Bruiloft op Mallorca

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Bruiloft op Mallorca

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Houden jullie ook zo van Mallorca?
Is het jullie droom om elkaar hier het ja-woord te geven?
Gefeliciteerd, dat kan. Super gaaf!

Yvonne Harmelwaard van 2 Lovers Wedding en Bruiloft op Mallorca is een expert op het gebied van trouwen op het prachtige Spaanse eiland Mallorca.
Zij heeft op Mallorca de mooiste locaties voor jullie om je droombruiloft te realiseren en tot een onvergetelijke dag te maken! Alles is hier mogelijk, vooraf bespreekt ze uitgebreid jullie wensen en de mogelijkheden.

Bruiloft op Mallorca heeft goede contacten met lokale leveranciers op Mallorca. Dus ook bijvoorbeeld een lokale fotograaf is mogelijk. Maar wil je je eigen fotograaf meenemen, geen probleem! Jullie zijn regisseur over je eigen bruiloft, Bruiloft op Mallorca voert uit en adviseert waar behoefte aan is.

Veel mensen denken dat het duur is om in het buitenland te trouwen. Maar omdat je kieskeuriger bent wie je uitnodigt zullen er minder gasten zijn en daarom goedkoper. Vaak betalen gasten hun eigen reis en verblijf, maar dat is uiteraard een keuze die je zelf maakt, afhankelijk van jullie budget. Check ook even de tips in het artikel "Trouwen in het buitenland? Hier moeten jullie rekening mee houden!" onderaan deze pagina.

Wanneer jullie je mooiste dag dus willen houden op dit paradijselijke eiland ben je bij Bruiloft op Mallorca aan het juiste adres. Samen met de expertise van Yvonne kunnen jullie ervan verzekerd zijn dat jullie bruiloft op dit Mediterraanse eiland een droom is die werkelijkheid wordt.

Kijk voor meer informatie, prijzen en sfeerimpressies snel op de website.
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

www.bruiloftopmallorca.nl
www.2loverswedding.nl

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Bruiloft op Mallorca

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
daniellevanderley
Door Danielle
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Yvonne is zeer secuur en exact maar ook veelzijdig creatief en versatiel. Ze doet alles om een goed concept te leveren waar het bruidspaar helemaal tevreden mee is. Ze is zeer betrokken én professioneel!
Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1446 HV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact