Astrid Blaauw Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Astrid Blaauw Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De huwelijksdag zal een blijvende herinnering worden voor familie en vrienden, maar vooral voor jullie zelf!  

Astrid Blaauw Weddings & Events is gespecialiseerd in het organiseren van huwelijken. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en creëren samen met jullie een huwelijksdag volledig in jullie persoonlijke en unieke stijl. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website. Neem eens een kijkje bij de referenties https://www.astridblaauw.nl/referenties om te lezen hoe andere bruidsparen die Astrid Blaauw Weddings & Events hebben ingeschakeld, dit hebben ervaren.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De kosten zijn per huwelijk verschillend en vooral gebaseerd op de hoeveelheid werk dat verricht dient te worden. Naar aanleiding van een gesprek wordt er voor jullie een passende offerte gemaakt waarin de werkzaamheden en het daarbij behorende tarief vermeld staan. Gemiddeld zal ik met een totaalplanning tussen de 50 en 70 uur werkzaam zijn. Dat ligt er helemaal aan hoeveel werk jullie zelf doen en waar jullie mij voor in willen zetten.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Astrid Blaauw Weddings & Events

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(10)
(1)
Aanrader?
(11)
chrisiem
Door Chrisie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Astrid Blauw was onze weddingplanner en ceremonie meester op onze trouwdag. Niet alleen de voorbereidingen in de aanloop naar onze dag maar ook op de dag zelf verliep alles perfect. Ze heeft ons ontzorgd zodat wij maximaal konden genieten. Wij raden Astrid en haar team daarom zeer zeker aan.

Astrid, dank je wel voor het tot in de puntjes regelen van de mooiste dag van ons leven.

Liefs, Mark & Chrisie

Misbruik rapporteren
Wat een lieve woorden. Dank je wel. Het was ontzettend fijn samenwerken met jullie!
melaniesnieder
Door Mèlanie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben als leverancier samen met Astrid gewerkt op een van de huwelijken die zij organiseerde en dat was ontzettend fijn. Alles liep soepel en was gewoon goed geregeld, niet alleen op de dag zelf maar ook in de aanloop naar het huwelijk. En daarbij is het een onwijs leuke en lieve vrouw die vooropstelt dat jij de mooiste dag van je leven hebt, goed zorgt voor haar leveranciers, communicatief en duidelijk is, en op de dag van het huwelijk zelf zoveel moet regelen, maar totaal ontspannen over komt, knap! We kunnen Astrid absoluut aanraden als weddingplanner en kijken er naar uit weer met Astrid te mogen samen werken!Liefs Jan Evert & Melanie (The Piano Bar)

Misbruik rapporteren
Wat was jullie aanwezigheid op de huwelijksdag een succes! Dank je wel voor de lieve woorden en ik kijk uit naar een volgende samenwerking.
jacquelienvanlaar
Door jacquelien
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Kunnen niets anders zeggen dan dat Astrid een topper van een vak vrouw is!

Alles was super goed geregeld en de bruiloft verliep heerlijk relaxed. 

wij raden iedereen Astrid aan, ze is een toppertje! 

Dank je wel dat je bij onze bruiloft was, het was een fantastische dag vol met humor en alleen maar liefde! 

Veel liefs,

Herman en Jacquelien

Misbruik rapporteren
Het was zo fijn samenwerken met jullie en wat was de huwelijksdag een prachtige dag. Jullie hebben de hele dag gestraald en iedereen heeft volop genoten!
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact