BRUIST

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

BRUIST

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hebben jullie trouwplannen in de provincie Zeeland? Dromen jullie van een bruiloft met unieke details en een persoonlijke styling? Zijn jullie wensen belangrijker dan tradities? En staat de liefde vieren tijdens jullie bruiloft centraal? BRUIST staat voor jullie klaar!:)

BRUIST als weddingplanner?

Geheel naar wens zorgt BRUIST als weddingplanner voor een onvergetelijke en onbezorgde dag waar je samen met vrienden en familie voor 100% van kunt genieten. BRUIST ondersteunt in de organisatie van een bruiloft van A tot Z en ontzorgt op de dag zelf als ceremoniemeester. Door BRUIST als weddingplanner in te schakelen plan jij nog steeds je eigen bruiloft. Je kunt juist al je ideeën op tafel gooien en BRUIST gaat voor jullie aan de slag. Hoe fijn is dat?

BRUIST als ceremoniemeester?

Door BRUIST als ceremoniemeester in te schakelen kunnen alle gasten genieten en hoeven jullie je nergens druk over te maken. Willen jullie toch graag een familielid of vriend(in) vragen als ceremoniemeester? Laat ze het dan samen met een professional doen. Laat ze meedenken, helpen bij het versturen van de uitnodigingen en eventueel helpen bij de voorbereidingen op de trouwdag. Maar vanaf de ceremonie moet iedereen kunnen genieten. Laat de rest maar aan een BRUIST over.


Kennismaken?:) Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over BRUIST

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
inniliebebill
Door Ingrid
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super lieve meid, die precies genoeg helpt.

Gaat goed om met andere leveranciers en geeft ook leuke bruidsbeurzen

Misbruik rapporteren
susan9
Door Susan
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wij mochten begin december model staan voor een styled wedding shoot die door BRUIST werd georganiseerd in Goes. Wij kijken terug op een zeer mooie dag met TOP organisatie, het was een bijzondere ervaring. Marjolein van BRUIST had alles tot in de details professioneel en creatief geregeld en de communicatie verliep perfect. Het resultaat mag er zijn! BRUIST weddings is precies wat jij zoekt als jij op zoek bent naar een professionele weddingplanner met oog voor detail, die met een persoonlijke benadering al jouw wensen waar maakt.

Misbruik rapporteren
omnium
Door Omnium
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marjolein heeft in December een styled shoot georganiseerd bij ons in tropisch bos Omnium in Goes. Het resultaat was prachtig en het was een hele bijzondere dag. Buiten sneeuwde het, en binnen kon het team lekker werken op verschillende locaties in het bos. Marjolein is van binnen en buiten een liefdevolle, professionele leverancier en door goede voorbereiding, hard werken en vakmanschap van het gehele team is het restultaat geweldig.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 4461PC

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact