• Prijsklasse Midden

ELSKER LIVET is de boutique weddingplanner. Aansluiten bij de kern van het bruidspaar en doen waar zij echt heel blij van worden, leidt tot het mooiste maatwerk. ELSKER LIVET houdt van bruiloften die groots èn authentiek zijn.

Als weddingplanner regel en organiseer ik bruiloften die een totale beleving vormen voor de bruidsparen en hun gasten. Ik help bruidsparen authentieke keuzes te maken, dat wat perfect past bij hun leven en hun liefde. Ik link hen met de beste leveranciers en passende locaties. Zo ontstaat het unieke verhaal van hun mooiste dag.

Ik ben Weddingplanner en ceremoniemeester. Ik breng rust, overzicht en kennis. Ik ontzorg bij regeldruk en stress. Of wanneer jullie agenda simpelweg te vol is om het zelf te organiseren, maar het wel goed geregeld moet zijn. Samen kijken we wat jullie fijn vinden om uit handen te geven. En samen bepalen we wat jullie belangrijke momenten zijn, en hoe we daar maximaal impact aan kunnen geven.

Als professioneel ceremoniemeester zorg ik dat alle onderdelen, leveranciers en locaties op elkaar afgestemd zijn. Ik ben gastvrouw voor jullie en jullie gasten. Ik zie de extra mogelijkheden op de dag en ondervang smoothly eventuele problemen.

Bezoeker, laat een review achter over ELSKER LIVET en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over ELSKER LIVET

4.9 3 reviews
Door Fiona en Jasper
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Margreet heeft als ceremoniemeester een fantastische bijdrage geleverd aan ons mooie huwelijksdag.
Door haar zorgvuldige manier van werken konden wij de organisatie van onze huwelijksdag geheel aan haar toevertrouwen.
Zo hield ze rekening met onze wensen (zoals een kleur en strandthema) en verzorgde prachtige decoratie geheel in stijl met onze wensen en ook binnen budget.
De communicatie met onze gasten over de dag zelf verliep ook heel prettig en duidelijk, waardoor iedereen op de hoogte was van alle praktische zaken.
Om de dag een extra persoonlijk tintje te geven, werden alle gasten zelf ook bij de voorbereiding betrokken (gelukswensen, cadeauwensen, etc.).
Margreet zorgde er op de dag zelf voor dat de organisatie soepel verliep en iedereen het naar zijn zin had. Dit deed zij op de achtergrond en wij konden als bruidspaar zorgeloos van elkaar en van de dag genieten.

Eigenschappen die wij als zeer positief ervaarden met enkele voorbeelden daarbij:
Klantvriendelijk (vertaling van onze wensen)
Plannen en organiseren (budget bewaken, praktische zaken regelen, communicatie met gasten, bruidspaar, trouwlocatie)
Zorgvuldig (alle partijen goed geïnformeerd, trouwlocatie vooraf controleren, budget bewaken)
Creatief (decoratie zeer verzorgd, gasten input gevraagd van tevoren voor persoonlijke ‘touch’)

Misbruik rapporteren
Door R
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij Margreet kijken wij terug op een fantastische dag en zorgeloze, ontspannen voorbereiding. Margreet nam onze wensen en ideeën als uitgangspunt in de voorbereiding van onze bruiloft. En hield hier ook aan vast toen de druk toenam vanwege de tijd en specifieke wensen vanuit gasten en leveranciers. Margreet combineert daarbij creativiteit met pragmatisme. En gevoel voor sfeer met tact en oog voor detail.

Misbruik rapporteren
Door Jolien
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Margreet heeft zich met heel veel enthousiasme en creativiteit ingezet voor ons huwelijk. Dankzij haar gedrevenheid, goede planning, oog voor detail, relaxte houding en groot gevoel voor humor hebben wij een fantastische dag gehad waarin we regelmatig positief werden verrast!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Jullie krijgen volgens afspraak de facturen van mij.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€75,- excl p/u. Naar aanleiding van de kennismaking stel ik een offerte op met wat ik voor jullie kan doen en hoeveel uur hiervoor staat. Andere mogelijkheden voeg ik in bouwstenen aan de offerte toe.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Kenmerkend voor mijn manier van werken is mijn energie en positiviteit, mijn ambitie om te overtreffen, mijn oog voor de hospitality voor jullie gasten, mijn rust wanneer het druk is. Ik wordt er blij van als een bruidspaar er nog een schepje eigenheid op wil gooien, en realiseer dit graag voor ze! Ik werk graag samen met betrokken bruidspersoneel, maar ontlast ze maximaal tijdens jullie bruiloft.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 3571 BA

Vergelijkbare leveranciers

Vertrouwd met Anne Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Utrecht
Reageert
snel
17

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De verloving is een feit en nu begint de daadwerkelijke voorbereiding. Van het samenstellen van de gastenlijst en het uitzoeken van een locatie tot het ‘say yes to the dress-moment’ en de keuze voor de bruidstaart. Of toch een tikkie anders en liever een kaastaart?... Zie +

Mrs. Lake Weddings Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel
6

De bruiloft van jullie dromen plannen naast alle drukte van het werk- en/of gezinsleven kan behoorlijk stressvol zijn! Geef de touwtjes uit handen en leef zorgeloos toe naar jullie grote dag.  Weddingplanner Mrs. Lake Weddings maakt het trouwproces efficiënt en eenvoudig. Door samen te werken met... Zie +

Mijn Weddingplanner Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Hoorn
Reageert
snel
14

Het plaatje moet gewoon kloppen! Een prachtige ceremonie, de mooiste gedekte tafels en de hele dag vrolijke gasten! Ik ga pas weg als ik denk: 'ja, dit is 'm!' Jullie dag is een sprookje, dit kan maar 1x goed! Door mij in te schakelen als professioneel ceremoniemeester/stylist hebben jullie en de gasten... Zie +

Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel

Wij zijn Nina & Susanna. Samen hebben wij "The Travelling Wedding Planner" opgericht; ons wedding planning bedrijf waarmee de mooiste bruiloften in binnen en buitenland organiseren. Wij creëren en vieren jullie prachtig gestylde georganiseerde chaos. Chaos? Ja, chaos!  Waar chaos bij ons staat... Zie +

Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Wat mooi en spannend. De organisatie van een bruiloft is onwijs leuk en heel bijzonder. Maar ook een vak apart. Want jullie willen ongetwijfeld alleen het allerbeste op de dag waarop jullie de liefde vieren. From the heart gelooft in de eigenheid van elk bruidspaar.... Zie +

Weddingplanners | Utrecht
Reageert
snel

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Misschien zijn jullie al volop bezig met de voorbereidingen en staan je Pinterest borden vol ideeen. Maar hoe zorg je er nu voor dat de bruiloft zoals jullie die in gedachte hebben, echt zo mooi wordt. A la Loret is een ontwerp- en stylingbureau met een passie voor... Zie +

Weddingplanners | Hilversum
Reageert
snel
2

Structuur & detail. Schemaatjes & planninkjes. Ik ben fan! Als jij net als ik daar enorm blij van wordt heb je vast niet mijn hulp nodig. Maar stel…het zou toch wel prettig zijn een tot in de puntjes verzorgd draaiboek te hebben, dan ben ik de juiste persoon om jou te helpen. Krijg je de kriebels... Zie +

Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel

Wedding & Event Planning Unlimited is gespecialiseerd in Full-serviceplanning en ontwerp voor bruiloften en evenementen van alle soorten. Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden
  • BWPN Beroepsorganisatie