Astrid Blaauw Weddings & Events

ZIWA 2018
21

Omschrijving van het bedrijf

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De huwelijksdag zal een blijvende herinnering worden voor familie en vrienden, maar vooral voor jullie zelf!  

Astrid Blaauw Weddings & Events is gespecialiseerd in het organiseren van huwelijken. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en creëren samen met jullie een huwelijksdag volledig in jullie persoonlijke en unieke stijl. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website. Neem eens een kijkje bij de referenties https://www.astridblaauw.nl/referenties om te lezen hoe andere bruidsparen die Astrid Blaauw Weddings & Events hebben ingeschakeld, dit hebben ervaren.

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  De kosten zijn per huwelijk verschillend en vooral gebaseerd op de hoeveelheid werk dat verricht dient te worden. Naar aanleiding van een gesprek wordt er voor jullie een passende offerte gemaakt waarin de werkzaamheden en het daarbij behorende tarief vermeld staan. Gemiddeld zal ik met een totaalplanning tussen de 50 en 70 uur werkzaam zijn. Dat ligt er helemaal aan hoeveel werk jullie zelf doen en waar jullie mij voor in willen zetten.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  Dit is afhankelijk van het aantal uren die nodig zijn om het huwelijk te organiseren.
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Een bruidegom zei eens tijdens een kennismakingsgesprek: 'Ik word ingehuurd om mijn expertise, dus waarom zou ik een weddingplanner niet inhuren om haar expertise'. Dat vond ik zo mooi gezegd en waardeerde ik zeer; daar sloeg hij de spijker mee op zijn kop.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2008

Reviews (3)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 3 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Astrid is een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken. Ze is professioneel, zeer ervaren en denkt aan elk detail en tien stappen vooruit. Hoewel we in het begin sceptisch waren over de noodzaak van een weddingplanner, kunnen we ons nu niet voorstellen deze twee fantastische dagen zonder Astrid georganiseerd te hebben. En niet alleen in het voortraject heeft Astrid ons veel uit handen genomen, maar ook vooral op de dagen zelf. Ze heeft er voor gezorgd dat wij beide dagen volop konden genieten en alles vol vertrouwen aan haar konden overlaten.

Astrid ontzettend bedankt voor al je goede zorgen. Het waren twee bijzondere en fantastische dagen mede dankzij jou en daarbij hebben we ook nog eens ontzettend veel gelachen!

Martina en Dave

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Astrid,

Het was november 2014 dat wij elkaar voor het eerst ontmoetten, waarbij wij direct een klik met jou hadden. Zo begon ons verhaal. Het was voor ons meteen duidelijk dat wij jou als onze ceremoniemeester wilden, gezien jouw professionele en toegankelijke manier van werken.

De aanloop naar onze bruiloft was lang, waardoor wij gedurende deze periode veel contact hebben gehad. Jouw bijdrage was altijd constructief en je leefde altijd heel erg met ons mee.

Hoewel onze bruiloft vrij gecompliceerd was; deze bestond tenslotte uit veel verschillende elementen en (militaire) protocollen, hebben wij altijd het gevoel gehad dat jij alles onder controle had. Zoals het een goede ceremoniemeester betaamt, was jij de ster op de achtergrond; jij was altijd op de juiste plek en tijd, op de momenten dat wij jou nodig hadden. Dit alles bij elkaar heeft onze bruiloft met al haar facetten vlekkeloos doen verlopen.

De grote dag was voor ons als een sprookje. Wij zullen jou daar altijd dankbaar voor zijn.

Liefs, Laurens en Daniëlle

Misbruik rapporteren
Door eupen81
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Om onze bruiloft in Nederland vanuit Australië te kunnen organiseren, leek het ons handig met een wedding planner te werken. We kwamen uit bij Astrid en hebben daar geen seconde spijt van gehad! Want wát een vakvrouw!

Ze kent de markt door en door en weet welke leveranciers en partners goed werk leveren, betrouwbaar zijn en prettig zijn om mee samen te werken. En door goed te kijken naar wie wij zijn en wat onze wensen waren, wist zij ons met de juiste mensen in contact te brengen.

Ze heeft echt alles uit de kast getrokken om ons te begeleiden en te helpen in zowel onze voorbereidingen als tijdens de trouwdag zelf. Er waren zoveel zaken waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. Ook kwam ze waar nodig met suggesties en ideeën, wat wij ook als heel prettig hebben ervaren.

Maar bovenal is Astrid gewoon een heel lief, betrokken en puur mens. Dat hebben wij zelf zo ervaren, maar dat kregen wij ook terug van onze gasten, die haar ontmoet hebben op onze bruiloft.

Astrid, wat was het een prachtige dag, mede dankzij jou! Dank je wel voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

Andràs en Yvonne

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Myrthe Regelt Het
De beste weddingplanners uit Noord-Holland, regel jullie bruiloft perfect met deze toppers!
Foto: Club Nautique
Trouwen in Noord-Holland: de beste leveranciers voor jullie bruiloft!
Foto: Esther van Geenen fotografie
De nationale ZIWA winnaars van 2018!
Hoe kies je een weddingplanner?
Hoe kies je een weddingplanner?
Foto: Myrthe regelt het
Dé vier weddingplanners van Amsterdam!

Adres van Astrid Blaauw Weddings & Events in Noord-Holland:

Amsterdam
 • #Luxueus
 • #BWPN Beroepsorganisatie