Experience More Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Experience More Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 1.750 €
  • Bedrijfskenmerk: Persoonlijk, samen, beleven

Jullie gaan trouwen! Van Harte Gefeliciteerd! 

Experience More Events staat voor jullie klaar! Als Event Manager weet ik hoe je een mooi event organiseert. Toch gaat mijn hart altijd sneller kloppen van een bruiloft. De magie, de liefde en de spanning die er op zo een bijzondere dag hangt daar geniet ik intens van. Zodra de ceremonie start en de muziek aan gaat heb ik gegarandeerd kippenvel! 

Bij Experience More Events zal ik jullie ontzorgen zodat jullie volledig kunnen genieten van de vele momenten vooraf, tijdens en na jullie bruiloft. Ook neem ik jullie graag mee in de wereld van de bruiloften en de oneindigen mogelijkheden daarin. Maar voordat ik dat doe vind ik het belangrijk om jullie als bruidspaar te leren kennen om zo een goed en passende bruiloft te kunnen organiseren. 

Maar wie is Experience More Events? 

Troste eigenaar dat ben ik Eline! Als sinds ik een klein meisje was vond ik bruiloften fantastisch. Sinds 2008 werk ik al in de trouwbranche op verschillende afdelingen en locaties. Naast mijn werk als weddingplanner ben ik gek op reizen met als favoriete land Griekenland. Ik hou ervan om lekker met vrienden op een terras te genieten van een Pinot Grigio en een tapasplankje. En natuurlijk om heerlijk te wandelen in het bos met mijn hondje Cava om aansluitend te genieten van een verse munt thee. 

Mijn kwaliteiten

  • Open, Eerlijk & Liefdevol
  • Kwaliteit en de unieke beleving staan voorop
  • Jullie verwachtingen overtreffen
  • liefde voor monumentale panden voor een magische bruiloft
  • Familie en vrienden ook volledig laten genieten van jullie bruiloft? Schakel mij in als jullie ceremoniemeester!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten onder het genot van een Pinot Grigio of een heerlijke verse munt thee om al jullie wensen en ideeën te bespreken!

Liefs, Eline 

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Persoonlijk, samen, beleven
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.750 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% aanbetaling na akkoord op de offerte. Prijs en betalingsopties in overleg mogelijk.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Experience More Weddings & Events

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
ortegajaen1
Door Azael Antonio
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als professional selecteerd je ook professionele collegas om de verwachtingen en visies van het bruidspaar samen te regisseren.Mijn laatste bruiloft van het seizoen trouwjaar 2022 is net achter de rug en man wat was het zo perfect!Een sprookje trouwdag van alle kaliber zo noemen we het als z'n onvergetelijke trouwdag is geworden.@elineverhoef van www.experiencemoreweddings.nl was deze keer mijn juiste keuze als Ceremoniemeester. Ze heeft ervoor bezorgt dat alle avond shows activiteiten tijdens de bruikloftfeest van K&S alle gezellige sfeervolle momenten hebben kregen.De taak van een CM/MC is een vak apart. Eline Verhoef heeft het presenteren van de 4 shows Burlesque gewoon waar gemaakt! Precies zoals de bruiden in wilden zien en genieten tijdens hun trouwfeest.Deze droom bruiloft moment kwam gewoon uit. Dankjewel Eline!Jij hebt letterlijk en figuurlijk deze sprookjes feestavond van K&S op een heerlijke en onvergetelijke manier gepresenteerd.Wij en alle gasten waren tijdens deze 4 presentaties meegezogen in alle humoristische verhalen van deze Burlesque shows.We verzekeren jullie dat het niet de laatste keer is dat Eline Verhoef haar professionele manier van presenteren talenten zal toepassen bij vele lieve kopels en op hun als ceremoniemeester te ondersteunen.Met vriendelijk groet,Antonio OrtegaProfesional weddingplannerwww.exquisitegayweddings.nl

Misbruik rapporteren
info19426
Door Sharona
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Eline is een topper in de trouwbranche, met veel ervaring weet ze een bruiloft tot in de puntjes te organiseren. Ze is daarnaast ook heel fijn om mee samen te werken, dus mocht je nog twijfelen: ik zeg neem contact met haar op!

Liefs,

SharonaSharona Weddings & More

Misbruik rapporteren
jacolinevedder
Door Liene
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Eline heeft ons enorm geholpen onze "corona bruiloft" alsnog tot een fantastische dag om te toveren, ze is zeker een aanrader!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact