5
23-09-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kwamen via via in contact met Kristyna. Het klikte meteen vanaf het begin en ik vind dat heel belangrijk want je fotograaf is er toch de hele dag bij op de bruiloft. We hebben onze bruiloft eerst uitgesteld vanwege corona en vervolgens weer vervroegd vanwege de gezondheid van mijn vader, dit was voor kristyna geen probleem. In een eerste afspraak hebben mijn man en ik kennis gemaakt met Kristyna en al onze wensen met Kristyna besproken, dit gesprek voelde ook heel erg goed. De dagen voor de bruiloft hebben we nog contact gehad om de puntjes op de i te zetten. Op de dag zelf ging het allemaal heel gemakkelijk. Het voelde alsof Kristyna er meteen bij hoorde. Ze heeft alle emoties van de dag zo mooi weten vast te leggen. Elke lach en elke traan. En de foto's zijn vooral heel puur, niet zo gemaakt. Daar houden mijn man en ik beide niet van. We hebben ook een foto moment gehad in fabriek Zuidermeer. Daar waren we van te voren wel een beetje gespannen over, want we houden beide niet van geposeerde foto's. Maar ook dit verliep heel natuurlijk en Kristyna heeft ons vele tips gegeven. Vandaag hebben we ons foto album opgehaald. Heel prettig dat ze ook dit uit handen neemt. Kristyna stuurt een link met alle foto's waaruit je een selectie mag maken. Hiervan maakt zij dan het boek. Ook dit bestand krijg je eerst nog te zien en hierbij mag je nog alles wijzigen. Daarna besteld ze het fotoboek voor je en een paar weken later heb je een prachtig mooi boek in huis. We zijn heel erg blij met de keuze voor kristyna. Een geweldige en lieve fotografe die de dag heel mooi in foto's weet weer te geven.

mesummer
Door mesummer
5
10-04-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
  • Wij hebben onze trouwdag vast laten leggen door Kristina. Hele fijne vrouw om mee samen te werken. Ze denkt meeluistert naar jou ideeën, aardig en professioneel. Wij hebben er prachtige foto's aan overgehouden. Aanrader!
jmtjeertes
Door jmtjeertes
5
06-12-20
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Kristyna was niet erg aanwezig, wat wij juist fijn vonden. We hebben hele mooie foto's gekregen. Ze had rookbommen mee voor foto's in het bos. Dit gaf een enorm mooi effect.

h4lmarlboro
Door h4lmarlboro
5
16-08-20
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hadden Kristyna ingehuurd voor onze bruiloft in coronatijd.

Er hing zeker een ongedwongen sfeer en ze liet ons ook onze gang gaan. Zeker omdat we niet van het poseren zijn gaf ze ons vrijheid terwijl zij prachtige foto's maakte.

We zijn enorm blij met het resultaat en zullen haar in de toekomst ook vragen voor andere shoots.

Ook voor vrienden hebben we haar aangeraden.

kennethblaauwbroek
Door kennethblaauwbroek