The Good Food Kitchen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Good Food Kitchen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Biologisch, vegetarisch en veganistisch, dit zijn termen die je steeds vaker langs ziet komen als het gaat om het nieuwe eten. Waar sommigen nog een beeld hebben van geitenwollensokken mensen en een smaakloos stuk tofu is dat tegenwoordig totaal anders. 
Wij richten ons erop om lekkere vegetarische maaltijden te bereiden met smaaksensaties die aantrekkelijk, lekker en gevarieerd zijn. We koken gerechten waarvan je het niet eens voor had kunnen stellen zonder vlees, en dit zal ‘vegetarisch’ voor sommigen in een totaal nieuw perspectief zetten!


Wij verzorgen buffetten, diners, lunches en hapjes. Omdat we veel waarde hechten aan goed eten, kopen we zoveel mogelijk biologisch of lokaal in en verzorgen we al het eten volledig vegetarisch of veganistisch. 
Onze catering is gezond, verantwoord maar bovenal erg lekker. Waar mogelijk houden we rekening met allergieën van je gasten, want het mag wat ons betreft voor iedereen een feestje zijn!


Dus ben je op zoek naar een catering voor een bruiloft en hecht je belang aan een duurzame toekomst, dan ben je hier op het goede adres! Wij zijn professioneel, maar zeker niet formeel. Onze catering is uitermate geschikt voor bruiloften die het net anders willen doen en waarbij goed eten en gezelligheid voorop staan.

Meningen over The Good Food Kitchen

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3513 BG

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact