10
1 van 10
1 van 10
1 van 10
1 van 10
1 van 10
1 van 10
1 van 10
1 van 10
1 van 10
1 van 10

Omschrijving

Allereerst van harte gefeliciteerd! Je bezoekt deze pagina natuurlijk niet voor niets, dus ik ga er vanuit dat er trouwplannen zijn. En dat is alleen al een feestje op zich waard, niet waar?

Het organiseren van jullie bruiloft kan een behoorlijke klus worden. Er dient veel geregeld te worden over een langere periode. Van deze periode willen jullie uiteraard ook gaan genieten: het wordt een van de mooiste dagen van jullie leven. Om echt onbezorgd te kunnen genieten van alles wat met jullie bruiloft te maken heeft, biedt Lavendel Bruiloften verschillende diensten op het gebied van weddingplanning en -styling. De pakketten lopen van groot naar klein. De dienstverlening wordt compleet aangepast aan jullie wensen én jullie budget. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen wij dit in kaart, zodat er een passende offerte op maat gemaakt kan worden.

Door het inschakelen van Lavendel Bruiloften kunnen jullie genieten van een bruiloft die tot in de puntjes is georganiseerd en die ook nog eens perfect aansluit bij jullie persoonlijkheid. Niet alleen qua planning van de dag, ook de leveranciers die bij jullie passen en hoe de trouwdag aangekleed wordt. 

Willen jullie ook onbezorgd genieten van de hele periode rondom jullie trouwdag. Neem contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek en dan zien wij elkaar al heel snel!

Details

  • mid/high-end
  • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

    mid/high-end
  • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

    Overmaken per bank.
  • Werkt u uitsluitend met enkele leveranciers?

    Geen beperkingen
  • Wat zijn uw tarieven?

    €50 per uur.
  • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

    2016

Reviews (0)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Credits: Miss Smile Photography
Sprookjesachtige Styled Shoot: Beauty and the Beast
Credits: Pura Photography
Styled Shoot: een warme en sfeervolle herfstbruiloft

Adres van Lavendel Bruiloften in Noord-Holland:

Minckelersstraat 120 1223 LH Hilversum