15
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
Bruiloft 26 augustus
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16

Omschrijving

Trouwen met SUUS?

Nee niet met mij, maar met jouw aanstaande natuurlijk!

Ik help jullie graag met het creëren van een goed geregelde, gezellige en bijzondere bruiloft in Zeeland. Willen jullie trouwen op het strand, een sprookjesachtige bruiloft op een landgoed of een tuinfeest met alles er op en er aan; Zeeland biedt het allemaal. Als weddingplanner en ceremoniemeester, woonachting in Zeeland, realiseer ik jullie wensen.

Weddingplanner

Jullie dromen én fantaseren vast al een lange tijd over de dag van jullie leven. De dag waarin jullie in de schijnwerpers staan en alles naar jullie wensen georganiseerd is. Van de taart tot de fotograaf, van de uitnodiging tot de locatie en van de decoratie tot menukaarten.

Als weddingplanner help ik jullie bij het kiezen van de beste leveranciers, geef slimme tips en maak een uitgebreid draaiboek voor jullie droomdag. Ook neem ik de gehele inrichting en styling van de locatie(s) op mij. Tijdens het huwelijk en het diner en/of feest dat volgt, sta ik ook 100% voor jullie klaar! Ik hou alle details voor jullie in de gaten en jullie kunnen heel de planning aan mij overlaten.

Ceremoniemeester

Hebben jullie vooraf alles zelf geregeld en willen jullie dat al jullie dierbaren jullie dag optimaal mee kunnen maken? Dan is het inhuren van mij als professionele ceremoniemeester een hele goede optie. Jullie zorgen zelf voor de organisatie en styling van jullie bruiloft en ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hierdoor kunnen jullie en al jullie genodigden optimaal van de dag genieten! Het is jullie de keuze of ik de gehele dag of maar één dagdeel beschikbaar moet zijn! Alles hangt af van jullie wensen.

Voordat wij samen gaan werken maak ik graag eerst kennis met jullie (geheel vrijblijvend), samen ontdekken we jullie wensen en dromen en of het tussen ons klikt!

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Op factuur
 • Werkt u uitsluitend met enkele leveranciers?

  Geen beperkingen
 • Wat zijn uw tarieven?

  35 per uur
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Zeeuwse accenten met veel creativiteit en originaliteit!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015

Reviews (3)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0
3 meningen
Door sjakobsen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Suus heeft ontzettend goede, handige en creatieve tips gegeven voorafgaand aan onze bruiloft! 

Tijdens de bruiloft hebben wij zorgeloos kunnen genieten van de gehele dag! Suus was attend, stelde onze gasten op hun gemak, zorgde dat alles piekfijn klaar stond en wist op een professionele manier een aantal dingen snel op te lossen! 

Wij kunnen Suus iedereen aanbevelen en het is erg waardevol voor de gehele dag! 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het is dat we maar tot 5 sterren mogen gaan, maar eigenlijk zouden we op bijna alle categorieën de overtreffende trap zoeken wat de beoordeling betreft. Suus heeft ons ongelofelijk geholpen met het plannen, voorbereiden en uitvoeren van onze trouwdag. Van de handige tips vooraf waar je echt niet aan had gedacht, tot volledige ontzorging op onze trouwdag zelf; wij zijn er van overtuigd dat onze dag zonder de hulp van Suus nooit zó was geslaagd. 

Wij hebben Suus gevraagd als ceremoniemeester voor onze receptie, diner en trouwfeest, waarbij telkens alles tot in de puntjes en volgens afspraak (of beter) geregeld was. Vooraf hebben we hiervoor samen een draaiboek opgesteld, een ideale houvast voor zowel ons als Suus. Daarin werd duidelijk afgesproken wat we van Suus verwachten, zo was de feestlocatie prachtig aangekleed naar onze wensen en achteraf ook weer opgeruimd zodat we daar geen omkijken meer naar hadden. De gehele dag werd de planning opgevolgd en doorlopen, waardoor we als trouwkoppel volledig konden richten op elkaar en de gasten. Daarnaast konden ook alle gasten met volle teugen genieten van de dag, wat voor ons een van de redenen was om voor een externe weddingplanner/ceremoniemeester te kiezen. Tevens kwam de kennis en ervaring van Suus als eventplanner enorm goed van pas bij het organiseren van onze trouwdag. Suus is denkt mee en zit vol creativiteit, waardoor we de puntjes op de i konden zetten wat aankleding en dagplanning betreft.

Kortom: wij kunnen Suus aan iedereen met een trouw op komst van harte aanbevelen; het maakt deze toch al drukke dag zo ontzettend fijn en zorgeloos. Suus, dankjewel!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Suus was de ceremoniemeester van onze bruiloft eind augustus. Vanaf het eerste gesprek hadden we direct een fijn gevoel bij haar. Ze begreep dat we een informele sfeer zochten voor ons feest en kwam zelf met leuke en interessante suggesties om daarbij te helpen. Ze stelde praktische vragen bij onze (soms wat té ambitieuze) ideeën en zo kwamen we met zijn drieën tot een heel mooi plan voor de bruiloft. 

De communicatie verliep daarna vooral via e-mail, waarbij Suus alle ontwikkelingen steeds puntsgewijs voor ons op een rij zette. Suus heeft een groot netwerk en iedere keer als we iets nodig hadden, kende zij wel iemand die daarvoor kon zorgen. We wilden een heel persoonlijk feest geven op basis van zelfvoorziening. Suus kon goed inschatten welke activiteiten we zelf met onze vrienden konden voorbereiden en voor welke activiteiten extra hulp nodig was.

Op de dag zelf hadden we alle vertrouwen in Suus en zijn we alleen maar met elkaar en onze gasten bezig geweest. Er waren veel gasten die verschillende talen spraken en ons hielpen in de keuken en bij de op- en afbouw. Suus wist op een ontspannen en efficiente manier alles te regelen en was de perfecte persoon om onze ideeën uit te voeren. We hadden nooit zo'n ontspannen dag gehad zonder de hulp van Suus. Het was precies wat we wilden! We hadden enorm veel gepland (brunch, ceremonie, strandwandeling, band, diner, feest) en dankzij Suus verliep alles vlekkeloos. Ze wist ons zelfs meerdere malen te verrassen! Alle gasten waren ook zeer over haar te spreken. Een hele bijzondere en fijne balans tussen professionaliteit en gezelligheid.

Suus, bij dezen nogmaals dank voor je creatieve oplossingen, je heldere communicatie en persoonlijke betrokkenheid. Het was een onvergetelijke dag. Zonder jou was het niet zo bijzonder geweest. Voor ons hele leven een magische herinnering.

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: MetSUUS
Waarom ook jullie voor een weddingplanner moeten kiezen!

Adres van metSUUS in Zeeland:

4354 Vrouwenpolder