• Prijsklasse Betaalbaar

Van harte gefeliciteerd want jullie gaan trouwen!

Dan zijn jullie bij Fairytale Weddings and Events aan het goede adres want samen gaan we aan de slag om jullie huwelijk tot een sprookjesachtig en onvergetelijk moment te maken! 

Een bruiloft organiseren: daar komt ontzettend veel bij kijken! Er is zoveel wat geregeld moet worden en waar beginnen jullie dan? Als weddingplanner kan ik jullie daar bij helpen! Ook wanneer je je partner ten huwelijk wilt vragen: ik denk graag met je mee!

Om ervoor te zorgen dat jullie op een fijne en relaxte manier jullie bruiloft kunnen organiseren, kan ik jullie helpen! Daar zijn verschillende mogelijkheden voor en jullie kunnen dus zelf kiezen op welke manier jullie hulp willen hebben bij de organisatie van jullie sprookjeshuwelijk. 

Een van die mogelijkheden is een trouwadviesgesprek waarin ik jullie kan adviseren bij bepaalde onderdelen van de bruiloft. Dat is al mogelijk vanaf drie uur. Of als ceremoniemeester en in die rol op de dag zelf en in de aanloop daarna toe zorgen dat alles goed verloopt.

Een andere mogelijkheid is als weddingplanner jullie complete bruiloft verzorgen. Weten jullie niet zeker of je een weddingplanner nodig hebt maar zijn jullie wel benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan, dan plannen we een kennismakingsgesprek en kunnen jullie daarna jullie keuze maken!

Op welke manier dan ook we gaan samen altijd opzoek naar de mooiste invulling van jullie bruiloft zodat we jullie eigen sprookje kunnen waarmaken! Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken!

Bezoeker, laat een review achter over Fairytale Weddings and Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Fairytale Weddings and Events

4.9 3 reviews
Door Natascha
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wij hebben diverse keren samengewerkt met Larissa. Larissa runt haar bedrijf op een zeer professionele manier. Haar communicatie is duidelijk en ze regelt alles tot in de puntjes. Ook is ze ontzettend vriendelijk en altijd attent. Wij zouden Fairytale Wedding & Events aan iedereen aanbevelen! Larissa is een topper!

Misbruik rapporteren
Door Amy
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Mijn eerste ontmoeting met Larissa van Fairytail Weddings & Events, was tijdens een styled wedding shoot die zij georganiseerd had. Alles was netjes en nauwkeurig geregeld. Larissa is prettig in omgang, behulpzaam en zeer betrokken. Ik zou graag weer met haar samenwerken en haar zeker aanraden als weddingplanner. 

Misbruik rapporteren
Door Silvano
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Inmiddels heb ik al een paar keer mogen samenwerken met Larissa van 'Fairytale Weddings & Events'. Larissa werk erg nauwkeurig en is erg makkelijk in haar omgang en communicatie. Daarnaast is ze onwijs attent en betrokken als persoon. Dit alles maakt dat het super fijn is om samen te werken met 'Fairytale Weddings & Events' en ik kijk dan ook al uit naar alle toekomstige samenwerkingen die nog op de planning staan.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Met Fairytale Weddings and Events gaan we samen jullie bruiloft tot een sprookje maken!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Betaalbaar