• Prijsklasse Betaalbaar

Allereerst  natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Trouwen is lang niet alleen maar ‘Ja, ik wil’ zeggen. Bij het organiseren komt veel kijken en het plannen van die leuke, unieke bruiloft die precies bij jullie past kan veel stress opleveren. Niet voor niets dat veel bruidsparen slapeloze nachten hebben en helemaal uitgeput aan het altaar staan.

En daar is Dazzled Day! Wij plannen leuke, originele, spetterende en "duizelingwekkende" bruiloften.

Wil je een bruiloft met een leuk tintje of juist een bruiloft helemaal verzorgd in een bepaald thema? Ook dan zit je bij Dazzled Day goed! - Juist dan!
Naast het verzorgen van een traditioneel huwelijk hebben wij ons gespecialiseerd in het organiseren van unieke en bijzondere bruiloften. Van aankleding in een bepaalde stijl tot een volledig doorgetrokken thema, van muziekthema's tot sprookjes en Disney, niets is ons te gek!

Wij  zorgen  ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de grote dag en de aanloop daar naartoe. De reis zelf mag ook al een feestje zijn toch?

 Bij Dazzled Day kunnen jullie terecht  als jullie opzoek zijn naar:

  • Weddingplanning van A tot Z
  • Een ceremoniemeester
  • Advies en ondersteuning
  • Thema's

Nieuwsgierig geworden wat Dazzled Day  Weddingplanning voor jullie kan betekenen? Ga dan snel naar de website of stuur een bericht!

Bezoeker, laat een review achter over Dazzled Day - Weddingplanner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Dazzled Day - Weddingplanner

5.0 10 reviews
Door F
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Door de corona maatregelen zaten wij met wat organisatorische uitdagingen bij onze bruiloft, o.a. het livestreamen van de kerkdienst. Wij hebben daarom Erica gevraagd voor advies & meedenken vooraf, en om het nodige werk uit handen te nemen tijdens de bruiloft. En gelukkig maar, want wat heeft dat veel gescheeld! Erica is gezellig en ontspannen om mee samen te werken en professioneel en efficient in de uitvoering. Veel goede tips en meedenken danzij haar ervaring hadden we anders moeten missen. Erica: topper en hartelijk dank voor je inzet!

Misbruik rapporteren
Door Renate
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Erica heeft ons bijgestaan bij de planning voorafgaande aan onze bruiloft en op de dag zelf was ze onze ceremoniemeester. 

Tijdens de voorbereidingen gaf ze leuke en goede tips en droeg leveranciers voor die perfect bij ons aansloten. Ook voor de invulling op de dag zelf voelde Erica precies aan wat wij voor ogen hadden. We kijken dan ook terug op een geweldige dag, tot in de puntjes verzorgd zonder zelf maar ergens naar om hoeven te kijken.

Wij willen Erica aan iedereen aanraden!

Misbruik rapporteren
Door Alexandra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heel fijn om haar te hebben als ceremoniemeester bij ons huwelijk. Kan me eigenlijk (wil me eigenlijk) ook niet voorstellen hoe het zonder haar geweest zou zijn. Ook gewoon een fijn mens die je graag om je heen hebt op zo een bijzondere dag, ook belangrijk! Van harte aan te raden! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via factuur.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Elke bruiloft is uniek, zo ook onze tarieven. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunnen jullie contact met ons opnemen.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Thema verbinden aan jullie bruiloft? Niets is ons te gek! Van muziekthema tot volledige sprookjesthema, wij maken alles mogelijk!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 3442 JK

Vergelijkbare leveranciers

Mijn Weddingplanner Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Hoorn
Reageert
snel
14

Het plaatje moet gewoon kloppen! Een prachtige ceremonie, de mooiste gedekte tafels en de hele dag vrolijke gasten! Ik ga pas weg als ik denk: 'ja, dit is 'm!' Jullie dag is een sprookje, dit kan maar 1x goed! Door mij in te schakelen als professioneel ceremoniemeester/stylist hebben jullie en de gasten... Zie +

Vertrouwd met Anne Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Utrecht
Reageert
snel
16

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De verloving is een feit en nu begint de daadwerkelijke voorbereiding. Van het samenstellen van de gastenlijst en het uitzoeken van een locatie tot het ‘say yes to the dress-moment’ en de keuze voor de bruidstaart. Of toch een tikkie anders en liever een kaastaart?... Zie +

Weddingplanners | Utrecht
Reageert
snel

MAKE YOUR WEDDING FABULOUS Fabulous Wedding inspireert en combineert persoonlijkheden, stijlen en budgetten! - Eén stel, één huwelijk per keer! Beste aankomende bruiden en bruidegommen, Ik ben Kristin, de drijvende kracht achter Fabulous Wedding. Ik ben een 30 jaar oude Duitse die in Utrecht... Zie +

Mrs. Lake Weddings Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel
6

De bruiloft van jullie dromen plannen naast alle drukte van het werk- en/of gezinsleven kan behoorlijk stressvol zijn! Geef de touwtjes uit handen en leef zorgeloos toe naar jullie grote dag.  Weddingplanner Mrs. Lake Weddings maakt het trouwproces efficiënt en eenvoudig. Door samen te werken met... Zie +

Weddingplanners | Almere
Reageert
snel

Een prachtige bruiloft organiseren? Ik neem jullie met liefde alle zorgen uit handen. Dit kan in de vorm van professioneel advies, organisatie en uitvoering. Graag zet ik nog een stap verder voor jullie. Tijdens de trouwdag is mijn aandacht met name op jullie als bruidspaar gericht. Als toegewijde personal... Zie +

Exquisite Gay Weddings Pro
Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel
2

Exquisite Gay Weddings will take care of every little detail Exquisite Gay Weddings (EGW) advises on and plans exclusive weddings for same-sex couples. EGW combines gay wedding planning, professional ceremony mastery and advice. This marriage of services allows EGW to organise unique weddings. No... Zie +

Weddingplanners | Amstelveen
Reageert
snel
2

Weten jullie niet waar jullie moet beginnen? Dan kunnen wij jullie helpen om de planning en organisatie in perfecte banen te laten verlopen. Vraag om advies, regel een deel zelf, of laat alles over aan professionele weddingplanner! "Een weddingplanner voor iedereen." Bij SANTÉ Weddings &... Zie +

Weddingplanners | Nieuw-Vennep
Reageert
snel

Let's get ready to marry! Yess, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Willen jullie je bruiloft intiem en zorgeloos vieren op een hippe locatie met een uniek concept? Daarbij help ik jullie met liefde! Als enthousiaste en betrokken organisator kan ik niet wachten om jullie als bruidspaar... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Betaalbaar