20

Omschrijving van het bedrijf

Ciao Sposi!!... Jullie hebben plannen om op het zonnige Sicilië te trouwen?? Wat een geweldige keuze!! 

Toen mijn Siciliaanse geliefde, Giuseppe, mij de eerste keer meenam naar zijn geboorteplaats Siracusa was ik meteen verkocht. Vol trots reden we langs schilderachtige dorpjes en de mooiste baaitjes. Wow..wat zat ik te genieten van alles!!

 

Sicilië is een droombestemming om elkaar het Si-woord te geven!!

 

Door de vele familiebezoekjes weet ik niet alleen de weg op het eiland maar ken ik ook de Siciliaanse cultuur en mentaliteit. Om jullie dag tot een droombruiloft te kunnen maken, heb ik een groot netwerk opgebouwd van gekwalificeerde kapsters, bloemisten, fotografen, musici, autoverhuurbedrijf, tolken etc. 

Mijn missie is...voor ieder een passend budget!!

Hoe ziet jullie droomlocatie eruit??...een agriturismo tussen de wijnranken, een luxe B&B in een schilderachtig dorpje, een knus hotel met zwembad en een bloemrijke tuin of een luxe resort aan het strand? 

Ik ben zeer benieuwd naar jullie wensen en ideeën en hoop dat wij mét elkaar naar jullie mooiste dag kunnen toewerken.  

Saluti di Jeannette 

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Gedeeltelijk bij aanvang overeenkomst en gedeeltelijk twee maanden voor aanvang bruiloft.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  Betaalbaar; voor elk bruidspaar een passend budget
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Wanneer jullie als bruidspaar door de smalle steegjes op Sicilië lopen, zal de bevolking jullie klappend feliciteren.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (7)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 7 reviews
Door rhebers
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jeannette is zeer professioneel met heel veel passie voor Sicilie en dat zie je heel goed terug! Tijdens onze speurtocht naar een weddingplanner bleven we direct hangen bij Si weddings, na onze eerste gesprek met jeannette wisten we het zeker: dit word een onvergetelijke bruiloft! En dat was het zeker, meer dan wij hadden gehoopt. Tijdens de voorbereidingen en gesprekken vroegen wij ons echt af of Jeannette helderziend is aangezien ze exact het beeld had wat wij in ons plaatje hadden voor de grote dag! Perfect! Alle wensen zijn ingevuld en alles ruim binnen ons budget, super bedankt voor het waarmaken van onze droom!

Misbruik rapporteren
Door info5350
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Jeannette is een professionele enthousiaste collega waar ik heel fijn mee samenwerk.

Met haar voorliefde voor Sicilie kan ze bruidsparen als geen ander begeleiden naar hun mooiste dag op dit prachtige eiland! Zij weet alle pareltjes te vinden hier! 

Ik zou elk bruidspaar Si Weddings aanbevelen. Jeannette is vakkundig, communicatief sterk, denkt met je mee en je kunt ook nog eens heerlijk met haar lachen. Dat maakt een samenwerking ook TOP! Just say SI!!

Misbruik rapporteren
Door petra&theo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jeanette, je bent een echte perfectionist en alles wat je doet doe je met zoveel passie en liefde. We konden niets te veel vragen en alles werd tot in de puntjes verzorgd. Fijn dat we jou de touwtjes in handen konden geven, zonder een moment stress te hebben. Bedankt!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kozen voor Jeanette van SI Weddings voor onze bruiloft op Sicilië en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Ze dacht goed met ons mee en kwam met de beste ideeën. Het is heel handig dat zij de beste locaties en plekken op Sicilië kent, waardoor ze de beste trouwlocatie en een fantastisch hotel konden regelen. Zij heeft alles goed voorbereid en contact gezocht met verschillende mensen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Het was voor haar zeker een uitdaging, maar ze heeft ons van begin tot eind ontzettend goed geholpen met alles wat er moest gebeuren. Tijdens de dag zelf was ze ook fantastisch in haar ondersteuning en regelde alles perfect van de planning aan de hand van het door haar opgestelde draaiboek. Iedereen kon bij haar terecht voor eventuele vragen. Wij werden ontzorgt en konden zonder stress genieten van een fantastische dag. Het geld was ze wat ons betreft dan ook zeker waard! Ze is een super leuke vrouw om mee samen te werken en we hadden een goede klik met haar. Heel belangrijk!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na het eerste gesprek met Jeanette voelden wij ons meteen goed en het werd alleen maar beter. Ze heeft ons een onvergetelijke dag vezorgd waarbij ze alles tot in de puntjes verzorgd heeft. We zijn blij dat wij ons vertrouwen in haar handen hebben gelegd, want wat een succes! Het was een fantastische dag met alleen maar fantastische mensen. Bedankt, Jeanette!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Lott´s Fotografie
Een heerlijke Italiaanse real wedding op Sicilië!
Voordelen van een bruiloft in het buitenland!
Voordelen van een bruiloft in het buitenland!

Adres van Si Weddings in Zuid-Holland:

Ebstroom 70, 3224 CE Hellevoetsluis, Netherlands 3224 CE Hellevoetsluis
 • #Betaalbaar
 • #Exclusiviteit met leveranciers