Theway2yourwedding

Jury ZIWA 2018
14

Omschrijving van het bedrijf

Gefeliciteerd !! Jullie gaan trouwen! Hoe bijzonder is dat. Je zweeft waarschijnlijk nog op een heleboel roze wolkjes….want je bent net ten huwelijk gevraagd of…. je hebt je partner net ten huwelijk gevraagd en met een volmondig “ja” start je nu met de organisatie van jullie bruiloft. Je prikt een datum, je denkt na over een trouwlocatie, het aantal gasten, het budget, een indeling van jullie dag én iemand die jullie daarin professioneel kan ondersteunen.

Jullie hebben theway2yourwedding gevonden en daarmee is een hele goede en grote eerste stap gezet. Het organiseren van een bruiloft is heel veel werk en dat wordt vaak onderschat. Niet alleen kost het heel veel tijd, je moet op een boel momenten en onder tijdsdruk beslissingen nemen over zeer uiteenlopende zaken. Zaken waar je je normaal helemaal niet mee bezighoudt en waar je misschien ook de kennis helemaal niet van hebt. Ik als weddingplanner heb deze wel en dat geeft jullie alleen maar voordelen. Jullie dag wordt door mij met zorg en persoonlijke aandacht een vertaling van jullie wensen. Ieder bruidspaar is uniek en afhankelijk van jullie eigen wensen maak ik dus elk voorstel op maat. Jullie kunnen vervolgens een keuze maken op welke onderdelen jullie mij willen inschakelen. In het voor jullie op maat gemaakte voorstel werk ik met een vast kostenoverzicht. Dit betekent dat je vooraf weet waar je aan toe bent en geen verrassingen achteraf krijgt.

Wil je meer informatie ? Neem contact op en let's meet !

 • theway2yourwedding: ontwerpt, organiseert en coördineert huwelijksfeesten
 • vertaalt jullie wensen en dromen naar een perfect georganiseerde en onbezorgde huwelijksdag
 • schakel je in op elk desgewenst moment in de voorbereidingennaar jullie droomhuwelijk.
 • Levert diensten op maat, want elk huwelijk is uniek!
 • Is Inge de Regt-Janssen, Weddingplanner & Ceremoniemeester.
 • Gevestigd in Tiel, maar werkzaam door het hele land…daar waar het feest is !

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Naar rato tijd en takenpakket
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  afhankelijk van pakket of dienst
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2014

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (4)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 4 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik kan het weddingconsult van Theway2yourwedding aan iedereen adviseren! In de hectische tijd voorafgaand aan je bruiloft komt er al zoveel kijken bij al het regelen en organiseren... dat het gewoonweg heerlijk is als er eens even iemand objectief met je meedenkt en -kijkt. Wij hebben tijdens het consult ontzettend handige tips en adviezen gekregen. Deze kon ik met name goed gebruiken bij het maken van een draaiboek voor onze grote dag. Tot slot helpt Inge van Theway2yourwedding je ook goed bij het op een positieve manier 'loslaten' van alle dingen die 'moeten'... héél fijn, dankjewel!

Misbruik rapporteren
Door famdejong
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na een bezoek aan Mariënwaerdt in 2016 met heel veel inspiratie voor de bruiloft hebben we kennis gemaakt met Inge en theway2yourwedding. Er was direct een klik, en een grote interesse!
Na deze bijeenkomst is Inge bij ons thuis geweest voor een adviesgesprek. Wat fijn als je zelf midden in de voorbereidingen bent met de vele ideeën en inspiraties om een ervaren planner over de vloer te hebben die even objectief naar de situatie kijkt. Want werkelijk waar, als je weet wat er allemaal mogelijk is, zou je alles wel willen doen en voor je het weet heb je 3 dagen nodig om te trouwen... ;)
Buiten een professionele aanpak is de sfeer heel ongedwongen en eigenlijk supergezellig. Het gaat om de persoonlijke tint aan de grote dag en wat bij ons past en niet wat in het algemeen heel leuk is.
De tips and tricks die we hebben meegekregen zijn voor ons heel waardevol geweest. Tenslotte is dit een heel bijzondere dag, die je maar 1x in je leven meemaakt. En ondanks dat we al een goede basis hadden, hebben we zeker de opbouw voor het draaiboek en de checklist heel goed kunnen gebruiken. Ook een stukje tijdsplanning is ontzettend belangrijk. 
Inmiddels zijn we al bijna 5 weken getrouwd en we hebben een herinnering voor het leven...
Mede door theway2yourwedding hebben wij een heerlijke ontspannen dag gehad en onze grote wens dat ook onze gasten het heel relaxed konden doen is helemaal gelukt. Super geslaagd! We zijn niet geleefd die dag. We hebben alles heel bewust meegemaakt en van elk moment hebben we volop genoten. Nog een week in een roes geleefd, fantastisch! Dankjewel Inge voor je scherpe blik en je fijne persoonlijkheid!
Liefs,
Jeroen en Mariska de Jong

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden er al vertrouwen in dat het goed zou komen door het leuke intake gesprek, maar dankzij jou is onze dag tot in de puntjes goed verlopen! Nogmaals, heel erg bedankt Inge. We hebben ook super veel aan je tips gehad vooraf! :) Liefs, Angela en Delano

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden al aardig wat voorbereidingen voor onze bruiloft getroffen.Gaandeweg merkten dat we er minder plezier aan beleefden en er moest toch nog wel wat geregeld worden. Daarnaast waren we ook opzoek naar een ceremoniemeester, want wij vonden het belangrijk dat alle gasten de hele dag konden genieten. 
Ongeveer twee maanden voor de bruiloft hadden wij besloten om de hulp van een weddingplanner in te schakelen. We hadden Inge via Google gevonden en het eerste gesprek stond al snel gepland. Vanaf het begin verliep het contact met Inge al ontzettend fijn. Met haar persoonlijke aanpak had ze al meteen door wat er aan de hand was. Ze zorgde al snel voor overzicht en gaf veel adviezen. De afspraken met Inge waren altijd gezellig en ongedwongen, wat er ook voor zorgden dat de tijd bij elke afspraak voor ons gevoel voorbij vloog. We hadden er weer zin in, zagen weer mogelijkheden en ondertussen konden we de laatste puntjes afvinken. Wij vonden het heel goed dat Inge er ondertussen voor waakte dat wij zelf de keuzes namen. Op deze manier bleef het ‘onze’ bruiloft en bleek het achteraf ook dat de leveranciers goed bij ons pasten.
Een maand voor de bruiloft kregen we helaas te maken met het overlijdenvan een dierbaar persoon. Dit zorgden voor zware emotionele weken, maar het was voor ons een geruststellende gedachte dat we Inge hadden ingeschakeld. Zij bewaakte de planning, zorgde voor het draaiboek en attendeerde ons op haar vriendelijke en overzichtelijke manier op hetgeen wat er nog moest gebeuren. We hebben veel steun aan haar gehad, waar we haar erg dankbaar voor zijn. 
Zelfs op de dag zelf zorg ze ervoor dat je nog wordt verrast! Het cadeautje was heerlijk. Wij als bruidspaar en onze gasten hebben alleen maar kunnen genieten. Dit is tevens een advies voor alle bruidsparen: laat het los en geniet van jullie dag! Samen met Inge kun je dit doen.

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

BEST DAY EVER Events. Foto: Madame Poppy
Onze favoriete weddingplanners uit Gelderland!
De beste weddingplanners uit Nederland geven een gouden tip weg!
De beste weddingplanners uit Nederland geven een gouden tip weg!
Foto: Flexmi Fotografie
De 5 leukste Real Weddings van 2018 op Zankyou!
Foto: Marijke Kunkeler
De vakjury van ZIWA 2018 - maak kennis met deze experts!
Foto: Lia Zaal
De zomerse Real Wedding van Susan en Robbin!
Credits: Esther van Geenen Fotografie
De droombruiloft van Heleen en Merlijn in Toscane
Foto: De Grote Dag
Laat je dromen werkelijkheid worden: 101 tips voor jullie perfecte bruiloft!
Foto: Esther van Geenen fotografie
De nationale ZIWA winnaars van 2018!
Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie
It's the most wonderful time of the year... tijd voor een huwelijksaanzoek?
Orgineel gastenboek voor je bruiloft met onze 10 tips en alternatieven!
Orgineel gastenboek voor je bruiloft met onze 10 tips en alternatieven!

Adres van Theway2yourwedding in Gelderland:

Bulkensteinlaan 23 4003 TM Tiel
 • #Midden