5
28-09-22
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb Larissa leren kennen tijdens een bruiloft waar ik werkte als fotograaf. Larissa heeft deze bruiloft in de puntjes goed verzorgd en communiceerde ook heel fijn met mij. Daardoor kwam ik als fotograaf voor geen verrassingen te staan en kon ik bij haar terecht met problemen en vragen. Hierdoor hoefde ik niet naar het bruidspaar toe. Ik maak vele bruiloften mee als fotograaf, maar ik kan oprecht zeggen dat deze bruiloft heel goed verzorgd was en dat ik niks had om op te merken. Ik hoop dan ook van harte dat ik vaker met Larissa mag samen werken in de toekomst en raad haar aan bij ieder bruidspaar die en relaxte verzorgde bruiloft wilt hebben.

info22257
Door info22257
4
14-09-22
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Larissa heeft op onze locatie (Koetshuis de Haar) een aantal bruiloften verzorgd als weddingplanner. De samenwerking met onze collega´s verloopt erg soepel en ze is erg prettig in de omgang. Alles netjes op een rijtje en een duidelijk draaiboek. Graag tot snel!

koetshuisdehaar
Door koetshuisdehaar
5
16-01-22
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wij hebben diverse keren samengewerkt met Larissa. Larissa runt haar bedrijf op een zeer professionele manier. Haar communicatie is duidelijk en ze regelt alles tot in de puntjes. Ook is ze ontzettend vriendelijk en altijd attent. Wij zouden Fairytale Wedding & Events aan iedereen aanbevelen! Larissa is een topper!

natascha.ossewaarde
Door natascha.ossewaarde
5
04-01-22
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Mijn eerste ontmoeting met Larissa van Fairytail Weddings & Events, was tijdens een styled wedding shoot die zij georganiseerd had. Alles was netjes en nauwkeurig geregeld. Larissa is prettig in omgang, behulpzaam en zeer betrokken. Ik zou graag weer met haar samenwerken en haar zeker aanraden als weddingplanner. 

info8428
Door info8428
5
04-01-22
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Inmiddels heb ik al een paar keer mogen samenwerken met Larissa van 'Fairytale Weddings & Events'. Larissa werk erg nauwkeurig en is erg makkelijk in haar omgang en communicatie. Daarnaast is ze onwijs attent en betrokken als persoon. Dit alles maakt dat het super fijn is om samen te werken met 'Fairytale Weddings & Events' en ik kijk dan ook al uit naar alle toekomstige samenwerkingen die nog op de planning staan.

sillo.fotografie
Door sillo.fotografie