You & I Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

You & I Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 50 €

Allereerst van harte gefeliciteerd! Je bezoekt deze pagina natuurlijk niet voor niets, dus ik ga er vanuit dat er trouwplannen zijn. En dat is alleen al een feestje op zich waard, niet waar?

Het organiseren van jullie bruiloft kan een behoorlijke klus worden. Er dient veel geregeld te worden over een langere periode. Van deze periode willen jullie uiteraard ook gaan genieten: het wordt een van de mooiste dagen van jullie leven. Om echt onbezorgd te kunnen genieten van alles wat met jullie bruiloft te maken heeft, biedt You & I Weddings verschillende diensten op het gebied van weddingplanning en -styling. De pakketten lopen van groot naar klein. De dienstverlening wordt compleet aangepast aan jullie wensen én jullie budget. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen wij dit in kaart, zodat er een passende offerte op maat gemaakt kan worden.

Door het inschakelen van You & I Weddings kunnen jullie genieten van een bruiloft die tot in de puntjes is georganiseerd en die ook nog eens perfect aansluit bij jullie persoonlijkheid. Niet alleen qua planning van de dag, ook de leveranciers die bij jullie passen en hoe de trouwdag aangekleed wordt. 

Willen jullie ook onbezorgd genieten van de hele periode rondom jullie trouwdag. Neem contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek en dan zien wij elkaar al heel snel!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
50 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overmaken per bank.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over You & I Weddings

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1223 LH

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact