Your Unique Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Your Unique Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 55 €

Met Your Unique Wedding als jullie Weddingplanner zijn jullie verzekerd van een persoonlijke begeleiding, kwaliteit en van een zeer ontspannen voorbereiding. Samen organiseren wij met jullie de bruiloft van jullie dromen!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen via de link op deze site.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
55 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie een voorstel met de gekozen wedding services en een globale schatting van het aantal uren dat nodig is voor de organisatie van jullie bruiloft. Ik hanteer een 50/40/10 regeling, de aanbetaling bedraagt 50%, er moet een maand voor de bruiloft een factuur van 40% voldaan worden en de resterende 10% wordt achteraf in rekening gebracht.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Your Unique Wedding

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
naomimartin2
Door Naomi
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het vieren van de liefde en het aangaan van de huwelijksverbintenis is een heel bijzonder moment. Om die reden wilden wij graag een zorgeloze bruiloft waar we optimaal van konden genieten. Dankzij Jolanda is onze grote dag heel ontspannen verlopen. De dag zelf, maar ook alle voorbereidingen zijn een ontzettend fijne herinnering geworden. 

Jolanda heeft ons geholpen door onder andere mee te denken over de juiste locatie, het samenstellen van de menukaart en het maken van het draaiboek. Tijdens onze bruiloft hield ze de tijd goed in de gaten, begeleidde onze gasten en zorgde voor de juiste sfeer bij de aankleding van de locatie. Doordat Jolanda als ceremoniemeester op onze dag acteerde hoefden wij onze gasten niet met deze verantwoordelijkheid te beperken. Daardoor konden ook onze gasten de dag volledig beleven.

Van te voren hadden wij niet verwacht dat een Weddingplanner zo handig zou zijn, maar we kunnen het van harte aanbevelen! Schakel Jolanda in als Weddingplanner en/of ceremoniemeester en jullie mooiste dag zal al jullie verwachtingen overtreffen!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact