Lots Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Lots Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 50 €

Allereerst, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Als event- en weddingplanner creëert Lot's een totaalbeleving, waarbij niet alleen het event of de bruiloft zelf centraal staat, maar ook alles daaromheen. Lot’s maakt van jullie bruiloft een ware belevenis!

Het begint allemaal met jullie verhaal. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen, wat kenmerkt jullie als stel en waar houden jullie van? Lot's vertaalt jullie verhaal en wensen naar een persoonlijke bruiloft die bij jullie past. Houden jullie allebei van een intieme, romantische sfeer en willen jullie bijvoorbeeld trouwen in een boomgaard of een klein kerkje? Of mag het jullie niet gek genoeg zijn en moet de locatie vooral geschikt zijn voor een groot, spetterend feest met veel gasten? Vinden jullie het leuk om persoonlijke elementen terug te laten komen op jullie dag? Willen jullie dat jullie bruiloft écht gaat leven? Lot's Weddings & Events kan hierover adviseren en meedenken.

Kijk voor meer informatie en sfeerimpressies op mijn website:
http://lotsweddingsenevents.nl/ 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
50 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op rekening
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Lots Weddings & Events

4.4
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
naomimeesters
Door Naomi
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zelf ben ik normaal gesproken niet zo goed in dingen uit handen geven, ik wil graag dat alles precies geregeld is zoals ik dat zelf wil (ben iets perfectionistisch ;) ). Maar bij Lots is dat helemaal geen probleem! Als zij ergens de organisatie van op zich neemt, weet ik dat het perfect tot in de puntjes geregeld is en (misschien nog wel belangrijker) er tot in de details rekening gehouden wordt met mijn persoonlijke wensen. Gedeeltelijk door wat je aan haar vertelt, maar ook omdat ze goed aanvoelt wat voor jou belangrijk is. En dat geruste, vertrouwde gevoel én haar prettige manier om overal actief in mee te denken is erg fijn als je dingen uit handen wilt geven.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4661 SE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact