Not Just Another Wedding Company

Not Just Another Wedding Company

  • Prijs vanaf: 90 €

Gefeliciteerd met jullie verloving! Ik ben Daphne en met mijn bedrijf Not Just Another Wedding Company help ik jullie bij het organiseren van een onvergetelijke trouwdag. Dit kan zijn als weddingplanner maar ook als ceremoniemeester.

Aandacht en creativiteit staan bij mij hoog op de prioriteitenlijst. Niet voor niets werkte ik voorheen in de creatieve wereld. Ik ben gespecialiseerd in industriële trouwerijen op bijzondere locaties zoals een oude fabriekshal of verlaten kathedraal. De sfeer en aankleding van de bruiloften zijn hierop aangepast: denk aan wilde boeketten, brick walls en gouden lampionnen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik alles van jullie weten en jullie leren kennen. Ik hoor graag jullie verhaal en jullie wensen. Niks is te gek!

Belangrijk vind ik dat er van beide kanten een klik is. Een trouwdag is een persoonlijk en intiem feest. Jullie moeten een goed gevoel bij mij hebben als weddingplanner en andersom net zo.

Er komt bij het organiseren van een bruiloft toch meer kijken dan dat bruidsparen in eerste instantie denken. Een grote meerwaarde van een weddingplanner is dat ik een uitgebreid netwerk heb met trouwleveranciers. Zo worden de juiste leveranciers gekozen en bespaart het bruidspaar zoektijd en kosten. Tevens zie ik erop toe dat er een zorgeloze aanloop is naar de trouwdag. Ik als weddingplanner regel o.a een planning (to do list), maak een draaiboek, beheer het budget, en ik ben op de dag zelf aanwezig zodat alles volgens planning verloopt en onverwachte situaties opgelost worden. Kort gezegd: een weddingplanner helpt, ondersteunt en adviseert bruidsparen bij het plannen van hun bruiloft en het maken van keuzes.

Willen jullie een goed georganiseerde en onbezorgde bruiloft en de weken voorafgaand stressvrij beleven? O en ben je net als ik dol op sushi ;)? Neem dan contact met mij op. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
90 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bruidsparen betalen bij de start van de samenwerking 50% van het totaal bedrag en 50% 4 weken voor de trouwdag. Eventueel vindt er nacalculatie plaats.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Not Just Another Wedding Company en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Not Just Another Wedding Company

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3824 BM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier