Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties São Paulo - SP Feest- en Trouwlocaties São Paulo
  • Catering prijs 14.500 €
  • Capaciteit (zittend): 350
  • Website

Vier je bruiloft in een ruimte die is ontworpen om dromen waar te maken, dit is het Afrikan House .

De geschiedenis van het bedrijf begon meer dan 15 jaar geleden in een landhuis in Itapecerica da Serra, een fase van heerlijke ontmoetingen tussen vrienden en familie. De passie om deze mensen te ontvangen was zo groot dat de bezoekers zelf het vermogen zagen om mensen goed te ontvangen en te behandelen.

En het was na een familie seizoen in Zuid-Afrika, vanwaar ze een grote collectie van inheemse decor items brachten dat het toenmalige huisje de Afrikan House Garden werd .

Tegenwoordig zijn er naast de Afrikan House Garden nog twee ruimtes: de Afrikan House Lounge en de Afrikan House Village . Elk heeft verschillende kenmerken, met grootte, decoratie en omgevingen die verschillen en met harmonisaties die ze uniek maken.

Wat uw keuze ook is, de Afrikan House- familie zal voor u en uw huwelijk zorgen met groot respect en toewijding om van uw geweldige dag de volledige realisatie van de dromen van het paar te maken.

Kenmerken van onze 3 ruimtes:

Afrikan House Village (stad): "Een toost op geluk en gemak."

Afrikan House Village ligt in het zuidelijke deel van São Paulo en biedt het milieu de verfijning en moderniteit van de grote stad. Een grote kroonluchter in de lobby verwelkomt gasten en enthousiasmeert hen voor de unieke momenten die zullen worden ervaren in een compleet gezellige ruimte.

Het Afrikan House Village is al gedecoreerd met twee verticale tuinen en is de ideale plek voor compacte feesten, zodat iedereen zich comfortabel voelt, geniet van elk detail van de ruimte en interactie heeft met het feest. In aanvulling op de traditionele huwelijksceremonies, is het dorp perfect voor het houden van debutantenfeesten, zakelijke evenementen en mini-bruiloften.

Afrikan House Garden (veld): "Een ruimte, verschillende omgevingen, eindeloze sensaties."

Afrikan House Garden ligt in Itapecerica da Serra, op slechts 30 km van de Rebouças-laan. Vanwege de nabijheid van de centrale regio van São Paulo en de verfijning die in deze ruimte is geïnvesteerd, gaat Afrikan House Garden veel verder dan een "ruimte voor evenementen op het platteland".

De naam Garden komt duidelijk van zijn paradijselijke tuinen, gemaakt door gerenommeerde landschapsarchitecten. De diverse omgevingen maken een ongeëvenaarde gebeurtenis met verschillende sensaties mogelijk in een enkele, grandioze ruimte. Ook populair voor zakelijke evenementen, de Afrikan House Garden is de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Afrikan House Lounge (city): "De beats gaan naar duizend."

De Afrikan House Lounge, gelegen in het zuiden van São Paulo, is een zeer verfijnde ruimte, waarvan de grandeur betovert van buitenaf, met zijn enorme dadelpalmen en een charmante verticale tuin. In zijn interieur, de perfecte en intense harmonie tussen de rustieke decoratie en de chic bewondert elke gast.

Om eens en voor al het zuchten van zijn bezoekers te verbazen, beschikt de Afrikan House Lounge over een zeven meter hoge waterval en rechtervoet, decoratieve spiegels en een boom in de ruimte zelf, waardoor de Lounge een echt icoon van verfijning en elegantie is. bewondering.

Bezoeker, laat een review achter over Afrikan House en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Afrikan House

5.0 39 reviews
Door Larissa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Gastronomie en perfecte ruimte

Ik heb geen woorden om het te beschrijven, de plaats is prachtig, het eten is geweldig, de service is geweldig. Onze gasten prijzen alleen maar alles.

Misbruik rapporteren
Door Guilherme
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Perfecte plek met perfecte organisatie

Alles was perfect, de beste adviesservice, alles was zeer goed georganiseerd Ik had geen problemen het was de beste dag van ons leven en we waren erg blij dat we het op deze plek hadden gedaan

Misbruik rapporteren
Door Camila
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

wedstrijd na wedstrijd

We hadden al wat ruimtes bezocht, maar toen we het dorp binnenstapten was het meteen een match! En toen kwamen alleen de bevestigingen dat we de juiste plek voor onze dag hadden gekozen. De dorpsruimte op zich is prachtig, en door de handen van elaine cremm was het ongelooflijk mooi op onze dag, ze hebben al een collectie meubels, die we zelfs op onze bruiloft hebben gebruikt, de ruimte staat vol met spiegels, de achterwand met een verticale tuin die perfect paste bij onze trouwstijl, en de boekenkast, elke keer dat ik er kwam, bleef ik de boekenkast bewonderen.
Naast veroverd door de ogen en verbeelding, werden we veroverd door de maag, het eten is sensationeel! Het is jammer dat ik geen gegevens heb van de voorgerechten en lunch, ik ben dol op het maken van foto's van eten, maar op de dag wilde ik meer van de lekkernijen eten. Ahahaha cristal barman was ook geweldig met al het jongleren en drinken! En ten slotte werden we gewonnen door het geweldige Afrikaanse team, te beginnen met Vera, die ons kennis liet maken met de plaats, alles uitlegde en nog een beetje meer, en altijd bereid was om ons te helpen, vragen te beantwoorden, vriendelijk, liefde voor persoon. Aan het hele financiële en administratieve team die ook zeer behulpzaam en empathisch waren om ons te allen tijde te helpen, vooral wat betreft het twee keer uitstellen van de bruiloft, hebben we het uitgesteld zonder problemen met de ruimte, zonder hoofdpijn. Het maakte een verschil! En natuurlijk het hele team van rosana & tadachi, die ons de laatste weken voor de bruiloft hebben geholpen, met alle decoratiedetails, muziekminuten, eten ... Ze hebben alles laten gebeuren zoals we droomden, ik deed het' Ik denk niet dat het mogelijk zou zijn, maar het was zo, ze waren te allen tijde geweldig! Ik moet alle betrokkenen die dag bedanken, jullie waren geweldig.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
14500
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering, Geen cateringservice aanwezig
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Kindermenu
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pequeno sinal e restante dividido até 7 dias uteis antes do evento
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
100 pessoas
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
Até 350 pessoas (dependendo do espaço escolhido)
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Is de prijs van de catering bij de locatie inbegrepen?
Valor do menu separado da locação

Adres

Stad: 04730000
Stad: 06858000
Stad: 04730000