Weddings & Events by MBC

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Weddings & Events by MBC

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wedding & Events by MBC is in 2018 opgericht door weddingplanner en eventmanager Maarten Boer. 

Maarten zijn passie is organiseren en daarmee zorgt hij ervoor dat jullie grote dag op rolletjes zal verlopen! Intiem klein, urban, sjiek, extravagant, thema of religieus? Maarten zorgt dat jullie ideeën en wensen worden samengevoegd tot een dag waarin jullie liefde voor elkaar in alles naar voren komt!

De passie voor het organiseren van bruiloften ontdekte Maarten op het eiland Terschelling, waar hij een 3 daagse urban wedding organiseerde. Naast het organiseren van weddings is hij actief in de zakelijke evenmenten wereld. Maarten; Weddings zijn persoonlijk, het contact met het koppel, de persoonlijk smaak en de details maken jou wedding juist zo bijzonder. 

Ik zou graag die weddingplanner willen zijn die jullie ziet als een prachtig koppel wat jullie geaardheid ook is: “Let love rule”.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Weddings & Events by MBC

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
jenita_1993
Door Jenita
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben maarten gevraagd om ceremoniemeester te zijn voor onze bruiloft. Maarten is duidelijk en vriendelijk in contact, denkt met je mee en heeft fantastische creatieve ideeën voor je bruiloft, daarnaast zorgt hij ervoor dat alles soepel loopt en tot in de puntjes geregeld is. Kan goed om gaan met tijdsdruk en op de dag zelf hoef je je niet druk te maken om regelzaken want maarten neemt dit geheel op zich en stelt je ook nog op je gemak. Daarnaast is maarten van alle markten thuis, zo heeft hij ook het bruidsboeket en de corsages gemaakt. Kortom een mooie geslaagde dag om op terug te kijken mede dankzij het werk van maarten!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1505 GK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact