• Prijsklasse Midden
  • Website

Saskia Offerhaus van 2Marry, de zingende trouwambtenaar! Live zang en jullie unieke en persoonlijke speech helemaal met elkaar verweven. 

Hoe uniek is dat! Geen saai, stijf, standaard duizend in een dozijn verhaal, maar een pakkende, boeiende, interactieve ceremonie in een gezellige, losse en ongedwongen sfeer. Een ceremonie die nét zo voor jullie op maat gemaakt is als je bruidsjurk en je trouwpak, waar jullie mooiste liedjes samensmelten met jullie verhaal, live gezongen door Saskia Offerhaus van 2Marry, voor nét dat beetje meer emotie, liefde, persoonlijke aandacht en de traantjes van geluk. Met recht het hoogtepunt van jullie trouwdag! 

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Saskia van 2Marry. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
200 euro aanbetaling als definitieve boeking van jullie huwelijksdatum. Restant uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan de ceremonie.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
795
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een ceremonie die niet alleen voor jullie leuk is, maar ook voor jullie gasten! Dan zit je dus niets vermoedend met vrienden bij een ladiesnight in de bioscoop, komt er iemand naar je toe die zegt: "Ik ken jou, jij bent trouwambtenaar", want vorig jaar heb jij mijn nichtje getrouwd, en dat weet ik nog, want je had het over een theezeefje!" Wauw... we waren inmiddels een jaar verder, haar nichtje trouwde op 7-7-2017, omdat zij iets hadden met het getal zeven. En dus kocht ik een theezeefje, omdat je alles in je leven wat je meemaakt, wat je bereikt, wat je doet en wat je leert, in dat theezeefje mag stoppen. Het enige wat er doorheen komt, is dat waar het om draait in het leven, hetgeen je met al het geld in de wereld niet kunt betalen: liefde, onvoorwaardelijke liefde. Zó bijzonder dat, een jaar na dato, nog steeds zo leeft bij zowel het bruidspaar als hun familie. Dat is nou precies mijn doel! Het gaat niet om wie ík ben, het gaat om wat ik vertel: jullie liefdesverhaal en dat mag je nooit vergeten.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: