a la Loret

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

a la Loret

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 200 €

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Misschien zijn jullie al volop bezig met de voorbereidingen en staan je Pinterest borden vol ideeen.

Maar hoe zorg je er nu voor dat de bruiloft zoals jullie die in gedachte hebben, echt zo mooi wordt. A la Loret is een ontwerp- en stylingbureau met een passie voor unieke bruiloften en feesten. Zij zorgen ervoor dat de dag waar jij van droomt er geweldig uitziet.

Voor ieder is er wat om mee aan de slag te gaan. Willen jullie het helemaal uit handen geven en je gehele bruiloft in stijl? Van je trouwkaart tot de bloemen en de bedankjes? Dat kan! 

Ook is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met diverse DIY pakketten of door middel van het volgen van een workshop met je vriendinnen.

Zie je iets dat je mooi vindt? Wij zorgen ervoor dat het er komt. 

We vinden het belangrijk dat er gekeken wordt naar jullie wensen, stijl en budget. We verzorgen daarom de styling van klein tot groot, van Bohemian tot Klassiek.

Daarnaast proberen we met onze producten uniek te zijn. Zo is er veel met de hand geschilderd, gekalligrafeerd en gebruiken we zoveel mogelijk duurzame producten.

Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek bereiden we de styling voor en hopen we dat jullie op je bruiloft enorm zullen genieten.

Liefs,

a la Loret

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
200 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een gedeelte van de kosten wordt voor de bruiloft in rekening gebracht. Voor de overige kosten is in overleg mogelijk om na de bruiloft te betalen
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over a la Loret

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact