• Prijsklasse Luxueus

GEFELICITEERD met jullie voorgenomen huwelijk en wat goed dat jullie een weddingplanner overwegen!

Het organiseren van een bruiloft is tijdrovender dan gedacht wordt en de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Hiernaast willen jullie natuurlijk van deze bijzondere dag optimaal genieten! Hoe fijn zal het dan zijn dan jullie echt zorgeloos en genietend jullie trouwdag kunnen beleven door het over te laten aan een ervaren weddingplanner die pricies begrijpt en weet wat jullie willen!

Al meer dan 10 jaar vertalen wij de wensen en ideeën van bruidsparen naar hun 'perfecte' bruiloft. Wij zijn erg betrokken, met veel verantwoordelijkheidsgevoel én creatief. Onze persoonlijke weddingplanner service bieden wij volledige op maat en naar behoefte aan. Wij bieden naast een full weddingplanning service ook adviesgesprekken, locatie-scout en dagcoördinatie aan.

P.s. Onze weddingplanner service is uitstekend te combineren met onze weddingstyling en design (van uitnodiging tot een complete trouwhuisstijl). Hiermee is met slechts één contactpersoon zowel de planning als de styling volledig afgestemd wat zowel tijd- als kostenbesparend is.

IK KIES VOOR EEN PERSOONLIJKE AANPAK EN NEEM DAAROM MAAR EEN BEPERKT AANTAL BRUILOFTEN PER JAAR AAN

Door onze persoonlijke maar professionele werkwijze kiezen we bewust voor een maximaal aantal bruiloften per jaar. Hierdoor kunnen we onze betrokkenheid en flexibiliteit behouden voor 'onze' bruidsparen zodat we ook onze hoogstaande service kunnen verlenen die bruidsparen verdienen!

KENNISMAKEN?

Meer weten wat weddingplanner As You Desire voor jullie kan betekenen? Dat is uiteraard mogelijk! Wij bieden  hiervoor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan op ons kantoor in Utrecht. Ik zou vereerd zijn om jullie te mogen ontmoeten en te luisteren naar jullie wensen voor jullie droomdag!

MEER INFORMATIE

Bezoek onze website voor informatie, inspiratie, tips en meer te vinden is!

Bezoeker, laat een review achter over As You Desire en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over As You Desire

4.9 4 reviews
Door Debbie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Desiré

22 maart 2019, daar was onze grote dag waar je iedereen altijd over hoort praten! En ja was was het mooi.

Desiré was vanaf het begin af aan nauw betrokken bij de organisatie van onze bruiloft. Vanaf het eerste moment dat we haar ontmoette bij een open dag zagen we daar een spontane vrouw, die lekker kon kletsen, van uitdagingen hield en vol met ideeën zat.

Niets was teveel voor haar. Onze save the date die we tevens wilde gebruiken als aankondiging van van onze zwangerschap werd gemaakt en de stijl van onze bruiloft werd vast gelegd. Hoewel ze het onwijs druk had hadden wij het gevoel dat ze altijd voor ons klaar stond. Mailde je op zondagmiddag! binnen een paar uur had je een antwoord of een ontwerp terug. Van moodboards tot appjes en mailtjes altijd voorbereid en bereid om te helpen en mee te denken.

Zat je met haar in bespreking en dacht je waarom schrijft ze niks op? Maar een paar uur daarna kreeg je een keurig verslag met alle tips wat we hadden afgesproken.

Wij hadden een eigen ceremoniemeester gevraagd voor onze trouwdag. Normaal zou je denken dat voelt als concurrentie, maar nee hoor Desiré hielp haar vol trots en ondersteunde haar om ons de perfecte bruiloft te geven.

Dankzij haar hebben we met mooie en goede leveranciers gewerkt op de bruiloft, die allemaal hun vak verstonden. Want waar moet je beginnen met zoeken in zo’n veld met allemaal aanbieders.

Desiré, je bent een geweldige vrouw die altijd mee denkt, mee helpt en waarbij niks teveel is. Je werk zie je als een hobby hoewel dat voor jou soms je valkuil was. Als je als bruidspaar aangeeft dat ze een extra uurtje mag doorrekenen qua kosten dan heb je wel een idee hoeveel ze voor ons heeft gedaan zonder dat ze daar heel zakelijk in zat.

Jammer dat met het afsluiten van onze bruiloft het contact minder gaat worden. Maar wat is het fijn geweest om jou te hebben als wedding designer. We zouden je aan iedereen aanbevelen.

Liefs Debbie en Erik

 

Misbruik rapporteren
Door Loes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Desire was de perfecte aanwinst voor onze bruiloft in mei. 10 weken voor De Grote Dag begon onze samenwerking. We hadden zelf al het voorwerk gedaan en konden een extra handje hulp gebruiken. Desire was daar om samen de punten op de i te zetten. Van het uitwerken van de tijdlijn tot het regelen van de bus. Alles deed ze vol enthousiasme, zorg en punctualiteit. Ik had niet verwacht een wedding planner in te huren, maar ben zo blij dat we dit wel hebben gedaan! Dankjewel nogmaals, Desire! 

Misbruik rapporteren
Door Mariska
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Desire van as you desire is een ware vakvrouw. Een lieve, bijzondere, warme en betrokken vrouw! Wat een bijzondere toevoeging in alle voorbereidingen voor je huwelijk. Zij heeft ons met alles geholpen en alles geregeld rondom ons huwelijk afgelopen mei. Ze heeft al onze wensen en dromen meegenomen en overtroffen. Het is echt de meest mooie dag geworden! Ik zou haar absoluut aan iedereen aanbevelen. Ze neemt je zoveel zorgen en geregel uit handen. Ze heeft aan een half woord genoeg en neemt je steeds mee in hoe alles gaat worden. Dat ze veel ervaring heeft blijkt uit alles dat ze doet. Ze is van de details waardoor jullie dag ook echt helemaal van jullie wordt. En dit wordt ook opgemerkt door alle gasten. Voor een fijne, relaxte voorbereiding, een prachtige zorgeloze huwelijksdag en een heerlijke roze wolk erna moet je echt bij as you desire zijn. Jammer dat we dit niet ieder jaar kunnen doen...het was intensief maar oh zo fijn. 

Liefs Ron en Mariska Torrico

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€75,- per uur
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
WEDDINGPLANNER SERVICE Na een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek maken wij een offerte op met daarin opgenomen de besproken en gewenste weddingplanner service, welke (deels) bestaat uit de volgende onderdelen: LOCATIE SCOUT Aandragen van locaties, bezoeken van geselecteerde locaties, overleg en onderhandelen met aangestelde trouwlocatie(s) en overeenkomstreview(s). LEVERANCIERSSELECTIE Aandragen van leveranciers die aansluiten op jullie wensen zoals catering, fotograaf, videograaf, BABS, band/muziek, bruidstaart, bruidsvervoer, bloemist, licht & geluid, styling, verhuur, (kinder)entertainment, oppas, kapper/barber, make-up stylist, trouwkleding, hotel, gastentransport, drukwerk, bedankjes, vuurwerk, beveiliging, valet parking, aanvullend personeel e.d. BUDGET Onderhandelingen en contractenreviews met en van aangestelde leveranciers; Budgetadvisering en beheer. PLANNING Het maken van alle nodige afspraken met leveranciers; uitwerken en bijhouden van een programma in de vorm van een gedetailleerd draaiboek, planning met alle aangestelde leveranciers afstemmen en delen. CONTACTONDERHOUD Op basis van de gewenste frequentie, persoonlijk en betrouwbaar contact met elkaar in fysieke afspraken, telefonische gesprekken en mail; fungeren als contactpersoon tussen bruidspaar en leveranciers. ONDERSTEUNING Aanwezigheid tijdens de (gewenste) afspraken met leveranciers; thema en styling advies; vergunningaanvragen; informatievoorziening, hulp, advies en tips in alles wat komt kijken bij trouwen zoals: melding van voorgenomen huwelijk, etiquette (hoe 'heurt' het eigenlijk), tekstuele stukken van uitnodiging tot huwelijksgelofte, gerelateerde persoonlijke kwesties, etc.. CEREMONIEMEESTERSCHAP (Ceremoniële) Repetitie; aanwezigheid tijdens de gehele trouwdag voor het regisseren van opbouwwerkzaamheden, fungeren als aanspreekpunt voor zowel de gasten als de leveranciers en het coördineren van de geplande activiteiten volgens draaiboek voor een volledige zorgeloze dag! NAZORG Afbouwwerkzaamheden; cadeaus onderbrengen; gehuurde items retourneren: controle op eindafrekening(en) e.d.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Mrs. Lake Weddings Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel
6

De bruiloft van jullie dromen plannen naast alle drukte van het werk- en/of gezinsleven kan behoorlijk stressvol zijn! Geef de touwtjes uit handen en leef zorgeloos toe naar jullie grote dag.  Weddingplanner Mrs. Lake Weddings maakt het trouwproces efficiënt en eenvoudig. Door samen te werken met... Zie +

Vertrouwd met Anne Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Utrecht
Reageert
snel
16

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De verloving is een feit en nu begint de daadwerkelijke voorbereiding. Van het samenstellen van de gastenlijst en het uitzoeken van een locatie tot het ‘say yes to the dress-moment’ en de keuze voor de bruidstaart. Of toch een tikkie anders en liever een kaastaart?... Zie +

Weddingplanners | Almere
Reageert
snel

Een prachtige bruiloft organiseren? Ik neem jullie met liefde alle zorgen uit handen. Dit kan in de vorm van professioneel advies, organisatie en uitvoering. Graag zet ik nog een stap verder voor jullie. Tijdens de trouwdag is mijn aandacht met name op jullie als bruidspaar gericht. Als toegewijde personal... Zie +

Weddingplanners | Amsterdam

Jullie gaan trouwen!  Een dag waarop jullie de liefde vieren. Een dag om van elkaar en jullie genodigden te genieten. Een dag die de nodige strakke planning vereist terwijl er ruimte blijft voor spontaniteit en bijzondere verassingen. Dat is voor mij dé definitie van een fantastische huwelijksdag.  Ik... Zie +

My Forever Wedding's Top
Weddingplanners | Uithoorn
Aanbieding -10% Reageert
snel
2

Onvergetelijke momenten en herinneringen! All-inclusive bruiloft ervaringen plannen wij gezamenlijk met ons team van lokale leveranciers en zorgen wij ervoor, dat jullie bruiloft in het kleinste details wordt verzorgd en ook perfect wordt uitgevoerd. Laat ons jouw ideale bruiloft wensen ontwerpen en... Zie +

Weddingplanners | Diemen
Reageert
snel
4

Wij zijn creatieve weddingdesigners met als missie wereldwijd exclusieve bruiloften creëren die een onvergetelijke herinnering achterlaten.   Wij geloven dat jullie bruiloft uniek en speciaal moet zijn. Met onze weddingplanning en styling helpen wij jullie om de mooiste dag van jullie leven te creëren... Zie +

Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel

Wedding & Event Planning Unlimited is gespecialiseerd in Full-serviceplanning en ontwerp voor bruiloften en evenementen van alle soorten. Zie +

Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel
8

Art2Arrange Weddings is gespecialiseerd in Trouwen in het Buitenland en Weddings in Nederland. Kies voor een wedding consult, locatie selectie, professioneel ceremoniemeesterschap of de volledige organisatie van jullie bruiloft. Ja! Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Art2Arrange verzorgt... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden
  • Luxueus