Het Perfecte Moment

  • Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Nienke en Kimberley, van Het Perfecte Moment, staan voor jullie klaar bij het organiseren van dé perfecte trouwdag. Zij hebben beide een no-nonsense mentaliteit, zijn echte mensen/mensen en worden van niets blijer dan jou helpen bij het regelen van jouw perfecte moment! Of het nu gaat om het organiseren van een perfect huwelijksaanzoek, jullie een duwtje in jullie rug nodig hebben dmv een consult gesprek, hulp nodig hebben van een professionele ceremoniemeester óf dat jullie willen dat Het Perfecte Moment jullie bruiloft van A-Z organiseert...

'Wij streven beide altijd perfectie na en zijn er van overtuigd dat dat nodig is om de mooiste events te organiseren. Perfectie bestaat echter niet en juist de dingen die op bijvoorbeeld een trouwdag niet volgens plan gaan, zorgen er voor dat de dag perfect is!'

Het aller belangrijkste bij het uit handen geven van jullie bruiloft organisatie is: vertrouwen! Plan daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Nienke en Kimberley van Het Perfecte Moment om te onderzoeken of jullie die belangrijke klik hebben! 

Bezoeker, laat een review achter over Het Perfecte Moment en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 2 reviews
Door lars-zebregs
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
Als muzikant die zelf ook werkzaam is in de trouwindustrie, maak ik veel personen mee in deze industrie. Kimberley en Nienke, van Het Perfecte Moment, zijn fijne mensen, die fijn werk leveren! Het is een vak apart om rust en overzicht te kunnen bewaren, maar tegelijkertijd toegankelijk te zijn én met veel liefde hun werk uit te voeren. Zij beheersen dit tot in de puntjes!
Misbruik rapporteren
Door astrid-beijen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Nienke en Kimberley weten heel goed waar zij mee bezig zijn en regelen vol enthousiasme alles: tot in de puntjes! Hierdoor hebben wij zonder zorgen kunnen genieten van onze bruiloft. Wij vonden het fijn dat Nienke en Kim eerlijk en realistisch zijn, maar toch nét dat stapje extra weten te zetten. Ik zal Het Perfecte Moment aan iedereen aanbevelen: want mede door hen was onze dag nóg perfecter!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij hanteren twee betalingstermijnen: 50% binnen 14 dagen na tekenen offerte en de overige 50% binnen 14 dagen vanaf 1 week voorafgaande aan de bruiloft.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Ceremoniemeesterschap: 1500 euro, A-Z: 3300
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
We werken als duo! We zijn dus ook altijd met zijn tweeën aanwezig op jullie bruiloft. Zo kunnen wij op ieder moment aanwezig zijn en loopt de dag op rolletjes!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Adres

Stad: 3742 WC
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Betaalbaar