Ja wij willen trouwen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Ja wij willen trouwen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 45 €

Ja, wij willen trouwen! Dan ben je bij Chantal van Ja wij willen trouwen zeker aan het juiste adres. Zij helpt jullie bij het plannen en organiseren van jullie mooiste dag. Jullie ontvangen een plan op maat op basis van jullie bruiloft wensen. Of jullie het nu groots aan willen pakken of juist klein, of jullie veel te besteden hebben of weinig... Met alles wordt rekening gehouden.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
45 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voordat ik voor jullie als bruidspaar aan de slag ga, breng ik 40% in rekening, halverwege de voorbereidingen 20% en uiterlijk 14 dagen voor de bruiloft wordt de resterende 40% in rekening gebracht. Facturen dienen binnen 14 dagen te worden voldaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Ja wij willen trouwen

4.2
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(1)
(1)
jannelijn1996
Door Jannelijn
4
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zeer aardige vrouw. Die ons heel goed heeft begeleid met onze bruiloft . Dacht goed mee met wat er allemaal bij elkaar paste qua styling en ging in op onze wensen mede dankzij haar hebben we onbezorgd kunnen genieten.

Misbruik rapporteren
gijsbert.vanvulpen
Door Gijsbert van Vulpen
4.6666666666667
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Betrokken, creatieve Chantal. Veel aandacht voor detail. Wensen en gevoelens van het bruidspaar staat centraal in alles wat ze doet. Ze heeft een goede visie van de wensen, ideeën maar ook behoeften van het paar en zorgt voor een persoonlijk, direct en warm gevoel vanaf het eerste contact tot de dag zelf.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4708 NG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact