5
25-10-23
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Daphne heeft ons geholpen tijdens de voorbereiding & als ceremoniemeester tijdens onze bruiloft. Dit heeft onze trouwdag absoluut naar een hoger niveau getild. De trouwdag is van zichzelf vaak een hectische en stressvolle dag, het is daarom zo fijn om Daphne naast je te hebben. Met haar expertise, ervaring en kalmte worden veel zorgen weggenomen zodat je zelf volop kunt genieten. Aan alles werd gedacht en alles werd tot in de puntjes verzorgd. De gedrevenheid & plezier straalde er vanaf gedurende de dag - dat is heel fijn om te zien. Wij raden Daphne 100% aan ieder bruidspaar aan!

rubenvanbrug
Door rubenvanbrug
5
06-07-23
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Daphne heeft ons enorm goed geholpen in de voorbereiding & trouwdag zelf. Denkt aan het grote plaatje en details. Altijd in voor een grap. Het is dat je niet wekelijks kan trouwen. Hartstikke bedankt.

maarten.kamlag
Door maarten.kamlag
5
15-12-22
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben Daphne ingeschakeld als ceremoniemeester voor onze bruiloft. Daphne neemt heel veel expertise mee, neemt alle zorg uit handen en regelde al onze wensen tot in de puntjes. Mede dankzij Daphne is onze bruiloft vlekkeloos verlopen en hebben we van het begin tot het eind van de dag kunnen genieten. Het is heel fijn om een ceremoniemeester in de hand te nemen, zodat alle genodigden ook zonder zorgen van de dag kunnen genieten. Wij bevelen Daphne zeker aan. Niet alleen vanwege haar kundigheid, maar ook door haar fijne persoonlijkheid en prettige manier van communiceren. Daphne is iemand die echt moeite voor je doet en duidelijk geniet van haar werk.

joerimolendijk
Door joerimolendijk