Not Just Another Wedding Company

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Not Just Another Wedding Company

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 90 €
  • Bedrijfskenmerk: Vertrouwen

Gefeliciteerd met jullie verloving! Ik ben Daphne en met mijn bedrijf Not Just Another Wedding Company help ik jullie bij het organiseren van een onvergetelijke trouwdag. Dit kan zijn als weddingplanner maar ook als ceremoniemeester.

Aandacht en creativiteit staan bij mij hoog op de prioriteitenlijst. Niet voor niets werkte ik voorheen in de creatieve wereld. Ik ben gespecialiseerd in industriële trouwerijen op bijzondere locaties zoals een oude fabriekshal of verlaten kathedraal. De sfeer en aankleding van de bruiloften zijn hierop aangepast: denk aan wilde boeketten, brick walls en gouden lampionnen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik alles van jullie weten en jullie leren kennen. Ik hoor graag jullie verhaal en jullie wensen. Niks is te gek!

Belangrijk vind ik dat er van beide kanten een klik is. Een trouwdag is een persoonlijk en intiem feest. Jullie moeten een goed gevoel bij mij hebben als weddingplanner en andersom net zo.

Er komt bij het organiseren van een bruiloft toch meer kijken dan dat bruidsparen in eerste instantie denken. Een grote meerwaarde van een weddingplanner is dat ik een uitgebreid netwerk heb met trouwleveranciers. Zo worden de juiste leveranciers gekozen en bespaart het bruidspaar zoektijd en kosten. Tevens zie ik erop toe dat er een zorgeloze aanloop is naar de trouwdag. Ik als weddingplanner regel o.a een planning (to do list), maak een draaiboek, beheer het budget, en ik ben op de dag zelf aanwezig zodat alles volgens planning verloopt en onverwachte situaties opgelost worden. Kort gezegd: een weddingplanner helpt, ondersteunt en adviseert bruidsparen bij het plannen van hun bruiloft en het maken van keuzes.

Willen jullie een goed georganiseerde en onbezorgde bruiloft en de weken voorafgaand stressvrij beleven? O en ben je net als ik dol op sushi ;)? Neem dan contact met mij op. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Vertrouwen
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
90 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bruidsparen betalen bij de start van de samenwerking 50% van het totaal bedrag en 50% 4 weken voor de trouwdag. Eventueel vindt er nacalculatie plaats.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Not Just Another Wedding Company

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
rubenvanbrug
Door Ruben
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Daphne heeft ons geholpen tijdens de voorbereiding & als ceremoniemeester tijdens onze bruiloft. Dit heeft onze trouwdag absoluut naar een hoger niveau getild. De trouwdag is van zichzelf vaak een hectische en stressvolle dag, het is daarom zo fijn om Daphne naast je te hebben. Met haar expertise, ervaring en kalmte worden veel zorgen weggenomen zodat je zelf volop kunt genieten. Aan alles werd gedacht en alles werd tot in de puntjes verzorgd. De gedrevenheid & plezier straalde er vanaf gedurende de dag - dat is heel fijn om te zien. Wij raden Daphne 100% aan ieder bruidspaar aan!

Misbruik rapporteren
maarten.kamlag
Door Maarten
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Daphne heeft ons enorm goed geholpen in de voorbereiding & trouwdag zelf. Denkt aan het grote plaatje en details. Altijd in voor een grap. Het is dat je niet wekelijks kan trouwen. Hartstikke bedankt.

Misbruik rapporteren
joerimolendijk
Door Joeri
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben Daphne ingeschakeld als ceremoniemeester voor onze bruiloft. Daphne neemt heel veel expertise mee, neemt alle zorg uit handen en regelde al onze wensen tot in de puntjes. Mede dankzij Daphne is onze bruiloft vlekkeloos verlopen en hebben we van het begin tot het eind van de dag kunnen genieten. Het is heel fijn om een ceremoniemeester in de hand te nemen, zodat alle genodigden ook zonder zorgen van de dag kunnen genieten. Wij bevelen Daphne zeker aan. Niet alleen vanwege haar kundigheid, maar ook door haar fijne persoonlijkheid en prettige manier van communiceren. Daphne is iemand die echt moeite voor je doet en duidelijk geniet van haar werk.

Misbruik rapporteren
Dank jullie wel voor jullie review. Was een eer om voor jullie te mogen werken. Fijn dat jullie zo terug kijken op jullie dag!

Adres

Stad: 3824 BM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact