Deitmers Mannenmode

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Deitmers Mannenmode

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bij Deitmers Mannenmode bieden we een breed assortiment aan herenmode en kunt u bij ons ook terecht voor trouwpakken voor de bruidegom van merken als Wilvorst, Hugo Boss en Masterhand.

Je vindt bij ons een uitgebreide collectie aan pantalons, stropdassen, overhemden, en maatpakken. 

In alle rust omgeven door een ruime collectie trouwpakken mag u als bruidegom gerust familieleden meenemen en of vrienden. Voor hen die ook op de bruiloft aanwezig zijn, hebben wij eveneens keuze uit circa 400 modische pakken. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor bijpassende schoenen, gilets en accessoires zoals manchetknopen en dassen.

Wij nemen graag uitgebreid de tijd om u en uw familie en of vrienden, te adviseren. Het is handig om die reden een afspraak te maken. Ook wanneer u na werktijd langs wilt komen om onze collectie trouwpakken te bekijken, dan is dit mogelijk op afspraak.

Al 140 jaar is Deitmers een begrip in de regio en zijn al menige bruidegommen uit Purmerend, Beemster, De Rijp, Graft, Monnickendam, Volendam, Edam, Ilpendam, Kwadijk, Oosthuizen, Hobrede, Den Ilp, Landsmeer en de Wormer bij ons geslaagd voor hun trouwpak.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant, per pin of creditcard
Welke accessoires voor de bruidegom heeft u beschikbaar?
Manchetknopen, Schoenen, Stropdassen, Vesten, Bretels
Wat zijn de openingstijden?
Maandag: 13.00 - 17.30 Dinsdag: 9:00 - 17:30 Woensdag: 9:00 - 17:30 Donderdag: 9:00 - 17:30 Vrijdag: 9:00 - 18:00 en 19:00 - 21:00 Zaterdag: 9:00 - 17:00 * Laatste zondag van de maand: 12:00 - 17:00
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1877

Meningen over Deitmers Mannenmode

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1441 CT

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken