Wedding Stories fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wedding Stories fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.150 €

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!
Jullie zitten waarschijnlijk al in een carrousel van dingen die geregeld moeten worden. De locatie, ceremoniemeester, de jurk, het pak, de ringen en ga zo maar door. Alle energie die jullie in deze dag stoppen mag niet vergeten worden en daar zal ik jullie bij helpen. De bedoeling is dat jullie volop gaan genieten van DE DAG. Professionals zijn ingehuurd om jullie te ontzorgen en iedereen heeft zijn taak. Als trouwfotograaf help ik om het zo ontspannen mogelijk te maken voor jullie. Ik help waar nodig en mocht er toch een beetje stress of haast bijkomen stel ik jullie gerust en doe wat ademhalingsoefeningen met jullie (daar ben ik ook heel goed in ;-))

Mijn doel is om het verhaal van jullie trouwdag te vertellen door middel van mijn foto’s. Op jullie trouwdag beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Niemand hoeft te poseren. Ik geloof juist in spontaniteit, wanneer mensen zich zelf zijn. Dat zijn de mooiste en puurste beelden.

Om dit allemaal vlekkeloos te laten verlopen (en om toch de ademhalingsoefeningen niet te hoeven doen) wil ik bijna alles over jullie speciale dag weten. Ik ben super benieuwd naar de planning vanaf het moment dat jullie wakker worden tot de laatste gast naar huis gaat…of niet natuurlijk ;-). Ik kan mij ook heel goed voorstellen, dat je zo intieme dag niet met zomaar iedereen wil delen. Voor mij is het ook zeer belangrijk, dat wij een klik hebben. Ik ben een van de professionals op jullie bruiloft, maar ik wil ook op zijn minst een kennis van jullie worden. Ik ben immers het grootste gedeelte van de dag bij jullie bruiloft aanwezig. Zullen we gewoon een koffiedate inplannen via Skype?

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.150 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij het boeken van een reportage vraag ik aanbetaling van 25% Daarmee is de reportage officieel geboekt. De rest van de openstaande factuur dient 14 dagen na het versturen van de factuur voldaan te worden.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Wedding Stories fotografie

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
mesummer
Door Linda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kwamen via via in contact met Kristyna. Het klikte meteen vanaf het begin en ik vind dat heel belangrijk want je fotograaf is er toch de hele dag bij op de bruiloft. We hebben onze bruiloft eerst uitgesteld vanwege corona en vervolgens weer vervroegd vanwege de gezondheid van mijn vader, dit was voor kristyna geen probleem. In een eerste afspraak hebben mijn man en ik kennis gemaakt met Kristyna en al onze wensen met Kristyna besproken, dit gesprek voelde ook heel erg goed. De dagen voor de bruiloft hebben we nog contact gehad om de puntjes op de i te zetten. Op de dag zelf ging het allemaal heel gemakkelijk. Het voelde alsof Kristyna er meteen bij hoorde. Ze heeft alle emoties van de dag zo mooi weten vast te leggen. Elke lach en elke traan. En de foto's zijn vooral heel puur, niet zo gemaakt. Daar houden mijn man en ik beide niet van. We hebben ook een foto moment gehad in fabriek Zuidermeer. Daar waren we van te voren wel een beetje gespannen over, want we houden beide niet van geposeerde foto's. Maar ook dit verliep heel natuurlijk en Kristyna heeft ons vele tips gegeven. Vandaag hebben we ons foto album opgehaald. Heel prettig dat ze ook dit uit handen neemt. Kristyna stuurt een link met alle foto's waaruit je een selectie mag maken. Hiervan maakt zij dan het boek. Ook dit bestand krijg je eerst nog te zien en hierbij mag je nog alles wijzigen. Daarna besteld ze het fotoboek voor je en een paar weken later heb je een prachtig mooi boek in huis. We zijn heel erg blij met de keuze voor kristyna. Een geweldige en lieve fotografe die de dag heel mooi in foto's weet weer te geven.

Misbruik rapporteren
jmtjeertes
Door Janneke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben onze trouwdag vast laten leggen door Kristina. Hele fijne vrouw om mee samen te werken. Ze denkt mee, luistert naar jou ideeën, aardig en professioneel. Wij hebben er prachtige foto's aan overgehouden. Aanrader!
Misbruik rapporteren
h4lmarlboro
Door Aike
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Kristyna was niet erg aanwezig, wat wij juist fijn vonden. We hebben hele mooie foto's gekregen. Ze had rookbommen mee voor foto's in het bos. Dit gaf een enorm mooi effect.

Misbruik rapporteren
Lieve Aike & Dave,

Dank jullie wel voor de lieve woorden. Ik heb met plezier en veel liefde jullie mooie dag vastgelegd en verheug mij op onze volgende samenwerking ️
Bekijk meer

Adres

Stad:
Stad: 1741jd
Stad: 1741JD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact