ZIWA
2018
  • Prijsklasse Midden
  • Website

DE ORGANISATIE VAN JULLIE TROUWDAG GEEF JE NIET ZOMAAR UIT HANDEN!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en wat goed dat jullie een weddingplanner overwegen! Zo'n belangrijke dag als een trouwdag geef je niet zomaar uit handen. Weddingplanner Desiré weet dat een klik nodig is voor vertrouwen én ervaring waarop bruidsparen kunnen en durven te bouwen. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring in de trouwbranche en is al meer dan 8 jaar full time weddingplanner in Nederland en buitenland.

VOOR DE PERFECTE TROUWDAG

"Ik ben nog altijd even enthousiast over de wensen van mijn bruidsparen en hun wensen (te overtreffen) voor de perfecte trouwdag staan bij mij voorop. Ik neem mijn vak erg serieus en ik ben mij ook bewust van de verantwoordelijkheden die ik draag. Op persoonlijke voet stap ik in het organisatieproces 

van mijn bruidsparen waarbij ik hun wensen en persoonlijkheden meeneem in het matchen met leveranciers en het bepalen van de gewenste uitstraling van hun trouwdag.”

IK KIES VOOR EEN PERSOONLIJKE AANPAK EN NEEM DAAROM MAAR EEN BEPERKT AANTAL BRUILOFTEN PER JAAR AAN

Door de persoonlijke maar professionele werkwijze kiest Desiré bewust voor een maximaal aantal bruiloften per jaar. Ze wil haar betrokkenheid en haar flexibiliteit behouden voor haar bruidsparen zodat ze haar hoogstaande service kan verlenen die bruidsparen verdienen. Desiré heeft naast het organiseren van bruiloften zich gecertificeerd in het ontwerpen van drukwerk en haar hobby decor & styling uitgebreid naar het professioneel toepassen in haar beroep. Ook hiermee is haar passie voor het organiseren van ‘Tailor Made’ bruiloften en evenementen zichtbaar.

KENNISMAKEN?

Wilt u meer weten wat weddingplanner As You Desire voor jullie kan betekenen? Dat is uiteraard mogelijk! Ze biedt hiervoor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan op haar kantoor in Utrecht. Ze zou vereerd zijn om jullie te ontmoeten en te luisteren naar jullie wensen voor jullie droomdag!

MEER INFORMATIE

p.s. As You Desire zet zich ook in voor o.a. enkel dagcoördinatie, decoratie en styling, adviesgesprekken en meer... Op haar website is nog veel meer informatie te lezen over haar service en tailor made mogelijkheden.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door chrdevisser
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben uitgebreid met As you Desire gewerkt voor onze bruiloft afgelopen juni. Mijn vrouw en ik wonen in Amerika maar zijn in Arnhem getrouwd. Door de grote hoeveelheid internationale gasten die voor meerdere dagen aanwezig waren was er een hoop werkt te verrichten. Uiteraard in de voorbereiding zelf, maar ook gedurende het weekend. Nu zijn we zelf behoorlijke control freaks dus het is belangrijk dat je een klik hebt met de planner en echt op elkaar kan vertrouwen. 

Het uiteindelijke weekend was een groot succes. Desire en haar team hadden oog voor alle details en zijn samen met de overige leveranciers above and beyond gegaan om het een onvergetelijk weekend voor ons en onze gasten te maken. Van een feestelijke casual avond in de binnenstad tot een chique receptie, diner en feest de volgende dag. Alles klopte tot in de details. Er was wat stress voor het vinden van de juiste band voor het feest maar ook daar had Desire snel de oplossing gevonden. Het helpt enorm dat iemand gewoon veel van dit soort events gedaan heeft. Het was uiteraard onze eerste eigen bruiloft en een combinatie van verschillende culturen (Amerikaans, Duits en Nederlands) maakte het niet altijd makkelijk. Maar met Desire hadden we een lokale vertegenwoordiger die alles deed wat nodig was. Het maakte dat, met z'n drieen verdeeld over twee continenten, ons weekend uiteindelijk een groot succes was! En wij zijn het As You Desire-team daar zeer dankbaar voor!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€70,- per uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: