9

Omschrijving van het bedrijf

Weddingplanner
Jullie gaan trouwen.. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Zijn er al ideeën? Of hebben jullie geen idee waar te beginnen? Als weddingplanner help ik jullie graag bij de realisatie van deze mooie dag. Aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt er gekeken naar jullie wensen en ideeën en welke rol ik kan spelen. Tijdens onze eerste ontmoeting bespreken we de standaard pakketten die ik aan kan bieden, daarnaast is er natuurlijk ook een mogelijkheid voor een pakket op maat. Ik werk met een uitgebreid netwerk aan bedrijven en leveranciers om jullie dag onvergetelijk te maken.

Wedding Consult
Naast het werk als weddingplanner, ceremoniemeester en bruiloft coach kunt u bij mij ook terecht voor een wedding consult. Wilt u de organisatie zelf in handen hebben, dan is een wedding consult aan te raden. Tijdens dit consult adviseer ik hoe jullie de organisatie van jullie bruiloft aan kunnen pakken.

Just a Perfect Day
Cloé Weddings streeft naar het best mogelijke en zorgt voor de mooiste bruiloft binnen ieders budget. Aan de hand van het gekozen pakket in combinatie met jullie budget wordt een percentage voor mijn werk berekend.

Bent u opzoek naar een betaalbare weddingplanner met een passie voor haar vak? Dan bent u bij Cloé Weddings aan het juiste adres! Voor vragen of informatie sta ik u graag te woord. 

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 reviews

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Deze weddingplanners zijn de beste van het zuiden van Nederland!
Deze weddingplanners zijn de beste van het zuiden van Nederland!

Adres van Cloé Weddings in Zeeland:

Edisonweg 8a 4382 NW Vlissingen +31 657101297
 • #Betaalbaar