C´est la Vie Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

C´est la Vie Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd!!

De eerste stap naar 1 van de mooiste dagen van je leven is gezet. En nu? Je hebt vast al ideeën over de DAG. Maar hoe zorg je nou dat alle dromen waarheid worden en waar begin je? Hoe zorg je dat jouw stijl naar voren komt op deze mooie dag, zodat jullie echt een unieke eigen bruiloft krijgen, die helemaal bij jou past? Én wie zorgt er voor dat de dag gaat lopen zoals jullie hebben bedacht?

Geen zorgen, ik kan jullie helpen als Weddingplanner, Ceremoniemeester of met de styling van jullie bruiloft!

“ A dream you dream alone is only a dream, a dream you dream together, THAT is reality”

Vintage, Ibiza/ bohemien, festival, of een Great Gatsby stijl bruiloft… Welke bruiloft stijl ook bij jou past, C’est la Vie Weddings helpt jullie met het uitwerken van de droombruiloft naar jullie eigen wensen en ideeën. Wil jij een hele eigen bruiloft, waarin jullie stijl op een bijzondere, unieke en vooral met een persoonlijke touch trouwen, wat tot in de puntjes is uitgewerkt? Dan is C’est la Vie Weddings als stylist de juiste keus.

Het plannen doen jullie zelf, maar wie regelt alles op de dag zelf? Familie en vrienden wil je ook laten genieten van deze dag. De Professionele Ceremoniemeester van C’est la Vie Weddings neemt deze taak met liefde op zich.

Wil je eigenlijk gewoon het liefst dat iemand het hele traject jullie terzijde staat en voor en met jullie kijkt naar alle opties en mogelijkheden om zo jullie droom waarheid te laten worden? Kies dan voor de Weddingplanner van C’est la Vie Weddings.

Natuurlijk is elke bruiloft maatwerk en is een combinatie van onze diensten mogelijk.

Wij werken in heel Nederland, maar daarnaast hebben wij diverse geweldige betaalbare locaties op Ibiza en een prachtige, romantische locatie in Frankrijk!!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via bank of contant
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over C´est la Vie Weddings & Events

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
madebyc-fotografie
Door Chantal
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb als fotograaf de eer gehad om met Jolanda te mogen werken tijdens een styled shoot, waar zij de styling voor heeft verzorgd. Ook heeft ze prachtige bloemstukken verzorgd voor de styled shoot. Het was erg fijn om met Jolanda samen te werken. Ze heeft oog voor detail en de styling is helemaal top. Daarnaast is Jolanda een superleuk en enthousiast persoon om mee samen te werken. Absoluut een aanrader!!

Misbruik rapporteren
silverliningnu
Door Loes
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jolanda is een topper, ze luisterd naar je verhaal en weet dit te vertalen naar een prachtig plaatje voor je mooiste dag. Niets is haar te gek of te veel. Denk out of the box. C'est la Vie Weddings is proffessioneel maar blijft ontzettend persoonlijk, dat maakt hun sterk! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3522 HN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact