Astrid Blaauw Weddings & Events

Top
leverancier
  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De huwelijksdag zal een blijvende herinnering worden voor familie en vrienden, maar vooral voor jullie zelf!  

Astrid Blaauw Weddings & Events is gespecialiseerd in het organiseren van huwelijken. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en creëren samen met jullie een huwelijksdag volledig in jullie persoonlijke en unieke stijl. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website. Neem eens een kijkje bij de referenties https://www.astridblaauw.nl/referenties om te lezen hoe andere bruidsparen die Astrid Blaauw Weddings & Events hebben ingeschakeld, dit hebben ervaren.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 9 reviews
Door jacquelienvanlaar
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Kunnen niets anders zeggen dan dat Astrid een topper van een vak vrouw is!

Alles was super goed geregeld en de bruiloft verliep heerlijk relaxed. 

wij raden iedereen Astrid aan, ze is een toppertje! 

Dank je wel dat je bij onze bruiloft was, het was een fantastische dag vol met humor en alleen maar liefde! 

Veel liefs,

Herman en Jacquelien

Misbruik rapporteren
Het was zo fijn samenwerken met jullie en wat was de huwelijksdag een prachtige dag. Jullie hebben de hele dag gestraald en iedereen heeft volop genoten!
Door selenawrl
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Astrid helped us with the wedding planning and was our master of ceremony on the day. She was very resourceful with lots of good vendor recommendations but also detail oriented that takes care of every single detail of our wedding. She was also honest with us on pricing or the vendor to make sure we can have good value for money. 

Our guests were quite a mix of different cultures from all over the world. Astrid's experience ensured that everyone had a beautiful day here in the Netherlands. There is nothing that we could think or that could have been better. We and our guests enjoyed the day to the most!

Misbruik rapporteren
Thank you for your review! Loved working with you! It was a wonderful wedding.
Door rvdlecq
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Astrid is DE persoon die je moet bellen als je op zoek bent naar iemand die zo'n belangrijke dag als je trouwdag tot in de puntjes goed kan regelen!

Ze is betrokken, betrouwbaar, vol met ideeën, weet waar ze over praat, heeft een groot netwerk, is meedenkend, gezellig om mee te kletsen en ze staat haar mannetje. En vooral is zij een prettig persoon om zo'n belangrijke dag aan toe te vertrouwen en om samen met haar de dag voor te bereiden.

De dag zelf was fantastisch, geen moment hebben wij ons druk hoeven maken om of dingen wel goed geregeld zouden zijn. Wij als controlfreaks hebben de dingen los kunnen laten omdat wij volledig op Astrid konden vertrouwen!

Alle complimenten voor haar en wij raden haar zeker aan iedereen aan!!"

Ramona en Niki

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De kosten zijn per huwelijk verschillend en vooral gebaseerd op de hoeveelheid werk dat verricht dient te worden. Naar aanleiding van een gesprek wordt er voor jullie een passende offerte gemaakt waarin de werkzaamheden en het daarbij behorende tarief vermeld staan. Gemiddeld zal ik met een totaalplanning tussen de 50 en 70 uur werkzaam zijn. Dat ligt er helemaal aan hoeveel werk jullie zelf doen en waar jullie mij voor in willen zetten.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Dit is afhankelijk van het aantal uren die nodig zijn om het huwelijk te organiseren.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een bruidegom zei eens tijdens een kennismakingsgesprek: 'Ik word ingehuurd om mijn expertise, dus waarom zou ik een weddingplanner niet inhuren om haar expertise'. Dat vond ik zo mooi gezegd en waardeerde ik zeer; daar sloeg hij de spijker mee op zijn kop.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: