Wedding Eve Planning & Styling

6

Omschrijving van het bedrijf

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Mijn naam is Eveline en ik ben gecertificeerd weddingplanner.

Ik zorg voor originele ideeën, doe aanbevelingen voor top leveranciers en locaties, maak een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek en let er desgewenst op dat jullie budget niet wordt overschreden.

Op jullie bruiloft ben ik uiteraard de hele dag aanwezig om er voor te zorgen dat alles naar jullie wensen en volgens de planning verloopt. Ik ben aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers, regel onverwachte zaken en ben jullie vraagbaak, handtas, tissue supplier en wat al niet meer nodig is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Naast het plannen van jullie bruiloft, kan ik ook ingezet worden als stylist én ceremoniemeester.
Meer weten? Neem dan snel een kijkje op mijn website.


Details

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x5

Reviews (4)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 4 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij bevelen Wedding Eve iedereen aan als je een bruiloft wilt hebben waar je je helemaal geen zorgen hoef te maken! Wij en onze gasten waren superblij met Eveline, ze is namelijk heel kalm en professioneel. Ze geeft je de nodige tips en let op details. Eveline, bedankt!
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij zullen onze trouwdag nooit vergeten, daar heeft Wedding Eve aan bijgedragen! Eveline heeft tot in de details alles geregeld en het decor zag er adembenemend uit! We hadden Eveline ook geboekt als ceremoniemeester en was erg professioneel. Daardoor konden wij als bruidskoppel optimaal genieten met onze gasten en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. De sfeer was heerlijk! Graag willen we Eveline bedanken voor alle goede zorgen en voor het eindresultaat! Wat een lieve en professionele vrouw is Eveline!
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Nadat de de datum voor onze dag ws geprikt (6 mei 2017) zijn we begonnen met plannen. We kwamen terecht bij Eveline Brand van Wedding Eve en hebben het hele pakket aangeschaft bij haar. Wat was dat een goede beslissing! Alles was tot in de details geregeld en we willen graag Eveline en haar collega Ellen bedanken voor alles!! Ik ben zelf heer georganiseerd en vond het enigszins lastig om iemand anders mijn bruiloft te laten regelen, maar wat zijn wij blij dat we Eveline hebben gevonden! Eveline heeft contact met heel veel geweldige leverancier en we hebben dan ook een paar van die leveranciers geboekt. Eveline, nogmaals bedankt en we missen je nu al! Ik beveel iedereen Wedding Eve aan als je een perfecte bruiloft wil hebben!!
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Eveline was ceremoniemeester op onze bruiloft op 9 september 2017. Vanaf het begin was Eveline betrokken en gaf ze de nodige tips en werd er gelet op de details. Ook kregen we advies over onze offertes, dit was heel fijn. Eveline was onze rots in de branding, alles leek namelijk een dag van te voren mis te gaan, maar Eveline bleef kalm en heeft ervoor gezorgd dat het opgelost werd. Eveline bleef zelfs rustig toen 5 min van te voren het begon te regenen en alles gewijzigd moest worden. Ze bleef kalm tegenover ons en onze gasten, dit zorgde ervoor dat wij en onze gasten ook kalm bleven. Alles ging uiteindelijk goed! Eveline zorgde ook voor de styling van de ceremonie. Ze was op alles voorbereid. Op een gegeven moment begon het donker te worden en zorgde ze ervoor dat het pad verlicht werd met lichtjes. Het zag er adembenemend uit! Eveline we willen je bedanken voor alles en je hebt ons een onvergetelijke dag bezorgd! Wij raden iedereen Eveline aan als je een onbezorgde dag wilt hebben!
Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Weddingplanner nodig in Zuid-Holland? Dit zijn de besten!
Weddingplanner nodig in Zuid-Holland? Dit zijn de besten!
Wij geven tips voor het perfecte huwelijksaanzoek!
Wij geven tips voor het perfecte huwelijksaanzoek!

Adres van Wedding Eve Planning & Styling in Zuid-Holland:

Dordrecht
  • #BWPN Beroepsorganisatie