• Prijsklasse Betaalbaar

Trouwen met SUUS?

Nee niet met mij, maar met jouw aanstaande natuurlijk!

Ik help jullie graag met het creëren van een goed geregelde, gezellige en bijzondere bruiloft in Zeeland. Willen jullie trouwen op het strand, een sprookjesachtige bruiloft op een landgoed of een tuinfeest met alles er op en er aan; Zeeland biedt het allemaal. Als weddingplanner en ceremoniemeester, woonachting in Zeeland, realiseer ik jullie wensen.

Weddingplanner

Jullie dromen én fantaseren vast al een lange tijd over de dag van jullie leven. De dag waarin jullie in de schijnwerpers staan en alles naar jullie wensen georganiseerd is. Van de taart tot de fotograaf, van de uitnodiging tot de locatie en van de decoratie tot menukaarten.

Als weddingplanner help ik jullie bij het kiezen van de beste leveranciers, geef slimme tips en maak een uitgebreid draaiboek voor jullie droomdag. Ook neem ik de gehele inrichting en styling van de locatie(s) op mij. Tijdens het huwelijk en het diner en/of feest dat volgt, sta ik ook 100% voor jullie klaar! Ik hou alle details voor jullie in de gaten en jullie kunnen heel de planning aan mij overlaten.

Ceremoniemeester

Hebben jullie vooraf alles zelf geregeld en willen jullie dat al jullie dierbaren jullie dag optimaal mee kunnen maken? Dan is het inhuren van mij als professionele ceremoniemeester een hele goede optie. Jullie zorgen zelf voor de organisatie en styling van jullie bruiloft en ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hierdoor kunnen jullie en al jullie genodigden optimaal van de dag genieten! Het is jullie de keuze of ik de gehele dag of maar één dagdeel beschikbaar moet zijn! Alles hangt af van jullie wensen.

Voordat wij samen gaan werken maak ik graag eerst kennis met jullie (geheel vrijblijvend), samen ontdekken we jullie wensen en dromen en of het tussen ons klikt!

Bezoeker, laat een review achter over metSUUS en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over metSUUS

4.9 3 reviews
Door Sophie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Suus heeft ontzettend goede, handige en creatieve tips gegeven voorafgaand aan onze bruiloft! 

Tijdens de bruiloft hebben wij zorgeloos kunnen genieten van de gehele dag! Suus was attend, stelde onze gasten op hun gemak, zorgde dat alles piekfijn klaar stond en wist op een professionele manier een aantal dingen snel op te lossen! 

Wij kunnen Suus iedereen aanbevelen en het is erg waardevol voor de gehele dag! 

Misbruik rapporteren
Door Martijn en
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze trouwdag was een groot succes mede dankzij Suus! Van het begin tot het eind heeft Suus ons geholpen. van het plannen tot de uitvoering, Suus heeft over alles goed nagedacht en deelde zelfs hele goeie tips! Het liefst zouden we meer dan 5 sterren willen geven aan Suus, maar helaas kan dat niet. Onze trouwdag was nooit zo een succes geweest zonder Suus. Suus was onze ceremoniemeester tijdens de receptie, diner en ons trouwfeest. Suus regelde alles en zorgde ervoor dat alles perfect was. Voor onze bruiloft hebben we samen met Suus een draaiboek gemaakt, zodat iedereen wist wat er zou gebeuren en wanneer op de dag zelf. Dit was ideaal voor ons en voor Suus. In dit draaiboek stonden praktische dingen, zoals wat Suus zou doen die dag. Op de dag zelf hebben wij ultiem genoten en hoefden we ons nergens zorgen over te maken! Suus had alles onder controle. Onze gasten genoten ook optimaal. Dit vonden we heel belangrijk, daarom hebben we ook gekozen voor een externe weddingplanner/ceremoniemeester. Suus is een geweldige vrouw die verstand heeft van haar vak en oog heeft voor detail. Dit zag je ook terug op onze bruiloft! Daarnaast heeft ze ervaring als eventplanner wat ons ook enorm heeft geholpen tijden het process van het organiseren van de bruiloft! Wij raden Suus aan iedereen aan, zij zorgt ervoor dat je geniet van je bruiloft en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, bedankt!

Misbruik rapporteren
Door Jelmer en
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Suus was de ceremoniemeester van onze bruiloft eind augustus. Vanaf het eerste gesprek hadden we direct een fijn gevoel bij haar. Ze begreep dat we een informele sfeer zochten voor ons feest en kwam zelf met leuke en interessante suggesties om daarbij te helpen. Ze stelde praktische vragen bij onze (soms wat té ambitieuze) ideeën en zo kwamen we met zijn drieën tot een heel mooi plan voor de bruiloft. 

De communicatie verliep daarna vooral via e-mail, waarbij Suus alle ontwikkelingen steeds puntsgewijs voor ons op een rij zette. Suus heeft een groot netwerk en iedere keer als we iets nodig hadden, kende zij wel iemand die daarvoor kon zorgen. We wilden een heel persoonlijk feest geven op basis van zelfvoorziening. Suus kon goed inschatten welke activiteiten we zelf met onze vrienden konden voorbereiden en voor welke activiteiten extra hulp nodig was.

Op de dag zelf hadden we alle vertrouwen in Suus en zijn we alleen maar met elkaar en onze gasten bezig geweest. Er waren veel gasten die verschillende talen spraken en ons hielpen in de keuken en bij de op- en afbouw. Suus wist op een ontspannen en efficiente manier alles te regelen en was de perfecte persoon om onze ideeën uit te voeren. We hadden nooit zo'n ontspannen dag gehad zonder de hulp van Suus. Het was precies wat we wilden! We hadden enorm veel gepland (brunch, ceremonie, strandwandeling, band, diner, feest) en dankzij Suus verliep alles vlekkeloos. Ze wist ons zelfs meerdere malen te verrassen! Alle gasten waren ook zeer over haar te spreken. Een hele bijzondere en fijne balans tussen professionaliteit en gezelligheid.

Suus, bij dezen nogmaals dank voor je creatieve oplossingen, je heldere communicatie en persoonlijke betrokkenheid. Het was een onvergetelijke dag. Zonder jou was het niet zo bijzonder geweest. Voor ons hele leven een magische herinnering.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op factuur
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
35 per uur
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Zeeuwse accenten met veel creativiteit en originaliteit!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 4354

Vergelijkbare leveranciers

Weddingplanners | Vlissingen
Reageert
snel
1

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hele hoop kijken. Maar wat doe ik nou eigenlijk allemaal en wat kunnen jullie van mij verwachten. Ik ben iemand die echt alles regelt wat betreft jullie trouwdag, denk hierbij aan het contact houden met de leveranciers of alle afspraken inplannen. Ik... Zie +

Weddingplanners | Dirksland
Reageert
snel

Gefeliciteerd! Jullie hebben trouwplannen! Daar is al heel wat aan vooraf gegaan. Je hebt elkaar ontmoet, leren kennen en je bent misschien al ten huwelijk gevraagd! Dat is natuurlijk allemaal al hartstikke romantisch, spannend en ook een beetje emotioneel, om nog maar te zwijgen over jullie... Zie +

Weddingplanners | Hellevoetsluis
Reageert
snel
9

Ciao Sposi!!... Jullie hebben plannen om op het zonnige Sicilië te trouwen?? Wat een geweldige keuze!!  Toen mijn Siciliaanse geliefde, Giuseppe, mij de eerste keer meenam naar zijn geboorteplaats Siracusa was ik meteen verkocht. Vol trots reden we langs schilderachtige dorpjes en de mooiste baaitjes.... Zie +

Weddingplanners | Halsteren
Reageert
snel
1

Allereerst, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Als event- en weddingplanner creëert Lot's een totaalbeleving, waarbij niet alleen het event of de bruiloft zelf centraal staat, maar ook alles daaromheen. Lot’s maakt van jullie bruiloft een ware belevenis! Het begint allemaal met jullie... Zie +

Weddingplanners | Naaldwijk
Reageert
snel

Jullie liefde vieren! Dat is waar het om gaat tijdens jullie droombruiloft. Of dit nou in een kleine intieme setting is of volledig uitgepakt op verschillende locaties, ik help graag om jullie te laten stralen op jullie trouwdag! Wat mag ik voor jullie betekenen? Jullie wensen zijn uniek en daarom... Zie +

Weddingplanners | Goes
5

Hebben jullie trouwplannen in de provincie Zeeland? Dromen jullie van een bruiloft met unieke details en een persoonlijke styling? Zijn jullie wensen belangrijker dan tradities? En staat de liefde vieren tijdens jullie bruiloft centraal? BRUIST staat voor jullie klaar!:) BRUIST als weddingplanner? Geheel... Zie +

Weddingplanners | Den Haag
Reageert
snel

Planyourownwedding.org Dé online video cursus om zelf je bruiloft te plannen       Na jarelang bruiloften voor stellen te hebben gepland heb ik een video tutorial cursus opgesteld om mijn jarenlange ervaring aan bruidsparen door te geven die liever zelf de touwtjes in handen willen hebben. In... Zie +

Weddingplanners | Barendrecht
Reageert
snel

Wedding & Planning zorgt samen met jullie voor een feest waarop verbinding en samenzijn centraal staan. Wij houden ervan niet alleen de gasten, maar ook jullie te verrassen en we komen met ideeën die alle verwachtingen overtreffen. Natuurlijk zorgen we dat aan alles is gedacht zodat jullie kunnen... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Betaalbaar