MetSUUS

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

MetSUUS

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 35 €

Trouwen met SUUS?

Nee niet met mij, maar met jouw aanstaande natuurlijk!

Ik help jullie graag met het creëren van een goed geregelde, gezellige en bijzondere bruiloft in Zeeland. Willen jullie trouwen op het strand, een sprookjesachtige bruiloft op een landgoed of een tuinfeest met alles er op en er aan; Zeeland biedt het allemaal. Als weddingplanner en ceremoniemeester, woonachting in Zeeland, realiseer ik jullie wensen.

Weddingplanner

Jullie dromen én fantaseren vast al een lange tijd over de dag van jullie leven. De dag waarin jullie in de schijnwerpers staan en alles naar jullie wensen georganiseerd is. Van de taart tot de fotograaf, van de uitnodiging tot de locatie en van de decoratie tot menukaarten.

Als weddingplanner help ik jullie bij het kiezen van de beste leveranciers, geef slimme tips en maak een uitgebreid draaiboek voor jullie droomdag. Ook neem ik de gehele inrichting en styling van de locatie(s) op mij. Tijdens het huwelijk en het diner en/of feest dat volgt, sta ik ook 100% voor jullie klaar! Ik hou alle details voor jullie in de gaten en jullie kunnen heel de planning aan mij overlaten.

Ceremoniemeester

Hebben jullie vooraf alles zelf geregeld en willen jullie dat al jullie dierbaren jullie dag optimaal mee kunnen maken? Dan is het inhuren van mij als professionele ceremoniemeester een hele goede optie. Jullie zorgen zelf voor de organisatie en styling van jullie bruiloft en ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hierdoor kunnen jullie en al jullie genodigden optimaal van de dag genieten! Het is jullie de keuze of ik de gehele dag of maar één dagdeel beschikbaar moet zijn! Alles hangt af van jullie wensen.

Voordat wij samen gaan werken maak ik graag eerst kennis met jullie (geheel vrijblijvend), samen ontdekken we jullie wensen en dromen en of het tussen ons klikt!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
35 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op factuur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over MetSUUS

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
sjakobsen
Door Sophie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Suus heeft ontzettend goede, handige en creatieve tips gegeven voorafgaand aan onze bruiloft! 

Tijdens de bruiloft hebben wij zorgeloos kunnen genieten van de gehele dag! Suus was attend, stelde onze gasten op hun gemak, zorgde dat alles piekfijn klaar stond en wist op een professionele manier een aantal dingen snel op te lossen! 

Wij kunnen Suus iedereen aanbevelen en het is erg waardevol voor de gehele dag! 

Misbruik rapporteren
martijnlotte
Door Martijn en
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze trouwdag was een groot succes mede dankzij Suus! Van het begin tot het eind heeft Suus ons geholpen. van het plannen tot de uitvoering, Suus heeft over alles goed nagedacht en deelde zelfs hele goeie tips! Het liefst zouden we meer dan 5 sterren willen geven aan Suus, maar helaas kan dat niet. Onze trouwdag was nooit zo een succes geweest zonder Suus. Suus was onze ceremoniemeester tijdens de receptie, diner en ons trouwfeest. Suus regelde alles en zorgde ervoor dat alles perfect was. Voor onze bruiloft hebben we samen met Suus een draaiboek gemaakt, zodat iedereen wist wat er zou gebeuren en wanneer op de dag zelf. Dit was ideaal voor ons en voor Suus. In dit draaiboek stonden praktische dingen, zoals wat Suus zou doen die dag. Op de dag zelf hebben wij ultiem genoten en hoefden we ons nergens zorgen over te maken! Suus had alles onder controle. Onze gasten genoten ook optimaal. Dit vonden we heel belangrijk, daarom hebben we ook gekozen voor een externe weddingplanner/ceremoniemeester. Suus is een geweldige vrouw die verstand heeft van haar vak en oog heeft voor detail. Dit zag je ook terug op onze bruiloft! Daarnaast heeft ze ervaring als eventplanner wat ons ook enorm heeft geholpen tijden het process van het organiseren van de bruiloft! Wij raden Suus aan iedereen aan, zij zorgt ervoor dat je geniet van je bruiloft en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, bedankt!

Misbruik rapporteren
jelmerhanna
Door Jelmer en
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Suus was de ceremoniemeester van onze bruiloft eind augustus. Vanaf het eerste gesprek hadden we direct een fijn gevoel bij haar. Ze begreep dat we een informele sfeer zochten voor ons feest en kwam zelf met leuke en interessante suggesties om daarbij te helpen. Ze stelde praktische vragen bij onze (soms wat té ambitieuze) ideeën en zo kwamen we met zijn drieën tot een heel mooi plan voor de bruiloft.  De communicatie verliep daarna vooral via e-mail, waarbij Suus alle ontwikkelingen steeds puntsgewijs voor ons op een rij zette. Suus heeft een groot netwerk en iedere keer als we iets nodig hadden, kende zij wel iemand die daarvoor kon zorgen. We wilden een heel persoonlijk feest geven op basis van zelfvoorziening. Suus kon goed inschatten welke activiteiten we zelf met onze vrienden konden voorbereiden en voor welke activiteiten extra hulp nodig was. Op de dag zelf hadden we alle vertrouwen in Suus en zijn we alleen maar met elkaar en onze gasten bezig geweest. Er waren veel gasten die verschillende talen spraken en ons hielpen in de keuken en bij de op- en afbouw. Suus wist op een ontspannen en efficiente manier alles te regelen en was de perfecte persoon om onze ideeën uit te voeren. We hadden nooit zo'n ontspannen dag gehad zonder de hulp van Suus. Het was precies wat we wilden! We hadden enorm veel gepland (brunch, ceremonie, strandwandeling, band, diner, feest) en dankzij Suus verliep alles vlekkeloos. Ze wist ons zelfs meerdere malen te verrassen! Alle gasten waren ook zeer over haar te spreken. Een hele bijzondere en fijne balans tussen professionaliteit en gezelligheid. Suus, bij dezen nogmaals dank voor je creatieve oplossingen, je heldere communicatie en persoonlijke betrokkenheid. Het was een onvergetelijke dag. Zonder jou was het niet zo bijzonder geweest. Voor ons hele leven een magische herinnering.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4354

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact