Love & Memories

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Love & Memories

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wij zijn creatieve weddingdesigners met als missie wereldwijd exclusieve bruiloften creëren die een onvergetelijke herinnering achterlaten.  

Wij geloven dat jullie bruiloft uniek en speciaal moet zijn. Met onze weddingplanning en styling helpen wij jullie om de mooiste dag van jullie leven te creëren die boven de verwachtingen uitstijgen. Persoonlijk, stijlvol, magisch en vol liefde.

Vinden jullie het ook belangrijk om samen met jullie familie en vrienden volledig te kunnen genieten?

Liefde is de leidraad van elke bruiloft. Dat is de emotie die wij willen benadrukken. Wij richten ons op het creëren van sfeer, samen genieten, emotionele en unieke ervaring waarbij het WOW- effect niet kan ontbreken. Wat wij doen, is wie wij zijn. Styling is onze passie en dit is terug te zien in ons werk.

Doordat er zoveel mooie plekjes op de wereld zijn, is er voor iedereen wel een perfecte plek om te trouwen, denk aan bijvoorbeeld het strand, bergen, pittoreske dorpjes, tuinen en luxe hotels. Love & Memories is gevestigd in zowel Nederland als Spanje, maar wij kunnen overal in de wereld een beetje magie toevoegen aan jullie bruiloft.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Love & Memories

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
info16348
Door Gerben
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wij, als locatie/zaalverhuur (Almere) hebben samen met Celeste een bruiloft op onze locatie volledig gedecoreerd en dat heeft ze geweldig gedaan. Zowel het bruidspaar als alle gasten waren diep onder de indruk van de gecreeerde sfeer. Ook de fotobooth was een echte aanvulling op het geheel. Dank voor de zeer prettige en flexibele samenwerking, wat ons betreft op naar de volgende.

Gerben van de Pas, Zaalverhuur Almere

Misbruik rapporteren
monique_100
Door Monique
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stephanie en met name Celeste hebben onze bruiloft (in Nederland) super goed georganiseerd, maar ze hebben er vooral een hele mooie dag van gemaakt met de bijzondere decoratie van de diner- en feestlocatie. Het werd allemaal zo heel persoonlijk. Echt een aanrader! 

Misbruik rapporteren
rollzroy04
Door Roy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Deze dames hebben onze bruiloft van A tot Z verzorgd. Van de planning tot de styling en het totale design van onze bruiloft. Ze hebben echt iets geweldigs gecreëerd. Ze zijn erg professioneel, maar we hebben ook onwijs met de dames gelachen. Een beter bedrijf konden we ons niet wensen. Daarnaast werken zij met echt top leveranciers. Op onze bruiloft stond er gewoon 1 groot team die allemaal wisten wat er van ze verwacht werd. Zij hebben ons echt de mooiste dag van ons leven gegeven. Echt de moeite waard om met ze in zee te gaan. Als je twijfelt, ga dan zeker een gesprek met ze aan. 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1111 SG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact