• Prijsklasse Betaalbaar

Myrthe Regelt Het kan het complete plaatje verzorgen waarbij alles tot in de details verzorgd en geregeld is. Juist als jullie de organisatie uit handen geven is die zekerheid van belang, dat begrijp ik als geen ander.

Daarnaast zorgt de aandacht voor details voor een uniek resultaat. Denk hierbij ook aan de mogelijkheid van een weddingplanner die tegelijkertijd de gehele styling en zelfs het ontwerpen van een uitnodiging voor jullie kan verzorgen.

We denken ook graag mee over unieke toevoegingen aan jullie dag. Geen bruiloft is hetzelfde!

Als jullie alleen een bepaald onderdeel uit handen willen geven kan dit natuurlijk ook en als je een 'ceremoniemeester voor 1 dag' zoekt, weten jullie dat het bij Myrthe Regelt Het goed komt. De naamt zegt het al!

Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd even de website bekijken, en aarzel niet me gewoon te mailen. Ik geef je dan graag een prijsindicatie naar aanleiding van jullie wensen.

Graag tot snel!

 

Bezoeker, laat een review achter over Myrthe Regelt Het en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Myrthe Regelt Het

4.9 2 reviews
Door Fam
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen met Myrthe in contact op een beurs. Weinig hoefde ze te doen om indruk te maken, want haar stand zag er te gek uit. We voelden direct een klik met Myrthe dus de keus was snel gemaakt.
Ik heb het Myrthe denk ik niet makkelijk gemaakt met mijn intense Pinterest borden. Zoveel stijlen zijn leuk, maar alles samen wordt één grote chaos. Myrthe wist precies de elementen eruit te halen die voor ons het allerbelangrijkste waren. Ondanks dat het voor ons heel spannend klonk om de dag van je leven uit handen te geven, wist Myrthe ons constant het gevoel te geven dat ze ons begreep en dat het goed kwam. We hebben niet het volledige pakket afgenomen, omdat we een aantal zaken gewoon leuk vonden om zelf te regelen. Myrthe heeft de complete styling gedaan en was ceremoniemeester op de dag. Op deze manier hadden zowel wij als bruidpaar als ons gezelschap alle focus op de dag en kon iedereen genieten. We raden iedereen aan om een weddingplanner in te schakelen, waar Myrthe voor ons de perfecte match was. Zij weet als geen ander je wensen te vertalen zonder dat het een kunstje wordt. Het voelde echt als ónze bruiloft en niet als een kopie van trends.

Myrthe doet haar naam eer aan. Zij regelt het!

Misbruik rapporteren
Door Sabine ten Brinke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn met Myrthe in contact gekomen via een beurs. Wetende waar onze kracht maar zeker ook onze tekortkomingen liggen hadden wij als snel besloten dat een weddingplanner wellicht een goede optie was voor ons. Daar hebben we meer dan gelijk in gekregen.
Myrthe heeft voor het hele pakket gedaan; weddingplanner, styling en ceremoniemeester op de dag zelf.

Ze heeft ervoor gezorgd dat wij echt onze droombruiloft hebben gehad. We hoefden ons van te voren niet druk te maken over kleine dingen, de locatie zag er prachtig uit, de door ons zo gewenste mooie tafels tijdens het diner overtroffen de verwachting en het belangrijkste; wij hebben echt een ontspannen dag gehad en alleen maar hoeven te genieten. 

Myrthe heeft een eigen stijl die wij heel mooi vinden en komt met echt creatieve ideen. Het meest orginele idee was de audiotour waar wij onze avondgasten mee verrast hebben. We moesten even wennen aan het idee maar wat zijn wij blij dat we dit gedaan hebben. Echt een meerwaarde voor onze bruiloft om deze toch persoonlijke woorden te delen met onze dierbare vrienden en familie.

Wil je geen cookie cutter bruiloft maar echt iets anders? Sta je open voor creatieve ideen? Dan ben je bij Myrthe zeker aan het goede adres. 

Liefs Bart en Sabine 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
We vragen na een leuk kennismakingsgesprek, een voorstel van een offerte en pas na definitief akkoord op de uiteindelijke offerte een aanbetaling van 60%. De resterende 40% mag tot 2 weken voor de bruiloft voldaan worden.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
flexibel
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Myrthe Regelt Het staat voor een persoonlijke benadering. Elke bruiloft voegen we weer iets anders toe, waarmee we de persoonlijkheid van het bruidspaar door de dag naar voren laten komen. We denken dus graag mee in het concept en dragen creatieve, echt andere leveranciers aan. Dit zorgt keer op keer voor een unieke bruiloft!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Vertrouwd met Anne Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel
16

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De verloving is een feit en nu begint de daadwerkelijke voorbereiding. Van het samenstellen van de gastenlijst en het uitzoeken van een locatie tot het ‘say yes to the dress-moment’ en de keuze voor de bruidstaart. Of toch een tikkie anders en liever een kaastaart?... Zie +

Mijn Weddingplanner Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Hoorn
Reageert
snel
14

Het plaatje moet gewoon kloppen! Een prachtige ceremonie, de mooiste gedekte tafels en de hele dag vrolijke gasten! Ik ga pas weg als ik denk: 'ja, dit is 'm!' Jullie dag is een sprookje, dit kan maar 1x goed! Door mij in te schakelen als professioneel ceremoniemeester/stylist hebben jullie en de gasten... Zie +

Weddingplanners | Almere
Reageert
snel

Een prachtige bruiloft organiseren? Ik neem jullie met liefde alle zorgen uit handen. Dit kan in de vorm van professioneel advies, organisatie en uitvoering. Graag zet ik nog een stap verder voor jullie. Tijdens de trouwdag is mijn aandacht met name op jullie als bruidspaar gericht. Als toegewijde personal... Zie +

Exquisite Gay Weddings Pro
Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel
2

Exquisite Gay Weddings will take care of every little detail Exquisite Gay Weddings (EGW) advises on and plans exclusive weddings for same-sex couples. EGW combines gay wedding planning, professional ceremony mastery and advice. This marriage of services allows EGW to organise unique weddings. No... Zie +

Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel
5

Welkom op de pagina van Citrine Weddings & Events! Wij organiseren bruiloften en evenementen aan de Costa del Sol, in Nederland en andere bijzondere plekken op de wereld! Als bruiloft planner zorgen wij ervoor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt! Samen gaan wij op zoek naar de perfecte... Zie +

Weddingplanners | Amsterdam

Jullie gaan trouwen!  Een dag waarop jullie de liefde vieren. Een dag om van elkaar en jullie genodigden te genieten. Een dag die de nodige strakke planning vereist terwijl er ruimte blijft voor spontaniteit en bijzondere verassingen. Dat is voor mij dé definitie van een fantastische huwelijksdag.  Ik... Zie +

Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel
4

"Elegant and unique weddings" Heeft u zelf weinig tijd om uw bruiloft te plannen? Combineert u twee (of meer) culturen tot één bijzondere dag? Wilt u een stress vrije trouwdag waarbij u en uw gasten volop kunnen genieten? Wij helpen uw graag bij het verwezenlijken van uw droomdag.  Your Weddings... Zie +

Weddingplanners | Woerden
Reageert
snel
10

Allereerst  natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Trouwen is lang niet alleen maar ‘Ja, ik wil’ zeggen. Bij het organiseren komt veel kijken en het plannen van die leuke, unieke bruiloft die precies bij jullie past kan veel stress opleveren. Niet voor niets dat veel... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Betaalbaar