Elsker Livet

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Elsker Livet

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 75 €

ELSKER LIVET is de boutique weddingplanner. Aansluiten bij de kern van het bruidspaar en doen waar zij echt heel blij van worden, leidt tot het mooiste maatwerk. ELSKER LIVET houdt van bruiloften die groots èn authentiek zijn.

Als weddingplanner regel en organiseer ik bruiloften die een totale beleving vormen voor de bruidsparen en hun gasten. Ik help bruidsparen authentieke keuzes te maken, dat wat perfect past bij hun leven en hun liefde. Ik link hen met de beste leveranciers en passende locaties. Zo ontstaat het unieke verhaal van hun mooiste dag.

Ik ben Weddingplanner en ceremoniemeester. Ik breng rust, overzicht en kennis. Ik ontzorg bij regeldruk en stress. Of wanneer jullie agenda simpelweg te vol is om het zelf te organiseren, maar het wel goed geregeld moet zijn. Samen kijken we wat jullie fijn vinden om uit handen te geven. En samen bepalen we wat jullie belangrijke momenten zijn, en hoe we daar maximaal impact aan kunnen geven.

Als professioneel ceremoniemeester zorg ik dat alle onderdelen, leveranciers en locaties op elkaar afgestemd zijn. Ik ben gastvrouw voor jullie en jullie gasten. Ik zie de extra mogelijkheden op de dag en ondervang smoothly eventuele problemen.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
75 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Jullie krijgen volgens afspraak de facturen van mij.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Elsker Livet

4.7
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(2)
(1)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
fionakuperus
Door Fiona en Jasper
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Margreet heeft als ceremoniemeester een fantastische bijdrage geleverd aan ons mooie huwelijksdag.Door haar zorgvuldige manier van werken konden wij de organisatie van onze huwelijksdag geheel aan haar toevertrouwen.Zo hield ze rekening met onze wensen (zoals een kleur en strandthema) en verzorgde prachtige decoratie geheel in stijl met onze wensen en ook binnen budget.De communicatie met onze gasten over de dag zelf verliep ook heel prettig en duidelijk, waardoor iedereen op de hoogte was van alle praktische zaken.Om de dag een extra persoonlijk tintje te geven, werden alle gasten zelf ook bij de voorbereiding betrokken (gelukswensen, cadeauwensen, etc.).Margreet zorgde er op de dag zelf voor dat de organisatie soepel verliep en iedereen het naar zijn zin had. Dit deed zij op de achtergrond en wij konden als bruidspaar zorgeloos van elkaar en van de dag genieten. Eigenschappen die wij als zeer positief ervaarden met enkele voorbeelden daarbij:Klantvriendelijk (vertaling van onze wensen)Plannen en organiseren (budget bewaken, praktische zaken regelen, communicatie met gasten, bruidspaar, trouwlocatie)Zorgvuldig (alle partijen goed geïnformeerd, trouwlocatie vooraf controleren, budget bewaken)Creatief (decoratie zeer verzorgd, gasten input gevraagd van tevoren voor persoonlijke ‘touch’)

Misbruik rapporteren
reclame
Door R
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij Margreet kijken wij terug op een fantastische dag en zorgeloze, ontspannen voorbereiding. Margreet nam onze wensen en ideeën als uitgangspunt in de voorbereiding van onze bruiloft. En hield hier ook aan vast toen de druk toenam vanwege de tijd en specifieke wensen vanuit gasten en leveranciers. Margreet combineert daarbij creativiteit met pragmatisme. En gevoel voor sfeer met tact en oog voor detail.

Misbruik rapporteren
jolienweeda
Door Jolien
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Margreet heeft zich met heel veel enthousiasme en creativiteit ingezet voor ons huwelijk. Dankzij haar gedrevenheid, goede planning, oog voor detail, relaxte houding en groot gevoel voor humor hebben wij een fantastische dag gehad waarin we regelmatig positief werden verrast!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3571 BA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact