• Prijs vanaf: 55 €

Seline van ShiningMoon_Weddings helpt jullie met het realiseren van jullie droombruiloft! Er wordt aan alles gedacht en jullie kunnen zorgeloos genieten van jullie grote dag!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Seline van ShiningMoon_Weddings.

Internationaal gediplomeerde wedding planner. 
Docent weddingplanner in avondonderwijs (BE)

Wij bieden zowel het plannen als coördineren van uw feesten aan. Als ook adviesgesprekken en consultancy. Met gemengde roots helpen wij ook graag met het combineren van culturen, gebruiken en tradities.

Steeds vaker krijgen wij de vraag waar moeten we beginnen of zijn we niks over het hoofd gezien. Er komt veel bij kijken, een trouwfeest  organiseren. Ook de meningen van familieleden en vrienden kunnen voor twijfel zorgen. Zijn jullie opzoek naar een professioneel duwtje in de rug? 
Van advies tot het opmaken van jullie draaiboek. Zonder de ervaring uit jullie handen te nemen, werken wij steeds op maat van jullie perfecte dag.

Afkomstig uit Meise, toch internationaal actief. Heeft u altijd al gedroomd van een (trouw)feest in Disneyland Parijs, op het altijd zonnige Tenerife of op een yacht in Turkije? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nog vragen of een afspraak? Contacteer ons dan via mail en/of WhatsApp

Bezoeker, laat een review achter over ShiningMoon_Wedding en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over ShiningMoon_Wedding

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wordt besproken bij opmaken van de offerte Overschrijving of cash
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
Vanaf €55

Adres

Stad: 4645 GL
Stad: 4645