Mrs. Lake Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Mrs. Lake Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 85 €

De bruiloft van jullie dromen plannen naast alle drukte van het werk- en/of gezinsleven kan behoorlijk stressvol zijn! Geef de touwtjes uit handen en leef zorgeloos toe naar jullie grote dag. 

Weddingplanner Mrs. Lake Weddings maakt het trouwproces efficiënt en eenvoudig. Door samen te werken met haar als weddingplanner besparen jullie tijd (en geld) en worden al jullie dromen werkelijkheid.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
85 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij werken met een aanbetalingsfactuur bij aanvang van de opdracht en verschillende termijnfacturen gedurende het traject.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Mrs. Lake Weddings

4.8
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(5)
(1)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
ybenson.gourdet
Door Ybenson Gourdet
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Working with Enyo has been a blessing for us as newly wedding especially during this Corona Pandemic!!

After delaying our special day for quite some time due to covid restriction, Enyo truly stepped in and took care of all the big questions that couples face such as finding the right location, dress, suit, catering and etc. All while being compassionate and understanding of our personal values and current needs. 

Collaboration with all vendors involved also went smoothly from planning to actual execution on our special day. 

We couldn't ask for a better person to handle this challenging yet delicate time in our lives. 

Misbruik rapporteren
sara__999
Door Sara Sulaiman
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Enyo is iemand die met je mee denkt en ondertussen al 20 stappen vooruit heeft nagedacht. Ze is oplossingsgericht, en betrouwbaar. Dat is heel fijn voor een bruid want doordat kan je de touwtjes makkelijker loslaten! Ik raad haar aan iedereen aan!

Misbruik rapporteren
anastasia.velt87
Door Anastasia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Enyo is echt een aanwinst geweest voor de voorbereidingen en de uitvoering van ons huwelijk. Wij wisten niet goed wat voor bruiloft wij voor ogen hadden en met de corona-uitbraak werd dit alleen maar lastiger. Enyo heeft met al haar ervaring en professionaliteit een waardevolle input gehad in de uitwerking van onze bruiloft ideeën. Zij heeft ons echt bij de hand genomen om alles concreet en haalbaar te maken binnen een korte tijdsbestek. Zij gaf ons het gevoel dat onze dag net zo belangrijk voor haar was als voor ons. Niets was teveel en alles kon geregeld worden. Door haar positieve houding en haar behulpzaamheid leefden wij ontspannen toe naar ‘the big day’. Ook op ons huwelijksdag had zij alles onder controle waardoor wij echt hebben kunnen genieten. Wij kijken terug op een prachtige dag en een mooie samenwerking! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1103

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact