Claudia Oele Weddings and Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Claudia Oele Weddings and Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hele hoop kijken. Maar wat doe ik nou eigenlijk allemaal en wat kunnen jullie van mij verwachten.

Ik ben iemand die echt alles regelt wat betreft jullie trouwdag, denk hierbij aan het contact houden met de leveranciers of alle afspraken inplannen. Ik geef adviezen en help jullie mee met al de voorbereidingen en niet te vergeten, de nazorg. Daarnaast zorg ik ervoor dat er geen details over het hoofd worden gezien. Zo kan er zorgeloos, zonder stress naar de bruiloft toegeleefd worden en deze grote dag worden beleefd!

Daarnaast kan ik specifieke aspecten regelen waar jullie misschien niet gelijk aan zullen denken. Ik heb een uitgebreid netwerk aan leveranciers, maar het liefst werk ik met een vaste groep, zodat wij goed op elkaar zijn ingespeeld.

De meest voorkomende redenen waarom bruidsparen tegenwoordig een weddingplanner inhuren:
- Wanneer het bruidspaar een krap budget heeft. Een weddingplanner kan het budget bewaken en binnen het vastgestelde budget de beste opties aanbieden.

- Wanneer de bruid en de bruidegom beide fulltime werken en er dus geen tijd is om een hele bruiloft in elkaar te zetten.

- Wanneer bruidsparen de mogelijkheden op het gebied van trouwen willen inzien. Meestal is het een onbekend en nieuw gebied en een weddingplanner kan met een creatieve kijk op dingen komen.


Liever zelf alles plannen? Dat kan natuurlijk heel goed. Het kan wel zo zijn dat jullie niet zo goed weten waar jullie moeten beginnen? Dan is misschien een wedding consult ideaal. Jullie kunnen tijdens dit maximaal drie uur durend gesprek alles vragen over jullie bruiloft. Zo kan er bijvoorbeeld samen gekeken worden naar de perfecte trouwlocatie, een uniek thema, kan ik advies geven over diverse aspecten van jullie bruiloft of misschien wel een tijdschema opstellen. Na het consult ontvangen jullie een uitgebreid verslag met de uitwerking van hetgeen wat besproken is. Ook ontvangen jullie hierbij een uitgebreide checklist, zodat het plannen van de bruiloft net wat makkelijker wordt gemaakt.

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Claudia Oele Weddings and Events

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
LenM
Door L
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mocht je een weddingplanner te duur vinden dan kan je ook een wedding consult doen! Super fijn, want ze helpt je dan goed op weg en komt met leuke ideeën Ze is heel betrokken en je merkt dat ze het heel leuk vind om te doen! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4382 NW

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact