
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij Margreet kijken wij terug op een fantastische dag en zorgeloze, ontspannen voorbereiding. Margreet nam onze wensen en ideeën als uitgangspunt in de voorbereiding van onze bruiloft. En hield hier ook aan vast toen de druk toenam vanwege de tijd en specifieke wensen vanuit gasten en leveranciers. Margreet combineert daarbij creativiteit met pragmatisme. En gevoel voor sfeer met tact en oog voor detail.

Misbruik rapporteren
Door jolienweeda
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Margreet heeft zich met heel veel enthousiasme en creativiteit ingezet voor ons huwelijk. Dankzij haar gedrevenheid, goede planning, oog voor detail, relaxte houding en groot gevoel voor humor hebben wij een fantastische dag gehad waarin we regelmatig positief werden verrast!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Jullie krijgen volgens afspraak de facturen van mij.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€75,- excl p/u. Naar aanleiding van de kennismaking stel ik een offerte op met wat ik voor jullie kan doen en hoeveel uur hiervoor staat. Andere mogelijkheden voeg ik in bouwstenen aan de offerte toe.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Kenmerkend voor mijn manier van werken is mijn energie en positiviteit, mijn ambitie om te overtreffen, mijn oog voor de hospitality voor jullie gasten, mijn rust wanneer het druk is. Ik wordt er blij van als een bruidspaar er nog een schepje eigenheid op wil gooien, en realiseer dit graag voor ze! Ik werk graag samen met betrokken bruidspersoneel, maar ontlast ze maximaal tijdens jullie bruiloft.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 3571 BA

Vergelijkbare leveranciers

For Your Moment Top

For Your Moment

BWPN Beroepsorganisatie | Houten
6

“Geniet van elk moment” Als Professioneel Weddingplanner help ik jullie graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Weddings. Ik zorg voor een persoonlijke... Zie +

Blossom Weddings

BWPN Beroepsorganisatie | De Meern
1

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Willen jullie graag een moderne, stijlvolle en elegante (weekend) bruiloft? Een persoonlijke dag waarin vooral jullie liefde gevierd wordt, dat daarnaast alle details kloppen en de uitvoering vlekkeloos verloopt? Blossom Weddings, hèt weddingbureau... Zie +

Hagelwit

BWPN Beroepsorganisatie | Utrecht

Joske van Hagelwit bezorgt jullie jullie droombruiloft! Met haar jarenlange ervaring als planner is zij de ideale wedding planner voor jullie! Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Joske van Hagelwit. Zie +

Unique Weddings

BWPN Beroepsorganisatie | Nieuwegein
ZIWA
WINNAAR
14

Unique Weddings zorgt ervoor dat jullie grote dag zonder problemen verloopt! Van het begin tot aan het eind is Unique weddings bij jullie om alles tot in de puntjes te plannen! Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Unique Weddings.  Zie +

Definitely Yes Top

Definitely Yes

BWPN Beroepsorganisatie | Vlaardingen
ZIWA
WINNAAR
17

Hi, Ik ben Mariska & sinds Juli’17 trotse eigenaresse van Definitely Yes.  Gediplomeerd Wedding & Event planner. Plannen & organiseren, regelen, alle verwachtingen overtreffen & het onmogelijke waarmaken om iemand zijn dromen te laten uitkomen, dit is wat ik het allerleukste vind... Zie +

Love & Memories

BWPN Beroepsorganisatie | Diemen
4

Wij zijn creatieve weddingdesigners met als missie wereldwijd exclusieve bruiloften creëren die een onvergetelijke herinnering achterlaten.   Wij geloven dat jullie bruiloft uniek en speciaal moet zijn. Met onze weddingplanning en styling helpen wij jullie om de mooiste dag van jullie leven te creëren... Zie +

Your Weddings & Events

BWPN Beroepsorganisatie | Amsterdam
4

"Elegant and unique weddings" Heeft u zelf weinig tijd om uw bruiloft te plannen? Combineert u twee (of meer) culturen tot één bijzondere dag? Wilt u een stress vrije trouwdag waarbij u en uw gasten volop kunnen genieten? Wij helpen uw graag bij het verwezenlijken van uw droomdag.  Your Weddings... Zie +

DROOM Wedding

BWPN Beroepsorganisatie | Almere
Reageert
snel
6

DROOM Wedding verzorgt met de juiste intensie, enthousiasme en deskundigheid de styling en/of organisatie van jullie droombruiloft of event. Oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en leven vanuit je hart, zijn voor mij belangrijke uitgangspunten om dit fantastische vak uit te oefenen. Ik vind het dan... Zie +

Gerelateerde tags:
  • BWPN Beroepsorganisatie
  • Midden
  • BWPN Beroepsorganisatie