• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Myrthe Regelt Het kan het complete plaatje verzorgen waarbij alles tot in de details verzorgd en geregeld is. Juist als jullie de organisatie uit handen geven is die zekerheid van belang, dat begrijp ik als geen ander.

Daarnaast zorgt de aandacht voor details voor een uniek resultaat. Denk hierbij ook aan de mogelijkheid van een weddingplanner die tegelijkertijd de gehele styling en zelfs het ontwerpen van een uitnodiging voor jullie kan verzorgen.

We denken ook graag mee over unieke toevoegingen aan jullie dag. Geen bruiloft is hetzelfde!

Als jullie alleen een bepaald onderdeel uit handen willen geven kan dit natuurlijk ook en als je een 'ceremoniemeester voor 1 dag' zoekt, weten jullie dat het bij Myrthe Regelt Het goed komt. De naamt zegt het al!

Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd even de website bekijken, en aarzel niet me gewoon te mailen. Ik geef je dan graag een prijsindicatie naar aanleiding van jullie wensen.

Graag tot snel!

 

Bezoeker, laat een review achter over Myrthe Regelt Het en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 2 reviews
Door b_lisanne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen met Myrthe in contact op een beurs. Weinig hoefde ze te doen om indruk te maken, want haar stand zag er te gek uit. We voelden direct een klik met Myrthe dus de keus was snel gemaakt.
Ik heb het Myrthe denk ik niet makkelijk gemaakt met mijn intense Pinterest borden. Zoveel stijlen zijn leuk, maar alles samen wordt één grote chaos. Myrthe wist precies de elementen eruit te halen die voor ons het allerbelangrijkste waren. Ondanks dat het voor ons heel spannend klonk om de dag van je leven uit handen te geven, wist Myrthe ons constant het gevoel te geven dat ze ons begreep en dat het goed kwam. We hebben niet het volledige pakket afgenomen, omdat we een aantal zaken gewoon leuk vonden om zelf te regelen. Myrthe heeft de complete styling gedaan en was ceremoniemeester op de dag. Op deze manier hadden zowel wij als bruidpaar als ons gezelschap alle focus op de dag en kon iedereen genieten. We raden iedereen aan om een weddingplanner in te schakelen, waar Myrthe voor ons de perfecte match was. Zij weet als geen ander je wensen te vertalen zonder dat het een kunstje wordt. Het voelde echt als ónze bruiloft en niet als een kopie van trends.

Myrthe doet haar naam eer aan. Zij regelt het!

Misbruik rapporteren
Door sabinetenbrinke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn met Myrthe in contact gekomen via een beurs. Wetende waar onze kracht maar zeker ook onze tekortkomingen liggen hadden wij als snel besloten dat een weddingplanner wellicht een goede optie was voor ons. Daar hebben we meer dan gelijk in gekregen.
Myrthe heeft voor het hele pakket gedaan; weddingplanner, styling en ceremoniemeester op de dag zelf.

Ze heeft ervoor gezorgd dat wij echt onze droombruiloft hebben gehad. We hoefden ons van te voren niet druk te maken over kleine dingen, de locatie zag er prachtig uit, de door ons zo gewenste mooie tafels tijdens het diner overtroffen de verwachting en het belangrijkste; wij hebben echt een ontspannen dag gehad en alleen maar hoeven te genieten. 

Myrthe heeft een eigen stijl die wij heel mooi vinden en komt met echt creatieve ideen. Het meest orginele idee was de audiotour waar wij onze avondgasten mee verrast hebben. We moesten even wennen aan het idee maar wat zijn wij blij dat we dit gedaan hebben. Echt een meerwaarde voor onze bruiloft om deze toch persoonlijke woorden te delen met onze dierbare vrienden en familie.

Wil je geen cookie cutter bruiloft maar echt iets anders? Sta je open voor creatieve ideen? Dan ben je bij Myrthe zeker aan het goede adres. 

Liefs Bart en Sabine 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
We vragen na een leuk kennismakingsgesprek, een voorstel van een offerte en pas na definitief akkoord op de uiteindelijke offerte een aanbetaling van 60%. De resterende 40% mag tot 2 weken voor de bruiloft voldaan worden.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
flexibel
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Myrthe Regelt Het staat voor een persoonlijke benadering. Elke bruiloft voegen we weer iets anders toe, waarmee we de persoonlijkheid van het bruidspaar door de dag naar voren laten komen. We denken dus graag mee in het concept en dragen creatieve, echt andere leveranciers aan. Dit zorgt keer op keer voor een unieke bruiloft!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Exquisite Gay Weddings

Weddingplanners | Amsterdam
2

Exquisite Gay Weddings will take care of every little detail Exquisite Gay Weddings (EGW) advises on and plans exclusive weddings for same-sex couples. EGW combines gay wedding planning, professional ceremony mastery and advice. This marriage of services allows EGW to organise unique weddings. No... Zie +

Weddings & Events by MBC

Weddingplanners | Zaandam
1

Wedding & Events by MBC is in 2018 opgericht door weddingplanner en eventmanager Maarten Boer.  Maarten zijn passie is organiseren en daarmee zorgt hij ervoor dat jullie grote dag op rolletjes zal verlopen! Intiem klein, urban, sjiek, extravagant, thema of religieus? Maarten zorgt dat jullie... Zie +

Astrid Blaauw Weddings & Events

Weddingplanners | Amsterdam
11

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De huwelijksdag zal een blijvende herinnering worden voor familie en vrienden, maar vooral voor jullie zelf!   Astrid Blaauw Weddings & Events is gespecialiseerd in het organiseren van huwelijken. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en creëren samen... Zie +

SANTÉ Weddings & Events

Weddingplanners | Amstelveen
2

Weten jullie niet waar jullie moet beginnen? Dan kunnen wij jullie helpen om de planning en organisatie in perfecte banen te laten verlopen. Vraag om advies, regel een deel zelf, of laat alles over aan professionele weddingplanner! "Een weddingplanner voor iedereen." Bij SANTÉ Weddings &... Zie +

REGELNICHTJES

Weddingplanners | Amsterdam

Misschien weet je al van jongs af aan hoe jouw grote dag er uit moet komen te zien, maar nu het eenmaal zo ver is en je je eigen huwelijk moet plannen schieten er honderden vragen door je hoofd, want hoe pak je dat aan? Wat is er mogelijk en wat niet? Wat zijn de trends en hoe kan je die op een creatieve... Zie +

Citrine Weddings & Events

Weddingplanners | Amsterdam
5

Welkom op de pagina van Citrine Weddings & Events! Wij organiseren bruiloften en evenementen aan de Costa del Sol, in Nederland en andere bijzondere plekken op de wereld! Als bruiloft planner zorgen wij ervoor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt! Samen gaan wij op zoek naar de perfecte... Zie +

Wicked Wedding

Weddingplanners | Amsterdam
1

Jullie gaan met elkaar trouwen, je met elkaar verbinden, de liefde vieren! Dit speciale moment willen jullie natuurlijk vieren op de manier die het best bij jullie past. Ieder stel is anders, wat staat voor jullie centraal? Op welke manier gaan jullie je eigen liefdesfeest vorm geven? En hoe gaan... Zie +

Wedding & Planning

Weddingplanners | Haarlem

Wedding & Planning zorgt samen met jullie voor een feest waarop verbinding en samenzijn centraal staan. Wij houden ervan niet alleen de gasten, maar ook jullie te verrassen en we komen met ideeën die alle verwachtingen overtreffen. Natuurlijk zorgen we dat aan alles is gedacht zodat jullie kunnen... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Betaalbaar