Feestband Act on Demand

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Feestband Act on Demand

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Act on Demand is een frisse professionele band die elk evenement tot een waar feest maakt! De standaard bezetting bestaat standaard uit 6 personen: een vierkoppige superband en een fantastische zangeres en zanger.  Act on Demand brengt de allergrootste hits van de afgelopen decennia; van Bruno Mars tot Blof en van Stevie Wonder tot Avicii.

Act on Demand werkt met jonge professionele topmuzikanten. De muzikanten van Act on Demand hebben hun sporen ruimschoots verdiend bij (inter)nationale artiesten als Eric Clapton, Level42, Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis, Xander de Buisonje, Candy Dulfer, Ali B, Karin Bloemen, Lee Towers, Edsilia Rombley en vele anderen.

Act on Demand heeft een zeer breed uptempo repertoire, echter kan de band, indien gewenst, uw huwelijksfeest ook beginnen met rustige achtergrondmuziek.

De band kan uitgebreid worden met een extra zangeres, saxofonist, blazerssectie en / of percussionist. Er wordt tijdens de pauzes van Act on Demand pauzemuziek afgespeeld, zodat er nooit een stiltes vallen tijdens uw huwelijksfeest. Indien gewenst kan er ook een allround DJ bijgeboekt worden.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op factuur
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Feestband Act on Demand

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
s.p.f.peters
Door Sander
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ondanks dat we vanwege Corona we Act on Demand nog niet live gezien hadden, hadden we door de goede en heldere communicatie al direct een goed gevoel dat ze het dak eraf zouden spelen.

En hoe, op onze bruiloft op het prachtige kasteel Maurick was het een fantastisch feest! Waarbij iedereen (en dan ook echt iedereen inclusief de bediening) helemaal los ging. Wij zijn Act on Demand eeuwig dankbaar voor het beste feest wat we ons hadden kunnen wensen op onze bruiloft!

Mocht je nu nog twijfelen of je deze band wil boeken op je bruiloft of feest, zoek echt niet langer, dit is een band die gegarandeerd het dak eraf speelt, ook al is dat jammer van de zolder ;)

Misbruik rapporteren
manon.swaving
Door Manon
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Top band! Waanzinnig goede zangers en zangeressen, leuke mensen met een 'alles is mogelijk' mentaliteit. Het plezier dat ze hebben en hun passie voor muziek is aanstekelijk en zorgen voor een onvergetelijk feest! 

Misbruik rapporteren
arnoud
Door Arnoud
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een feest met Act on Demand! Ze komen op, beginnen te spelen en ze krijgen de hele zaal gelijk in de stemming. Echt een aanrader, super goede muzikanten, goede zangers, breed scala muziek en vooral ook leuke mensen. Ook belangrijk vind ik. 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact