14

Omschrijving

Hebben jullie trouwplannen in de provincie Zeeland? Dromen jullie van een bruiloft met unieke details en een persoonlijke styling? Zijn jullie wensen belangrijker dan tradities? En staat de liefde vieren tijdens jullie bruiloft centraal? BRUIST staat voor jullie klaar!:)

BRUIST als weddingplanner?

Geheel naar wens zorgt BRUIST als weddingplanner voor een onvergetelijke en onbezorgde dag waar je samen met vrienden en familie voor 100% van kunt genieten. BRUIST ondersteunt in de organisatie van een bruiloft van A tot Z en ontzorgt op de dag zelf als ceremoniemeester. Door BRUIST als weddingplanner in te schakelen plan jij nog steeds je eigen bruiloft. Je kunt juist al je ideeën op tafel gooien en BRUIST gaat voor jullie aan de slag. Hoe fijn is dat?

BRUIST als ceremoniemeester?

Door BRUIST als ceremoniemeester in te schakelen kunnen alle gasten genieten en hoeven jullie je nergens druk over te maken. Willen jullie toch graag een familielid of vriend(in) vragen als ceremoniemeester? Laat ze het dan samen met een professional doen. Laat ze meedenken, helpen bij het versturen van de uitnodigingen en eventueel helpen bij de voorbereidingen op de trouwdag. Maar vanaf de ceremonie moet iedereen kunnen genieten. Laat de rest maar aan een BRUIST over.


Kennismaken?:) Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Details

  • Betaalbaar
  • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

    Betaalbaar
  • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

    2017

Reviews (4)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 4 meningen
Door susan9
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wij mochten begin december model staan voor een styled wedding shoot die door BRUIST werd georganiseerd in Goes. Wij kijken terug op een zeer mooie dag met TOP organisatie, het was een bijzondere ervaring. Marjolein van BRUIST had alles tot in de details professioneel en creatief geregeld en de communicatie verliep perfect. Het resultaat mag er zijn! BRUIST weddings is precies wat jij zoekt als jij op zoek bent naar een professionele weddingplanner met oog voor detail, die met een persoonlijke benadering al jouw wensen waar maakt.

Misbruik rapporteren
Door omnium
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marjolein heeft in December een styled shoot georganiseerd bij ons in tropisch bos Omnium in Goes. Het resultaat was prachtig en het was een hele bijzondere dag. Buiten sneeuwde het, en binnen kon het team lekker werken op verschillende locaties in het bos. Marjolein is van binnen en buiten een liefdevolle, professionele leverancier en door goede voorbereiding, hard werken en vakmanschap van het gehele team is het restultaat geweldig.

Misbruik rapporteren
Door ananda2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Begin dit jaar kwamen wij in contact met Marjolein, zij dacht vanaf het eerste moment mee over alles. Ze leerde onze stijl kennen en zocht in haar grote netwerk naar leveranciers die het beste bij ons pasten. Marjolein zocht in onze drukke agenda´s altijd een passend plekje om contact met ons te hebben. Samen met haar hebben we naar de grote dag toegeleefd en heeft zij onze trouwlocatie omgetoverd tot een ware droom. Alle losstaande onderdelen en leveranciers kwamen tot een geweldig geheel. Wij kunnen BRUIST aan iedereen aanraden, want wat is er nu fijner dan op de grote dag alleen maar oog voor elkaar te hoeven hebben!

Misbruik rapporteren
Door joeke
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Inmidels een aantal keer met Marjolein mogen samenwerken. Dat heb ik als zeer positief ervaren!!
Marjolein is lief, een harde werker en de communicatie is erg prettig. Ze draagt goede ideeën aan en voert dit vakkundig (en ruim van te voren) uit. 
Kortom, ben je opzoek naar een enthousiasteling die ervoor zorgt dat alles qua organisatie goedkomt (feestje, bruiloft, noem maar op) dan is Marjolein dé professional in Zeeland!!!
Ik hoop nog heel vaak met je samen te kunnen werken.

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Anne Sturm Bruidsfotografie
Trouwen in Zeeland: alles wat je moet weten!
Deze weddingplanners zijn de beste van het zuiden van Nederland!
Deze weddingplanners zijn de beste van het zuiden van Nederland!
Foto: Liefs Angelique Video & Fotografie
Styled shoot: Tropical meets vintage

Adres van BRUIST in Zeeland:

Leliestraat 4461PC Goes
  • #Betaalbaar