Fairytale Weddings and Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Fairytale Weddings and Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Van harte gefeliciteerd want jullie gaan trouwen!

Dan zijn jullie bij Fairytale Weddings and Events aan het goede adres want samen gaan we aan de slag om jullie huwelijk tot een sprookjesachtig en onvergetelijk moment te maken! 

Een bruiloft organiseren: daar komt ontzettend veel bij kijken! Er is zoveel wat geregeld moet worden en waar beginnen jullie dan? Als weddingplanner kan ik jullie daar bij helpen! Ook wanneer je je partner ten huwelijk wilt vragen: ik denk graag met je mee!

Om ervoor te zorgen dat jullie op een fijne en relaxte manier jullie bruiloft kunnen organiseren, kan ik jullie helpen! Daar zijn verschillende mogelijkheden voor en jullie kunnen dus zelf kiezen op welke manier jullie hulp willen hebben bij de organisatie van jullie sprookjeshuwelijk. 

Een van die mogelijkheden is een trouwadviesgesprek waarin ik jullie kan adviseren bij bepaalde onderdelen van de bruiloft. Dat is al mogelijk vanaf drie uur. Of als ceremoniemeester en in die rol op de dag zelf en in de aanloop daarna toe zorgen dat alles goed verloopt.

Een andere mogelijkheid is als weddingplanner jullie complete bruiloft verzorgen. Weten jullie niet zeker of je een weddingplanner nodig hebt maar zijn jullie wel benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan, dan plannen we een kennismakingsgesprek en kunnen jullie daarna jullie keuze maken!

Op welke manier dan ook we gaan samen altijd opzoek naar de mooiste invulling van jullie bruiloft zodat we jullie eigen sprookje kunnen waarmaken! Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken!

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Fairytale Weddings and Events

4.7
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(4)
(1)
Prijs/kwaliteit
(4)
(1)
Aanrader?
(4)
(1)
info22257
Door Shauni
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb Larissa leren kennen tijdens een bruiloft waar ik werkte als fotograaf. Larissa heeft deze bruiloft in de puntjes goed verzorgd en communiceerde ook heel fijn met mij. Daardoor kwam ik als fotograaf voor geen verrassingen te staan en kon ik bij haar terecht met problemen en vragen. Hierdoor hoefde ik niet naar het bruidspaar toe. Ik maak vele bruiloften mee als fotograaf, maar ik kan oprecht zeggen dat deze bruiloft heel goed verzorgd was en dat ik niks had om op te merken. Ik hoop dan ook van harte dat ik vaker met Larissa mag samen werken in de toekomst en raad haar aan bij ieder bruidspaar die en relaxte verzorgde bruiloft wilt hebben.

Misbruik rapporteren
koetshuisdehaar
Door Koetshuis de
4
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Larissa heeft op onze locatie (Koetshuis de Haar) een aantal bruiloften verzorgd als weddingplanner. De samenwerking met onze collega´s verloopt erg soepel en ze is erg prettig in de omgang. Alles netjes op een rijtje en een duidelijk draaiboek. Graag tot snel!

Misbruik rapporteren
natascha.ossewaarde
Door Natascha
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wij hebben diverse keren samengewerkt met Larissa. Larissa runt haar bedrijf op een zeer professionele manier. Haar communicatie is duidelijk en ze regelt alles tot in de puntjes. Ook is ze ontzettend vriendelijk en altijd attent. Wij zouden Fairytale Wedding & Events aan iedereen aanbevelen! Larissa is een topper!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact