Astrid Blaauw Weddings & Events

Top
leverancier
ZIWA
2018
  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De huwelijksdag zal een blijvende herinnering worden voor familie en vrienden, maar vooral voor jullie zelf!  

Astrid Blaauw Weddings & Events is gespecialiseerd in het organiseren van huwelijken. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en creëren samen met jullie een huwelijksdag volledig in jullie persoonlijke en unieke stijl. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website. Neem eens een kijkje bij de referenties https://www.astridblaauw.nl/referenties om te lezen hoe andere bruidsparen die Astrid Blaauw Weddings & Events hebben ingeschakeld, dit hebben ervaren.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 7 reviews
Door rvdlecq
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Astrid is DE persoon die je moet bellen als je op zoek bent naar iemand die zo'n belangrijke dag als je trouwdag tot in de puntjes goed kan regelen!

Ze is betrokken, betrouwbaar, vol met ideeën, weet waar ze over praat, heeft een groot netwerk, is meedenkend, gezellig om mee te kletsen en ze staat haar mannetje. En vooral is zij een prettig persoon om zo'n belangrijke dag aan toe te vertrouwen en om samen met haar de dag voor te bereiden.

De dag zelf was fantastisch, geen moment hebben wij ons druk hoeven maken om of dingen wel goed geregeld zouden zijn. Wij als controlfreaks hebben de dingen los kunnen laten omdat wij volledig op Astrid konden vertrouwen!

Alle complimenten voor haar en wij raden haar zeker aan iedereen aan!!"

Ramona en Niki

Misbruik rapporteren
Door astridderie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Graag willen wij Astrid van harte aanbevelen als een perfecte weddingplanner! Waarom? Dat leggen we uit.

Omdat we zelf een aantal keren als ceremoniemeester hadden opgetreden wisten we zeker dat we voor ons eigen huwelijk een professional wilden inschakelen. Geen van je gasten wil je ermee opzadelen, die moeten allemaal genieten van die dag. We hadden al het nodige voorwerk gedaan met het vinden en vastleggen van locaties. We zijn namelijk best wel regelaars en georganiseerde mensen. Wat we nodig hadden was iemand die als contactpersoon kon optreden en vooral, de grote dag zelf in goede banen zou leiden. Na het eerste gesprek met Astrid wisten we het allebei meteen zeker, zij moest het worden.

Het contact was direct prettig en georganiseerd. Bovendien had Astrid goede en handige tips voor de zaken die we zelf zouden regelen. Toen er het nodige mis ging met de trouwjurk sprong ze ook direct in de bres. Oprecht boos over de zaken die daar mis mee gingen bedacht ze zich geen moment en ging mee naar de bruidsmodezaak. De problemen werden opgelost, mede dankzij haar inspanningen. Alles vanuit de gedachte dat de bruid moet genieten, niet alleen van de dag zelf, maar ook van de voorbereidingen.

De bezoeken aan de locaties waren professioneel (wie, wat, waar en hoe doen we het) en het draaiboek hebben we meerdere keren doorgenomen en waar nodig aangepast. Te krappe tijdschema’s werden dankzij Astrid wat ruimer, wat achteraf volkomen terecht was. Geen gehaast, alles in het juiste tempo.

Op de dag zelf was Astrid vroeg aanwezig en daarna liep alles werkelijk perfect. Geruisloos maar kordaat werd alles precies zo geregeld zoals we besproken hadden en vooral, zoals we het graag wilden. De huwelijksvoltrekking op de Herengracht, het dirigeren van onze gasten naar de juiste plekken en naar de salonboot op de gracht. Toen wij gingen varen was Astrid naar de laatste locatie vertrokken om daar alles goed voor te bereiden voor receptie en diner. Ook dat liep perfect, inclusief het aankondigen van de sprekers.

Wellicht nog belangrijker was de warmte, attentheid en alertheid van Astrid. Oog voor alles en ze had aan een half woord genoeg om kleine dingen geruisloos voor ons te regelen. Onze gasten en wij als bruidspaar konden echt genieten. Bejaarde ouders werden direct geholpen waar dat nodig was en waren dan ook vol lof. Net als de mensen van de locaties en de fotograaf. Iedereen was aangenaam verrast door de professionele en vooral prettige manier van werken van Astrid.

Wij waren erg blij dat Astrid onze trouwdag heeft begeleid en kunnen haar oprecht aanbevelen. Het was een superdag en Astrid een superplanner!

Kapé en Astrid

Misbruik rapporteren
Door vanputtenjody
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Astrid was op onze bruiloft als ceremoniemeester aanwezig, maar heeft ons zeker ook in het voortraject indien nodig geholpen. Als we vragen hadden reageerde ze heel snel en ook onze gasten konden voor vragen bij Astrid terecht.

Tijdens de dag zelf konden we alles loslaten want alles werd geregeld door Astrid. Dit gaf ons een heel fijn gevoel. Ook van onze gasten hebben we alleen maar hele positieve dingen over haar gehoord. Ze was overal waar ze moest zijn, maar toch onzichtbaar.

Lieve Astrid, enorm bedankt voor al je hulp, geduld en tijd.
Mede dankzij jou hebben wij een fantastische trouwdag gehad.

Liefs, Chris en Jody

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De kosten zijn per huwelijk verschillend en vooral gebaseerd op de hoeveelheid werk dat verricht dient te worden. Naar aanleiding van een gesprek wordt er voor jullie een passende offerte gemaakt waarin de werkzaamheden en het daarbij behorende tarief vermeld staan. Gemiddeld zal ik met een totaalplanning tussen de 50 en 70 uur werkzaam zijn. Dat ligt er helemaal aan hoeveel werk jullie zelf doen en waar jullie mij voor in willen zetten.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Dit is afhankelijk van het aantal uren die nodig zijn om het huwelijk te organiseren.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een bruidegom zei eens tijdens een kennismakingsgesprek: 'Ik word ingehuurd om mijn expertise, dus waarom zou ik een weddingplanner niet inhuren om haar expertise'. Dat vond ik zo mooi gezegd en waardeerde ik zeer; daar sloeg hij de spijker mee op zijn kop.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: