13

Omschrijving

DE ORGANISATIE VAN JULLIE TROUWDAG GEEF JE NIET ZOMAAR UIT HANDEN!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en wat goed dat jullie een weddingplanner overwegen! Zo'n belangrijke dag als een trouwdag geef je niet zomaar uit handen. Weddingplanner Desiré weet dat een klik nodig is voor vertrouwen én ervaring waarop bruidsparen kunnen en durven te bouwen. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring in de trouwbranche en is al meer dan 8 jaar full time weddingplanner in Nederland en buitenland.

VOOR DE PERFECTE TROUWDAG

"Ik ben nog altijd even enthousiast over de wensen van mijn bruidsparen en hun wensen (te overtreffen) voor de perfecte trouwdag staan bij mij voorop. Ik neem mijn vak erg serieus en ik ben mij ook bewust van de verantwoordelijkheden die ik draag. Op persoonlijke voet stap ik in het organisatieproces 

van mijn bruidsparen waarbij ik hun wensen en persoonlijkheden meeneem in het matchen met leveranciers en het bepalen van de gewenste uitstraling van hun trouwdag.”

IK KIES VOOR EEN PERSOONLIJKE AANPAK EN NEEM DAAROM MAAR EEN BEPERKT AANTAL BRUILOFTEN PER JAAR AAN

Door de persoonlijke maar professionele werkwijze kiest Desiré bewust voor een maximaal aantal bruiloften per jaar. Ze wil haar betrokkenheid en haar flexibiliteit behouden voor haar bruidsparen zodat ze haar hoogstaande service kan verlenen die bruidsparen verdienen. Desiré heeft naast het organiseren van bruiloften zich gecertificeerd in het ontwerpen van drukwerk en haar hobby decor & styling uitgebreid naar het professioneel toepassen in haar beroep. Ook hiermee is haar passie voor het organiseren van ‘Tailor Made’ bruiloften en evenementen zichtbaar.

KENNISMAKEN?

Wilt u meer weten wat weddingplanner As You Desire voor jullie kan betekenen? Dat is uiteraard mogelijk! Ze biedt hiervoor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan op haar kantoor in Utrecht. Ze zou vereerd zijn om jullie te ontmoeten en te luisteren naar jullie wensen voor jullie droomdag!

MEER INFORMATIE

p.s. As You Desire zet zich ook in voor o.a. enkel dagcoördinatie, decoratie en styling, adviesgesprekken en meer... Op haar website is nog veel meer informatie te lezen over haar service en tailor made mogelijkheden.

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  circa €55,- per uur
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2008

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

ELSKER LIVET. Foto: Creatieve Fotomissies
De beste weddingplanners voor jouw bruiloft in Utrecht!
De Real Wedding van Dennis en Melanie in Finley het Witte Huis
De Real Wedding van Dennis en Melanie in Finley het Witte Huis
Hoe organiseer je een intieme bruiloft? Wij geven tips!
Hoe organiseer je een intieme bruiloft? Wij geven tips!

Adres van As You Desire in Utrecht:

Krugerstraat 43 Utrecht +31 654931592