• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

MAKE YOUR WEDDING FABULOUS

Fabulous Wedding inspireert en combineert persoonlijkheden, stijlen en budgetten! - Eén stel, één huwelijk per keer!

Beste aankomende bruiden en bruidegommen,

Ik ben Kristin, de drijvende kracht achter Fabulous Wedding. Ik ben een 30 jaar oude Duitse die in Utrecht woont en ik heb een obsessie met bruiloften en alles omtrent de voorbereidingen voor een bruiloft.  Sommige mensen zeggen dat dat het Duitse aspect in mij is. Vraag Pascal maar eens, de meest geweldige man ter wereld. Ik maak zelfs checklists voor huishoudelijke werkzaamheden, maak dagelijkse te-doen lijstjes en maak Doe-het-zelf lijstjes. Ja, je leest het goed. Zover ga ik!

Los van checklisten, houd ik van koopjesjagen. Alles wat ik goedkoop kan krijgen maakt me blij. Iedereen kan een magische dag creëren met miljoenen, maar om hetzelfde te doen met een kleiner budget en op je budget te blijven, daar ligt pas de uitdaging.

Zoals je dus ziet heb ik een passie voor organisatie en koopjesjagen. Om die reden besloot ik mijn passies te combineren en Fabulous Wedding op te zetten. Zo kan ik mijn voorliefde voor alles omtrent bruiloften en de voorbereidingen voor een bruiloft, combineren. Fabulous Wedding is een plek waar bruidsparen met elke budgetten kunnen voelen dat ze hun ideale bruiloft kunnen realiseren.

Ik bied:

Bruiloftsplanning

Fabulous Wedding stelt een samenhangende en stijlvolle bruiloft samen zonder dat dat veel hoeft te kosten. Afhankelijk van de betrokkenheid en de wensen van het bruidspaar, wordt alles van A tot Z geregeld!

Ceremoniemeester

Willen jullie van jullie bruiloft genieten? Fabulous Wedding neemt jullie alles uit handen: van gastvrouw tot bruiloftsplanner en organisator in één. Zo kunnen jullie optimaal van jullie mooiste dag genieten!

Online Support

Ik ben ontzettend blij dat jullie hier nu zijn & ik zou het erg op prijs stellen wanneer jullie eens op mijn website www.fabulous-wedding.com rondkijken & eens bekijkt wat ik allemaal kan doen. Bekijk zowel de services als de online services die ik aanbied. Volgens mij kunnen wij samen een fabulous dag realiseren! Voel jullie dus niet bezwaard: ik sta te trappelen om jullie “bruidsmeisje” te zijn!

Groetjes,

Jullie Weddingplanner

Kristin

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bank Betaling Paypal
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
From 599 Euro to 2500 Euro
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 3543
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Betaalbaar